Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

vaayyy ikinci olmusum hee iyiiiii:lepi: sevindim moral oldu....kaydirigubbakcemile2

bugunku menum:

sabah 1 kase kellogs

ogle 1 dilim cavdar 1 dilim beyaz ekmek 1.5 haslanmis yumurta 1 kk dan biraz fazla beyaz peynir yarim salatalik ve 2 sosis:kedi: ile guzel bir kahvalti yaptim

aksam 4-5 kasik melemen, yarim kizarmis balik ve 1 dilim cavdar ekmegi.....:1rolleyes:

Hımmm ee napicükk peki sonuçlara göre sempatiksalakcinni

benimde karnım acıktı ne yesem acaba dolapta mercimek çorbası ve tavuk sote var hiç canım istemiyo bunları

Domatesli makarna yap olmaz mı sempatiksalakcinni

Öğleden sonra çıkıyım yürüyüşümü yapıyımmm kaydirigubbakcemile2

İyi sporlar cnm kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol::roflol::roflol:totişmiiiiAllah iyliğini versin emiisempatiksalakcinni

Evettt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende çıkıyorum kızlar görüşmek üzere birz yatıyım bu ağrılar gecer inşallah

Gülegüle canım inşallah geçer ağrıların a.s. :1hug:

selam canlar 1 saat yürüyüşten sonra kahvaltı menüm
2 dilim çavdar ekmeği
3 4 zeytin az peynir
biraz omlet
az şekerli çay
ara 1 mandalina 1 nar

:lepi: :lepi:

Poğaçaa yeemeee gevrek ye daha iyi canım sempatiksalakcinni

bu arada öğle menüm

biberli domastesli kaşarlı tost
söğüşşş

cokacimcoook

selam kimse yokmu??bulasiklari yikayip geliyorum geri oglum uyanmassa..
haa bu arada dunku liste kacinci sayfada??

İşlerimi bitirdim sayılır bende geldim ama kimsecikler kalmamış :sinifsinif:

Tebrikler canım opuyorumnanaktan

hala uyuyormusunuz cadilar???

:roflol: :roflol:

nafcımmm yağ eritme için gerekli olan yapılıcak gibi bence de nasııııııııııııııııııııııııı

Kdv yetiştirmeye çalışıyorum ama önüme başka iş getiriyorlar hemde emrivaki ileeeee :mymeka: en nefret ettiğim şeydir emrivaki yapılması alsanaalsanasmile

:umursamaz::umursamaz: olmaz öle şeyyy bi hata yapsan nolcekkkk sonra kdv çıkınca doğrumu yaptın bilmem ne derler bu işler böleeeee yapma kıs sen kdv ni yap

Merhaba :)

Ben de zayıflamaya çalışıyorum. Bu aralar karbonhidrat diyeti yapıyorum. Aranızda bu diyeti yapan var mı? :):lepi:

hoşgeldin aramızza canımmmm karbonhidrat diyeti nası oluyo yeni duydumda benguclubacismileguclubacismile

Hoşbuldum :1hug:

Karbonhidrat kısıtlaması yapıyorsun. Günlük 40-70 gram karbonhidrattan fazla almıyorsun. Ben 5. günümdeyim. Hiç zorlanmadım, 5 günde 2.4 kg verdim :) Merak ettim benim gibi bu diyeti yapan var mı buarada :)

:umursamaz::umursamaz: olmaz öle şeyyy bi hata yapsan nolcekkkk sonra kdv çıkınca doğrumu yaptın bilmem ne derler bu işler böleeeee yapma kıs sen kdv ni yap

Sağol böcüğümmm Şeniz yapmadım attım bi kenara birazdan yapıcam sempatiksalakcinni

Merhaba :)

Ben de zayıflamaya çalışıyorum. Bu aralar karbonhidrat diyeti yapıyorum. Aranızda bu diyeti yapan var mı? :):lepi:

Merhaba cnm ben bilmiyorum o diyeti sempatiksalakcinni

5 günde 2.4 kg muuu :1shok: :1shok: :1shok:

kıssssss naffffffffff araştırdım mantıklı bişe yeni gelen arkadaş ordaymış önceden işe yaramış herkestede bi liste yapmışlar uuuuuuuuuuu o yediğin mandalinadaki karbonu bile çok inanamadım tavuk suyu çorba 0 hiç yok iç bol bol beğendim bu işi yapak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…