Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

koklamaylada daha çok canın isticek kız biyerlerin şişmesin sonra

sanada ayrica merhaba demek istedim yafrummmŞeniz icerde isim vardi gelince yazayim dedim ama sen coktan sitem etmissin bile naberrrrsempatiksalakcinni

ederim sen ole diince
napim ekim analarinda gruplasmalar olunca dedim burada ayni mi? korktum bayanssulusmile
buyutmussun sen de oglunu. yasina girdi mi seninki?

buket gobek ne durumda bacim???kiz ikinciyi yapmaya basladi bizim ekim anneleri sen ne zaman dusunuyorsun???

az once ben de onu diodum benim gobek kocaman :sinifsinif: kilo veremedim ki erisin alsanaalsanasmile
buyuk konusmim da ben 2. yi dusunmuorum. ise de baslicam bakan kisi de olmayinca cok zor olacak. bide benim kiz cok mizmiz. istahsiz..pofffffff
sen de dusunuon sanirim sempatiksalakcinni

mehay kızz benimki bana çok düşkün oldu bu aralar
anne beni bırakma diyor üfff çok özledim yaaa
iş haricinde onu bırakıp hiç bir yere gitmiyorum

şişmezler nihanım şimdiye kadar yediklerime saysınlar ne yapayım (hem şişerse de fena durmaz hani sorun yok :jeyyar: )

mehay hoşbulduk kuzum çok oldum ben geleli ama çok giremiyorum öyle foruma işte

ederim sen ole diince
napim ekim analarinda gruplasmalar olunca dedim burada ayni mi? korktum bayanssulusmile
buyutmussun sen de oglunu. yasina girdi mi seninki?

evet canim ekim analarinda guruplasmalar oldu bazilarinin tavirlari konusma uslupleri hic hosuma gitmiyor o yuzden pek girmiyorum oraya artik arada takilip cikiyorum sevdiklerime yorum yaziyorum o kadar.....burda gruplasma falan yok ben bu topikgin mudavimlerindenim 4 senedir burdayim hep hickimseyle tartismamiz olmamistir gruplasmada yok biz burda hep beraber guzel bir grubuz zaten....
girdi yasina ablasi 11 ekimde girdi benimkide super bir dogum gunu yaptim oglusuma....:1rolleyes::1rolleyes:

canim benim kafam karisik zaten ilki gec oldu biliyorsun ikincinin hemen olacagini bilsem beklemek istiyorum 4 5 sene ama ya yine olmassa diyorum bu seferde hemen denemeye basliyim diyorum hazir degilim aslinda ama oglum kardessiz kalsin istemiyorum cok dertliyim bu konuda bu ara:1no2:
mehay kızz benimki bana çok düşkün oldu bu aralar
anne beni bırakma diyor üfff çok özledim yaaa
iş haricinde onu bırakıp hiç bir yere gitmiyorum
kac yasindaydi canim unuttum zor yaa anneye alistikcaayrilmalarida zor oluyor bakan kisiyi severse durur sevmezse isin zor be canim:1no2:
şişmezler nihanım şimdiye kadar yediklerime saysınlar ne yapayım (hem şişerse de fena durmaz hani sorun yok :jeyyar: )

anladimcanim olsun arada yaziyorsun o da yeter:1hug:

delikafadulden doğru şişseler fena olmazlar benimkiler içinde geçerlidelikafadulden

Menün çok güzel nihancım.
yazdıım cevap gelememişş

slm özgeee

günaydın kızlarrcem

hastaneye gitcem cnm ulaşıma bakıyodum nası gidicem diye belki uğrarsın diye forumu da açtımm
Geçmiş olsun olişim iyi haberlerle gel inşallah
Zorlada olsa kahvaltı etmen iyi olmuş cnm
cnm valla çok acil yapılcak bir şey yok olsa bizde yapardık
burda birbirimize destek olarak az ve sık yiyip spor yaparak vereceğiz ancak aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 ne iyi olurdu yatsak kalksak incecik olsak sabahı sempatiksalakcinni
tamam oyelkencim,,, bu sabah kepek ekmeği arası beyaz peynir kıvırcık domates yedimmmm, ama galiba kepek ekmeği yaramıyo bana yaklasık 1 haftadır kepek ekmeği yiyorum barsaklarımı ağrıtıyooo
Sürekli aynı ekmeği yeme cnm kepek kansızlık yapar doğru .Tam buğday ye hem tadı daha güzel
kızlar size bişey söyliycem ama gülmeyin bilmiyorumkismile
ben zayıflıyıp tayt giymek istiyorum üzerine de uzun çizme :kedi:
bayanssulusmile niye gülelim giy tabi Bu sene uzun hırkalar tunikler çok moda üstüne giydin mi çizmeleride çektin mi çok güzel olur
Hayırlı olsun
Allah kabul etsin mehaycım

buket ama sen dogum yapmışsın cok normal bend e65 kıloydum bebegim karnımda öldü kürtaj oldum ondan sonra 3 kılo aydım 5 ayda strese girince kılo alıyorum
Geçmiş olsun cnm ve son olsun Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
oyelkencim tinkerbell , naf asya merve ve digerleri nerdeler bugun hic kimse yok???

Ben anca girebildim cnm kaç gündür doğru düzgün giremiyorum zaten Eşimde evde biraz rahatsız. Bilgisayarıda kaptırıyorum ona :umursamaz: Yemek yetiştir günde 3 öğün evi topla, alışveriş akşam çok çabuk oluyor. (

hazal 2.çocuğu düşünmüyormusun

caniim 2 ci cocugu dusunuyorum. Allah izin verirse 2 sene icinde hacca gitmek istiyorum.hacca gidip geldikten sonra dusunuyorum. hem gencken hac vazifemi yapmak istiyorum hemde benim goruncem bedensel engelli. bir hastaligi var. seneler gectikce hastaligi ilerliyor.o cok gormek istiyor oralari. kayinvaldem gorumcen, esim ve ben gitmek istiyoruz. benim oglusuda anneannesine birakmak istiyorum.suan 2 yasinda. okula baslamadan gitmek istiyoruz. tabi nasip olursa.burada 4 yasinda basliyor cocuklar okula.
sanirim cok konustum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…