- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.941
hihohohoh kendimi tebrik ediyorum misss gibi lahmacunların arasında kokladım kokladım ama yemedimmm alkisalkisalkis sositososito sositososito lahmacunlar gelince bahaneyle alt kata indim 5 dk sonra çıktım ki talan etmişler lahmacun kalmamış sadece kokusu vardı oda kilo aldırmaz diye bol bol kokladım sempatiksalakcinni
buket emzirme bittiyse kilo vermen yavaşlar onun için mutlaka spor yapman lazım göbek için sositososito
vermeyle alakasi yok ki bunun
bu benim yasal hakkim
dogum sonrasi ucretli izin bittikten sonra 1 yila kadar ucretsiz izin alabiliyosun 657 de. ozel farkli sanirim
sanada ayrica merhaba demek istedim yafrummmŞeniz icerde isim vardi gelince yazayim dedim ama sen coktan sitem etmissin bile naberrrrsempatiksalakcinni
teşekkür ederim özgecim mehay kızlar olumunekankayizsmile
buket gobek ne durumda bacim???kiz ikinciyi yapmaya basladi bizim ekim anneleri sen ne zaman dusunuyorsun???
ederim sen ole diince
napim ekim analarinda gruplasmalar olunca dedim burada ayni mi? korktum bayanssulusmile
buyutmussun sen de oglunu. yasina girdi mi seninki?
canim benim kafam karisik zaten ilki gec oldu biliyorsun ikincinin hemen olacagini bilsem beklemek istiyorum 4 5 sene ama ya yine olmassa diyorum bu seferde hemen denemeye basliyim diyorum hazir degilim aslinda ama oglum kardessiz kalsin istemiyorum cok dertliyim bu konuda bu ara:1no2:az once ben de onu diodum benim gobek kocaman :sinifsinif: kilo veremedim ki erisin alsanaalsanasmile
buyuk konusmim da ben 2. yi dusunmuorum. ise de baslicam bakan kisi de olmayinca cok zor olacak. bide benim kiz cok mizmiz. istahsiz..pofffffff
sen de dusunuon sanirim sempatiksalakcinni
kac yasindaydi canim unuttum zor yaa anneye alistikcaayrilmalarida zor oluyor bakan kisiyi severse durur sevmezse isin zor be canim:1no2:mehay kızz benimki bana çok düşkün oldu bu aralar
anne beni bırakma diyor üfff çok özledim yaaa
iş haricinde onu bırakıp hiç bir yere gitmiyorum
anladimcanim olsun arada yaziyorsun o da yeter:1hug:şişmezler nihanım şimdiye kadar yediklerime saysınlar ne yapayım (hem şişerse de fena durmaz hani sorun yok :jeyyar: )
mehay hoşbulduk kuzum çok oldum ben geleli ama çok giremiyorum öyle foruma işte
şişmezler nihanım şimdiye kadar yediklerime saysınlar ne yapayım (hem şişerse de fena durmaz hani sorun yok :jeyyar: )
mehay hoşbulduk kuzum çok oldum ben geleli ama çok giremiyorum öyle foruma işte
mehay değişik şeyler varmıydı kızzz partide
Menün çok güzel nihancım.günaydın kızlar nasılsınız benim adetim başladı tabi şişkinlikte ayrıca karnım ağrıyor bugün hiç keyfim yok
neyse hafta sonu yediklerim ve bugünkü kahvaltımı yazayım
cumartesi sabah
bir kase çorba
1 dilim ekmek
öğlen
4 kaşık ıspanak
yoğurt
ekmek yok
akşam yemeği
musakka 4 kaşık
2 kaşık pilav
ekmek yok
yarım kase yoğurt
ara öğünlarde elma yedim.
pazar günü
2 dilim kızarmış ekmek
1 tane küçük közlenmiş patlıcan
1 dilim peynir zeytin
öğle ve ara öğün yapamadım dışardaydım
akşam yemeğim
1 dilim ekmek
3 tane lahana sarma
bugün sabah kahvaltım
1 kase çorba
1 dilim ekmek
birde hergün 1,5 saat yürüyüş ve 20 mekik çekebildim
Geçmiş olsun olişim iyi haberlerle gel inşallahyazdıım cevap gelememişş
slm özgeee
günaydın kızlarrcem
hastaneye gitcem cnm ulaşıma bakıyodum nası gidicem diye belki uğrarsın diye forumu da açtımm
Zorlada olsa kahvaltı etmen iyi olmuş cnmbu hafta sapıtmicemm
dışarda az yediğimde 5-6 saat sonra hep patlama yapıyorum bundan sonra az yemicem dışardayken..
bugün::
türk kahvesi
kk peynir
ufak 1.5 dilim tam tahıllı ekmek
şekersiz çay
dün akşamın oburluğundan sonra tıkandım..
adet yerini bulsun öğün düzeni bozulmasınn diye zorla kahvaltı yaptım iyi oldu..
kaydirigubbakcemile3 ne iyi olurdu yatsak kalksak incecik olsak sabahı sempatiksalakcinnicnm valla çok acil yapılcak bir şey yok olsa bizde yapardık
burda birbirimize destek olarak az ve sık yiyip spor yaparak vereceğiz ancak aklinialirimsmile
Sürekli aynı ekmeği yeme cnm kepek kansızlık yapar doğru .Tam buğday ye hem tadı daha güzeltamam oyelkencim,,, bu sabah kepek ekmeği arası beyaz peynir kıvırcık domates yedimmmm, ama galiba kepek ekmeği yaramıyo bana yaklasık 1 haftadır kepek ekmeği yiyorum barsaklarımı ağrıtıyooo
bayanssulusmile niye gülelim giy tabi Bu sene uzun hırkalar tunikler çok moda üstüne giydin mi çizmeleride çektin mi çok güzel olurkızlar size bişey söyliycem ama gülmeyin bilmiyorumkismile
ben zayıflıyıp tayt giymek istiyorum üzerine de uzun çizme :kedi:
Hayırlı olsungunaydin canlar. cok yorgunum cumartesi pazar cok yogun gecti.cunku pazar oglumun sunnet merasimi vardi.5 aylikken sunnet yaptirmistimm ancak simdi yaptim. 3 hafta sonra 2 yasina girecek.suttende kesecegim 2 yasina girdikten sonra. yeter okadar emzirmek:))))
Allah kabul etsin mehaycımselam zilloslar nasinsiniz bakalim???ben bu hafta ramazandan kalan boclarimi tutmaya basladim Allah kabul etsin bugun 1. gunum o yuzden size sabah ogle aksam menumu degilde sadece iftar ve sahur menulerimi yazicam...
iftar 1 kase corba , coban salata ve 1 tabak bulgur pilavi ve 2-3 kasik yogurt ekmek yemeyi dusunmuyorum
gecede 1 kase corba ve 1 dilim cavdar ekmegi....
Geçmiş olsun cnm ve son olsun Sağlıkla kucağına almak nasip olsunbuket ama sen dogum yapmışsın cok normal bend e65 kıloydum bebegim karnımda öldü kürtaj oldum ondan sonra 3 kılo aydım 5 ayda strese girince kılo alıyorum
oyelkencim tinkerbell , naf asya merve ve digerleri nerdeler bugun hic kimse yok???
hazal 2.çocuğu düşünmüyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?