- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.741
5 günde 2.4 kg muuu :1shok: :1shok: :1shok:
kıssssss naffffffffff araştırdım mantıklı bişe yeni gelen arkadaş ordaymış önceden işe yaramış herkestede bi liste yapmışlar uuuuuuuuuuu o yediğin mandalinadaki karbonu bile çok inanamadım tavuk suyu çorba 0 hiç yok iç bol bol beğendim bu işi yapak
Sonra normal düzene geçince napıcaz canım bilmiyorumkismile hoppp kilolar geri gelmesin ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Olala onaylarsa yaparım onaylamazsa yapmam ben aklinialirimsmile
hahahaha dimi olabilir canım hep aynı şeylerimi yicessss sonra oda doğru
hahahaha dimi olabilir canım hep aynı şeylerimi yicessss sonra oda doğru
Ben bisküvimi de yiyiorum, pastamı da :) Dün gece köstebek pasta yaptık onu yedim, kremalı ve muzlu. Zaten hiçbir yemek kısıtlanmıyor. Sadece yediğiniz yiyeceklerin karbonhidrat değerini bilip ona göre besleniyorsunuz ama ben mutlaka yapn diye ısrar etmek istemem :) Sadece benim gibi bu diyeti yapan karbonhidrat diyeti başlığında yazmayan arkadaşlar varsa fikir alışverişinde bulunmak istedim zemuszemus Sizler nasıl diyetler yapıyorsunuz? Kaç zamandır diyettesiniz? Nasıl gdiyor diyet?
Bu başlıkta da kilo bildiriminde bulunuluyor mu?
sevindimm tatlımm kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktangünaydın kızlar, çigsel kuzum sen çok şanslısın kilon tek yerde toplanmıyor onun içinde çirkin görünen birşey yok beni görseniz armut misali üst incecik alt kocaman :)
olala öldürecem seni yürüyüş yapacam diye şirkette ne kadar ayak işi varsa ben gönüllü oldum in çık in çık bacaklarım ağrıyor gerçi böyle olmaz biliyorum ama akşam yürrüme imkanım olmadığı için bari şirketi turlayayım dedim :))
kızma bana sabah bir pohaça yedim ama yazdıklarını görmemiştim onun için
karbonhidrat diyeti ne ki kuzum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniSonra normal düzene geçince napıcaz canım bilmiyorumkismile hoppp kilolar geri gelmesin ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Olala onaylarsa yaparım onaylamazsa yapmam ben aklinialirimsmile
afiyet olsun cnm.. evet harikaydı bugün hava opuyorumnanaktanÖğlen yemeğim Patlıcan yemeği ,1 küçük kase yoğurt,2 kaşık pilav. Şimdide naneli yeşil çay içiyorum. Bir saat sonrada yürüyüşe çıkarım hava güzel güneşli bugün
kek ve börek miii senağlama senağlamaöğle yemeğim
2 kaşık nohut yemeği
2 kaşık pilav yarım dilim
ekmek
iyi hoşta yemekten sonra misafirliğe gittim.çayın yanına kek ve börek getirmezlermi.bide bugün boşvr diyeti miyeti demezlermi.yok dedim az yicem ben.bir diim kek bir parmak kadar börek yedim:kedi:çok değil demi olala.?akaşam yemeyini az yerim artık
kızlaar öncelikle bir yanlışlığı önlemek istiyorum
nafım ben haftalardır 71,5 kg yum bu hafta ilk defa 71,1 indim
ama sen bana 1 kg aldı yazmışsın aşkolsun emiiiii
cnm biz seni 60larda görmek istiyoruzzolişte bana ceza vermeye meraklıymış hemen vermiş kaydirigubbakcemile3
ama ben bu aralar yediklerime çok dikkat etmedim
önümüzdeki hafta bomba gibi gelmeyi düşünüyorum aklinialirimsmile
netten bakarım cnm öptümmSelam kızlar telefondan bağlanıyorum Ozgenin olayı araştırmam lazım yanlış yapmış olamam ona bakicam cevap yazamayabilirim olalacim bilir kisi sensin uygun dersen bayrama kadar yapicam karbonhidrat diyetini yok dersen aynen devam bebekim
nafcım şöyle bi baktım açıkcası beğenmedim.. günde 800 kl diyoo.. bazal metabolizma için gerekli kalori 1200 bunun altına düşmek vücuda zarar verir.. günlük 800 kalorilik diyet olmazzz.. bu vücudu aç bırakmak demek.. ayrıca işte yemek çıkmazken çalışıp eve dönünce yemek hazırlaması zorken, kalori hesaplamazken harfiyen uygulamak imkansız bence.. ayrıca bu kadar hızlı kilo vermek de iyi deilSelam kızlar telefondan bağlanıyorum Ozgenin olayı araştırmam lazım yanlış yapmış olamam ona bakicam cevap yazamayabilirim olalacim bilir kisi sensin uygun dersen bayrama kadar yapicam karbonhidrat diyetini yok dersen aynen devam bebekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?