- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.861
offffff o varya müthiş yaaaaa doğru söle kaç tane yedin:))))))) topu topu kaç tane zaten sendyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime
kız zaten içinde kaç tane var ki kaydirigubbakcemile3
20 mi 10 musengözlerimebaksanab
BAKMIŞTIM Kİ BEN
siyah tişört var dimi üzerinde
evet göstermiyorsun
Bu arada şu anda baklava ikram ettiler veeeee ben almadım
bende profiterol çok seviyorum
nihan
benimkine de diyordum ki biraz zayıflıyım tayt giycem tamam diyordu
dünde diyor ki çocuğun var annesin sen utanmıycan mı tayt giymeye diyoo
bende yooo niye utanayım ki dedim üstüne uzun tunik giycem dedim kaydirigubbakcemile3
Günaydınlaar. ya bir türlü gelemiyorum gelsemde anca geçmişi okuyup biraz bakabiliyorum. ooof bende artık zayıfçacık olmak istiyorum yaa. insanların aaa hala zayıflamamışsın demelerinden bıktım. bugün geri zekalının biri masamın üzerinde yeşil çay gördü bu ne dedi yeşil çay dedim niye içiyorsun zayıflamak içinmi işe pek yaramıyor galiba dedi. eğer interneti açıp biraz okursan sadece zayıflamaya yaramadığın görürsün kültürün artar belki dedim. bana laf söyleyen zayıf olsa içim yanmıcan koca göbekli şişko nooolcaak. ben ne zaman kot pantolan giycem yaa. çok özledim spor giyinmeyi. bu halimle giyemiyorum maalesef. hafta içi ne güzel dikkat ediyorum hafta sonu cozutuyorum. ooooof artık..oof.
yok olmam emin ol bayanssulusmile
zamanim oldukca sitedeyim hatta surekli aciktir basinda olmasam da
belirli kurallar var mi?
erkek ark 2gün izne gelmiştide bazı sorunlar yaşadık aile vekendi aramızda oyüzden canım..normalde herşeyi kafaya takan bitipim canım sıkkın olunca iştahım kesiliyo dudaklarım yine uçukladı..zorluklar anca önüme çıkmaya başladı hayattan yaşayarak öğreneceğimz çok şey var belliki..yavaş yavaş kendime gelicm inşallah..şu kilolarımıda bi atayım..bu hafta güzel sonuçlar çıkar inş.
ben de bir kac gundur lahana suyu iciyorum ama dogru mu uyguluyorum bilmiyorum eyvahedigeldismile
bu kilodan nefret ediyorum artik ben ki en fazla 55 i gormustum hayatim boyunca :sinifsinif:
mehay gelmiyo mu artik buraya?
abowwwwww kıs ben kansızım yaaaaaaa 5 kutu 160 lık maltofer içtim de 68 den 71 oldum yaaaa
kıslarrrr mavi yeşilin albeniye benzer çikolatasını aldım yiyorum manyak bişe tavsiye ederimmmmmmmmm
bu arada albeninin yuvarlak top şeklinde çikolataları çıkmış oğluma aldım bir kaç tane yedim süperdi
Gerçeğide şakkkk diye vurun yüsüme demievt olamam belkim ama ecük versem yeter 10 kilo kadar bayrama hi
Bu arada şu anda baklava ikram ettiler veeeee ben almadım
belli oluyor zaten halimizden mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?