Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naf mercimek köftesi deme zaten öğlen yemeğimi yedim ama 1 saat sonra lahmacun partisi yapacaklar şirkette ne yapacağımı düşünüyorum kara kara

1 tane ye canım ara öğün niyetine akşama yemeğin yanında ekmek yemezsin dengelemiş olursun sempatiksalakcinni elinle koparta koparta ye dürüm yapıp yeme daha uzun sürsün yemen böylece canın da daha fazla istemez olumunekankayizsmile

evet biliyorum canım beklediğini ama ben bazen evden nasıl çıktığımı bile hatırlamıyorum bu sıralar işe çok fazla geç kalmaya başladım sabah tartılmak aklıma bile gelmedi bu yüzden. soryyy..

Doğrudur canım çocuklu olunca anlarım halinden boshayallersmile ama bidahaki sefere en azından tartılamadım diye bildirirsen sevinirim olumunekankayizsmile

naf fındık lahmacun değilki bir tane yiyeyim öksüz doyuran mübarek üstelik bir bulaşırsam duramam diye korkuyorum yoksa yesem mi kızzz sempatiksalakcinni

naf fındık lahmacun değilki bir tane yiyeyim öksüz doyuran mübarek üstelik bir bulaşırsam duramam diye korkuyorum yoksa yesem mi kızzz sempatiksalakcinni

Duramam diyosan hiç bulaşma canım kaydirigubbakcemile

Neden minik minik kopartarak ye dedim sen bitaneyle uğraşırken diğer arkadaşların 2 taneyi götürürler zaten sana da tokluk hissi gider öyle mıy mıy yiyince zemuszemus

Kızlar çıkmam lazım kdv dosyasını kontrol edicem opuyorumnanaktan hadi behlül kaçar

kızlar bende 1,68 boyundayım ve 68 kıloyum sizce cok mu nasıl
sizde boylarınızı yazar mısınız
inş. hepiniz istediğiniz kıloya ulaşırsınız

kızlar bende 1,68 boyundayım ve 68 kıloyum sizce cok mu nasıl
sizde boylarınızı yazar mısınız
inş. hepiniz istediğiniz kıloya ulaşırsınız

kemik ağarlığıda önemli canım boyun iyi ama kemik yapın ağar diilse o kilo seni toplu gösterebilir. kendimden örnek veriyim 163 boyundayım 71 kiloyum ama göstermiyorum sadece koca bi göbeğim var 6 aylık gibi:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…