Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Sonra normal düzene geçince napıcaz canım bilmiyorumkismile hoppp kilolar geri gelmesin ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

Olala onaylarsa yaparım onaylamazsa yapmam ben aklinialirimsmile

Sonra normal düzene geçince napıcaz canım bilmiyorumkismile hoppp kilolar geri gelmesin ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

hahahaha dimi olabilir canım hep aynı şeylerimi yicessss sonra oda doğru

Ben bisküvimi de yiyiorum, pastamı da :) Dün gece köstebek pasta yaptık onu yedim, kremalı ve muzlu. Zaten hiçbir yemek kısıtlanmıyor. Sadece yediğiniz yiyeceklerin karbonhidrat değerini bilip ona göre besleniyorsunuz ama ben mutlaka yapn diye ısrar etmek istemem :) Sadece benim gibi bu diyeti yapan karbonhidrat diyeti başlığında yazmayan arkadaşlar varsa fikir alışverişinde bulunmak istedim zemuszemus Sizler nasıl diyetler yapıyorsunuz? Kaç zamandır diyettesiniz? Nasıl gdiyor diyet?

opuyorumnanaktan

Bizim topikte bu diyeti uygulayan yok bildiğim kadarıyla canım :hulya: biz diyet yapmıyoruz sempatiksalakcinni sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kilo vermeye çalışıyoruz canım olumunekankayizsmile

Birde benim duyduğuma göre karbonhidrat diyeti uzun süre uygulandığında kalp hastalığı, diyabet ve kanser risklerinin artması gibi olumsuz etkilere sahip akannehir

Bu başlıkta da kilo bildiriminde bulunuluyor mu?

Tabikii her cuma günü bizde kilolarımızı bildiriyoruz

Öğlen yemeğim Patlıcan yemeği ,1 küçük kase yoğurt,2 kaşık pilav. Şimdide naneli yeşil çay içiyorum. Bir saat sonrada yürüyüşe çıkarım hava güzel güneşli bugün

öğle yemeğim
2 kaşık nohut yemeği
2 kaşık pilav yarım dilim
ekmek

iyi hoşta yemekten sonra misafirliğe gittim.çayın yanına kek ve börek getirmezlermi.bide bugün boşvr diyeti miyeti demezlermi.yok dedim az yicem ben.bir diim kek bir parmak kadar börek yedim:kedi:çok değil demi olala.?akaşam yemeyini az yerim artık

Son düzenleme:
kızlaar öncelikle bir yanlışlığı önlemek istiyorum
nafım ben haftalardır 71,5 kg yum bu hafta ilk defa 71,1 indim
ama sen bana 1 kg aldı yazmışsın aşkolsun emiiiii

olişte bana ceza vermeye meraklıymış hemen vermiş kaydirigubbakcemile3
ama ben bu aralar yediklerime çok dikkat etmedim
önümüzdeki hafta bomba gibi gelmeyi düşünüyorum aklinialirimsmile

sevindimm tatlımm kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
yine mi poaça angell öldürcen beni bak senağlama

karbonhidrat diyeti ne ki kuzum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bilirkişimiyimm şimdikk şakkıdı
delikafadulden delikafadulden

Öğlen yemeğim Patlıcan yemeği ,1 küçük kase yoğurt,2 kaşık pilav. Şimdide naneli yeşil çay içiyorum. Bir saat sonrada yürüyüşe çıkarım hava güzel güneşli bugün
afiyet olsun cnm.. evet harikaydı bugün hava opuyorumnanaktan

kek ve börek miii senağlama senağlama

kuzum en zoru böyle şeylere hayır diyebilmek ne çok zorluyolar bilirimm yasakkelime sen dur demelisin ama.. ayda bi ödül günü yapıp o zaman en çok özlediklerini yiyebilirsin ama :hulya: sonsuz miktarda değil tabisi aklinialirimsmile
akşam yemeğini atlama sakın cnm..

kızlaar öncelikle bir yanlışlığı önlemek istiyorum
nafım ben haftalardır 71,5 kg yum bu hafta ilk defa 71,1 indim
ama sen bana 1 kg aldı yazmışsın aşkolsun emiiiii

olişte bana ceza vermeye meraklıymış hemen vermiş kaydirigubbakcemile3
ama ben bu aralar yediklerime çok dikkat etmedim
önümüzdeki hafta bomba gibi gelmeyi düşünüyorum aklinialirimsmile
cnm biz seni 60larda görmek istiyoruzz
göbek atmaya da ceza mı diyosun sen aşkolsunnn mafoldumben
hadi kuzum bak yazıyom kulağa hoş gelmiyo muu altmışdokuuuuz altmışşsekizzz altmışyediii altmışaltıııı altmışbeeeeeeşşşş

Son düzenleme:
kızlar selam bugün hava süperdi bol bol gezdik
menüm pek süper olmadı haliyle gün içinde az yiyince akşama dağıldım

ara:
yarım elma

öğle:
çeyrek kokoreçç
tek şekerli çay

ara:
yarım elma
2 minikk avuç kuruyemiş (çok geç olmuştu çok acıkmıştım..)

akşam:
5 y.k pilav
5 y.k fasulye
turşu
süs biber
2 siyah erik
2 t.k sarelle bitter

yatmadan önce sütlü kahve içicem...

yarın avrasya maratonunda birlikte yürücez eşimle :lepi:

hiç tarzı değildir bu ölümsüz anı madalyayla sonsuza kadar yaşatıcam allah kısmet ederseee
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

amanniinn allah nazarlardan saklasınn :asigim:

Selam kızlar telefondan bağlanıyorum Ozgenin olayı araştırmam lazım yanlış yapmış olamam ona bakicam cevap yazamayabilirim olalacim bilir kisi sensin uygun dersen bayrama kadar yapicam karbonhidrat diyetini yok dersen aynen devam bebekim

netten bakarım cnm öptümm

nafcım şöyle bi baktım açıkcası beğenmedim.. günde 800 kl diyoo.. bazal metabolizma için gerekli kalori 1200 bunun altına düşmek vücuda zarar verir.. günlük 800 kalorilik diyet olmazzz.. bu vücudu aç bırakmak demek.. ayrıca işte yemek çıkmazken çalışıp eve dönünce yemek hazırlaması zorken, kalori hesaplamazken harfiyen uygulamak imkansız bence.. ayrıca bu kadar hızlı kilo vermek de iyi deil lmaz: zaten enn fazlaa 6 kilo maxxx fazlan var onun için de değmez çünkü hızla geri alırsın bu kiloları geri.. metabolizman sapıtır..

ama şöyle adapte edebilirsin tabi.. biraz daha bol protein alırsın yani proteine daha çok ağırlık verirsin.. kırmızı et, tavuk ve balıktan... ve bol su içersin.. sen zaten fazla ekmek, makarna vs yemiyorsun.. aynen devam edersin.. saf şekerden de uzak durursun; tatlılardaki şekerden yani tatlılardançaya falan zaten şeker atmıyosun..adı karbonhidrat diyeti olmaz ama çok çok daha uzun vadeli olur ve de sağlıklı.. üstelik vücudun da sarkmaz, çatlamaz... yine de sen bilirsin tatlım... :asigim:..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…