- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.901
kemik ağarlığıda önemli canım boyun iyi ama kemik yapın ağar diilse o kilo seni toplu gösterebilir. kendimden örnek veriyim 163 boyundayım 71 kiloyum ama göstermiyorum sadece koca bi göbeğim var 6 aylık gibi:teytey::teytey:
buket şu an kaç kg sun
kızlar bende 1,68 boyundayım ve 68 kıloyum sizce cok mu nasıl
sizde boylarınızı yazar mısınız
inş. hepiniz istediğiniz kıloya ulaşırsınız
buket ama sen dogum yapmışsın cok normal bend e65 kıloydum bebegim karnımda öldü kürtaj oldum ondan sonra 3 kılo aydım 5 ayda strese girince kılo alıyorum
canim kilom 71.9 alsanaalsanasmile
boy: 166 ya da 167cm
koskocaman bi sezeryan karnim kaldi :gitme:
aralik ortasi iznim bitiyo ise baslamadan en az 10 kilo vermem gerek. is yerindekiler cok dedikoducu cunku :2:
buket ama sen dogum yapmışsın cok normal bend e65 kıloydum bebegim karnımda öldü kürtaj oldum ondan sonra 3 kılo aydım 5 ayda strese girince kılo alıyorum
selam zilloslar nasinsiniz bakalim???ben bu hafta ramazandan kalan boclarimi tutmaya basladim Allah kabul etsin bugun 1. gunum o yuzden size sabah ogle aksam menumu degilde sadece iftar ve sahur menulerimi yazicam...
iftar 1 kase corba , coban salata ve 1 tabak bulgur pilavi ve 2-3 kasik yogurt ekmek yemeyi dusunmuyorum
gecede 1 kase corba ve 1 dilim cavdar ekmegi....
valla buketçim bende iş yerinde hiç kg veremeden başlamıştım
herkeste çok kilolusun diyordu
2 sene öyle kaldım daha yeni 8 kg verdim
kızlar bende 1,68 boyundayım ve 68 kıloyum sizce cok mu nasıl
sizde boylarınızı yazar mısınız
inş. hepiniz istediğiniz kıloya ulaşırsınız
evet canim baslayayimda bitsin sonra sruncemede kaliyor insan dahada zorlaniyor sonraa.say negüzel tutmaya başlamışsın benimde başlamam lazım ama sahurda çok az yemişin nasılduruyorsun
mehaycım çorba ve ekmek çok az değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?