- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.721
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF----------------------73-------------------------67---------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
oyelken---------------79.7-----------------------71.1------------------------65-----1 kilo aldı
neseli45---------------85.9-----------------------81.4------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz-----------66 ------------------------60.1------------------------59-----2.800 gr verdi
mehay-----------------68--------------------------61.5------------------------55-----500 gr verdi
merve52---------------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
asya27-----------------64--------------------------59.2------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
_kvsr_------------------66--------------------------61.5------------------------55------Kilosunu korumuş
Hazalim1985-------100-------------------------85.7------------------------60------300 gr verdi
olala-------------------55.7------------------------52.1------------------------51.2---200 gr aldı
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.5------------------------52------900 gr aldı
angel2030------------65--------------------------62.6-----------------------55------1 kilo aldı
aygün2008-----------76--------------------------74--------------------------65------Kilosunu korumuş
sel-----------------------62--------------------------60,5------------------------55------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
selinay2002---------68--------------------------66.5------------------------58------500 gr verdi
çikolatam------------76.3-----------------------77.1------------------------55------1.900 gr aldı
Cigsel2010-----------71.6-----------------------71.9------------------------65-----200 gr verdi
sevgilim_benim---64--------------------------55--------------------------55-----Aramıza yeni katıldı
nihan86---------------59.7------------------------59.7-----------------------52-----Aramıza yeni katıldı
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 15.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : melisdeniz( 2.800 gr ile ) :hooray:
Günün İkincisi : mehay & selinay2002( 500 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : Hazalim1985( 300 gr ile ) :hooray:
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
hoşgeldin cnmmm 2263te
kıs ölçtürdüm ya
şöle yazıyo
kilo 73,3
boy 163
yağ oranı % 21,6
yağ miktarı 15,8
yağsız vücut ağarlığı 57,5
ama dioki normal yağ oranı % 17-24
normal yağ miktarı da 11, 8-18,2 kg ymiş
benimde karnım acıktı ne yesem acaba dolapta mercimek çorbası ve tavuk sote var hiç canım istemiyo bunları
Öğleden sonra çıkıyım yürüyüşümü yapıyımmm kaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol::roflol::roflol:totişmiiiiAllah iyliğini versin emiisempatiksalakcinni
bende çıkıyorum kızlar görüşmek üzere birz yatıyım bu ağrılar gecer inşallah
selam canlar 1 saat yürüyüşten sonra kahvaltı menüm
2 dilim çavdar ekmeği
3 4 zeytin az peynir
biraz omlet
az şekerli çay
ara 1 mandalina 1 nar
günaydın kızlar, çigsel kuzum sen çok şanslısın kilon tek yerde toplanmıyor onun içinde çirkin görünen birşey yok beni görseniz armut misali üst incecik alt kocaman :)
olala öldürecem seni yürüyüş yapacam diye şirkette ne kadar ayak işi varsa ben gönüllü oldum in çık in çık bacaklarım ağrıyor gerçi böyle olmaz biliyorum ama akşam yürrüme imkanım olmadığı için bari şirketi turlayayım dedim :))
kızma bana sabah bir pohaça yedim ama yazdıklarını görmemiştim onun için
bu arada öğle menüm
biberli domastesli kaşarlı tost
söğüşşş
selam kimse yokmu??bulasiklari yikayip geliyorum geri oglum uyanmassa..
haa bu arada dunku liste kacinci sayfada??
vaayyy ikinci olmusum hee iyiiiii:lepi: sevindim moral oldu....kaydirigubbakcemile2
bugunku menum:
sabah 1 kase kellogs
ogle 1 dilim cavdar 1 dilim beyaz ekmek 1.5 haslanmis yumurta 1 kk dan biraz fazla beyaz peynir yarim salatalik ve 2 sosis:kedi: ile guzel bir kahvalti yaptim
aksam 4-5 kasik melemen, yarim kizarmis balik ve 1 dilim cavdar ekmegi.....:1rolleyes:
hala uyuyormusunuz cadilar???
hala uyuyormusunuz cadilar???
Benim yine işim çıktıbigün geberticem birini :mymeka:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı noldu kıssss
nafcımmm yağ eritme için gerekli olan yapılıcak gibi bence de nasııııııııııııııııııııııııı
Kdv yetiştirmeye çalışıyorum ama önüme başka iş getiriyorlar hemde emrivaki ileeeee :mymeka: en nefret ettiğim şeydir emrivaki yapılması alsanaalsanasmile
Merhaba :)
Ben de zayıflamaya çalışıyorum. Bu aralar karbonhidrat diyeti yapıyorum. Aranızda bu diyeti yapan var mı? :):lepi:
hoşgeldin aramızza canımmmm karbonhidrat diyeti nası oluyo yeni duydumda benguclubacismileguclubacismile
:umursamaz::umursamaz: olmaz öle şeyyy bi hata yapsan nolcekkkk sonra kdv çıkınca doğrumu yaptın bilmem ne derler bu işler böleeeee yapma kıs sen kdv ni yap
Merhaba :)
Ben de zayıflamaya çalışıyorum. Bu aralar karbonhidrat diyeti yapıyorum. Aranızda bu diyeti yapan var mı? :):lepi:
Hoşbuldum :1hug:
Karbonhidrat kısıtlaması yapıyorsun. Günlük 40-70 gram karbonhidrattan fazla almıyorsun. Ben 5. günümdeyim. Hiç zorlanmadım, 5 günde 2.4 kg verdim :) Merak ettim benim gibi bu diyeti yapan var mı buarada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?