Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Günaydınlaar. ya bir türlü gelemiyorum gelsemde anca geçmişi okuyup biraz bakabiliyorum. ooof bende artık zayıfçacık olmak istiyorum yaa. insanların aaa hala zayıflamamışsın demelerinden bıktım. bugün geri zekalının biri masamın üzerinde yeşil çay gördü bu ne dedi yeşil çay dedim niye içiyorsun zayıflamak içinmi işe pek yaramıyor galiba dedi. eğer interneti açıp biraz okursan sadece zayıflamaya yaramadığın görürsün kültürün artar belki dedim. bana laf söyleyen zayıf olsa içim yanmıcan koca göbekli şişko nooolcaak. ben ne zaman kot pantolan giycem yaa. çok özledim spor giyinmeyi. bu halimle giyemiyorum maalesef. hafta içi ne güzel dikkat ediyorum hafta sonu cozutuyorum. ooooof artık..oof.

kendine bakmayıp başkasına bahane bulanlar ile ilgili bi atasözü vardı şimdi ama söylemiyim burda aip
sinir oluyorum böyle insanlara sende iyi cevap vermişsinvereliniortak
hafta sonları kötü oluyor ama mecbur dikkat etmeye çalışcaz

yok olmam emin ol bayanssulusmile
zamanim oldukca sitedeyim hatta surekli aciktir basinda olmasam da
belirli kurallar var mi?

canım kural yok
ama yediklerimizi buraya yazarsak
arkadaşlar uyarıyorlar şunu yemesen daha iyi olurdu falan diye
sonra insan otomatikman dikkat ediyor yediklerine
birlikten kuvvet doğar işte zemuszemus

slm kızlar nasılsınz..menümü yazıp çıkıcam
sabah-2br şekersiz çay
1kk peynir
2,5dilim ekmek yanında kavrulmuş salça(ekmek fazla oldu ama cumadan beri açım kızlar 3gndr ekmek yoktu menmde oyüzden bugün biraz kaçırdım
1domates
1biber
ara-1elma
öğle-1kase çorba çorbamı içtikten sonra pazara çıkıcm evde yeneck bişey kalmadı.buda bana yürüyüş olacak olala canım 2saatten fazla yürüyüş yapmış olucam işlerimi hallettikten sonra özel olarak yürüyüş yapıcaz arkadaşla..

ben de bir kac gundur lahana suyu iciyorum ama dogru mu uyguluyorum bilmiyorum eyvahedigeldismile
bu kilodan nefret ediyorum artik ben ki en fazla 55 i gormustum hayatim boyunca :sinifsinif:
mehay gelmiyo mu artik buraya?

Son düzenleme:
buarada mervecim senle yapalım lapayı biz perşembe günleri diğer sayflarda demişsin sanırım hep birlikte yapalım diye..ben varım

abowwwwww kıs ben kansızım yaaaaaaa 5 kutu 160 lık maltofer içtim de 68 den 71 oldum yaaaa

kıslarrrr mavi yeşilin albeniye benzer çikolatasını aldım yiyorum manyak bişe tavsiye ederimmmmmmmmm

bu arada albeninin yuvarlak top şeklinde çikolataları çıkmış oğluma aldım bir kaç tane yedim süperdi

offffff o varya müthiş yaaaaa doğru söle kaç tane yedin:))))))) topu topu kaç tane zaten sendyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

Son düzenleme:

Gerçeğide şakkkk diye vurun yüsüme demi evt olamam belkim ama ecük versem yeter 10 kilo kadar bayrama hi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…