Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bugün öğlen yediklerim
4 kaşık musakka yemeği
1 dilim ekmek

ara öğünde de 2 tane mandalina yicem

oyelken resmimi paylaşmıştım baksana ordan bana 2273. sayfa da link var herkes göstermion dio bakalım sen ne dicen

Erkek işte iş ciddiye binince nasılda çark ediyor alsanaalsanasmile

Neşee seni cuma günü bildirime bekledim ama yine gelmedin cnm

yok olmam emin ol bayanssulusmile
zamanim oldukca sitedeyim hatta surekli aciktir basinda olmasam da
belirli kurallar var mi?

Evet var guclubacismile

Hergün günlük menülerini paylaşmalı ve
Cuma günleri sabah tartılıp 08:00 - 17:00 arası kilo bildirimine gelmelisin
Bunun dışında katı kurallarımız yok

Dur bakalım canım hayat karşına daha neler çıkartacak boshayallersmile sıkma canını herşey olacağına varır olumunekankayizsmile

ben de bir kac gundur lahana suyu iciyorum ama dogru mu uyguluyorum bilmiyorum eyvahedigeldismile
bu kilodan nefret ediyorum artik ben ki en fazla 55 i gormustum hayatim boyunca :sinifsinif:
mehay gelmiyo mu artik buraya?

Lahana suyu ne işe yarar bilmiyorum o yüzden yorum yapamıycam cnm :hulya:
Mehay bu aralar pek müsait olamıyor çocuktan dolayı ama en kısa sürede dönecektir aramıza zemuszemus

abowwwwww kıs ben kansızım yaaaaaaa 5 kutu 160 lık maltofer içtim de 68 den 71 oldum yaaaa

Bende üç ay kansızlık tedavisi gördüm ilaçlarımın ismini hatırlamıyorum ama tadları dün gibi aklımda :sinifsinif: bu yüzden pek tüketmem kepek ekmeği bayanssulusmile

kıslarrrr mavi yeşilin albeniye benzer çikolatasını aldım yiyorum manyak bişe tavsiye ederimmmmmmmmm

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bu arada albeninin yuvarlak top şeklinde çikolataları çıkmış oğluma aldım bir kaç tane yedim süperdi

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Gerçeğide şakkkk diye vurun yüsüme demi evt olamam belkim ama ecük versem yeter 10 kilo kadar bayrama hi

Bayrama kadar 10 kilo vermen için haftada 2.5 kilo vermen gerekir buda çok sağlıksız canım

Bu arada şu anda baklava ikram ettiler veeeee ben almadım

Bizimde öğlen birisi araba almış baklava getirdi yemedim zemuszemus zaten sevmemde aklinialirimsmile

belli oluyor zaten halimizden mafoldumben

:roflol: :roflol:

Öğle menüm

3 tepeleme kaşık tavuklu sebzeli türlü
1 kaşık yoğurt
3 mercimek köftesi sempatiksalakcinni

Çikolatalardan tatlılardan gitmişsiniz kızlar noliyii sempatiksalakcinni

naf mercimek köftesi deme zaten öğlen yemeğimi yedim ama 1 saat sonra lahmacun partisi yapacaklar şirkette ne yapacağımı düşünüyorum kara kara

evet biliyorum canım beklediğini ama ben bazen evden nasıl çıktığımı bile hatırlamıyorum bu sıralar işe çok fazla geç kalmaya başladım sabah tartılmak aklıma bile gelmedi bu yüzden. soryyy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…