- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.961
caniim 2 ci cocugu dusunuyorum. Allah izin verirse 2 sene icinde hacca gitmek istiyorum.hacca gidip geldikten sonra dusunuyorum. hem gencken hac vazifemi yapmak istiyorum hemde benim goruncem bedensel engelli. bir hastaligi var. seneler gectikce hastaligi ilerliyor.o cok gormek istiyor oralari. kayinvaldem gorumcen, esim ve ben gitmek istiyoruz. benim oglusuda anneannesine birakmak istiyorum.suan 2 yasinda. okula baslamadan gitmek istiyoruz. tabi nasip olursa.burada 4 yasinda basliyor cocuklar okula.
sanirim cok konustum.....
4 yaşında mıııı akannehirakannehirakannehir
Dün yediklerimiz yazamamıştım yazıyım hemen zemuszemus
sabah 2 yumurta omlet 1 dilim t.buğday ekmek şekersiz çay
ara mandalina
Öğlen karnıbahar yemeği, yoğurt 1 kase
Ara 1 sütlü kahve
Akşam Hünkar beğendi. Beğendisi unlu ve kaşarlı olduğu için pilav yemedim 2-3 çatalda havuç salatası
Bu sabah 1 kase special K
ara yok geç kalktım
Öğlende Karnıbahar salatası yoğurtlu 1 dilim ekmek
:1shok: aa kızlar dün domates Dia da 9.5 TL /kg. Almadım tabiii delirmiş bunlarklava: Nasıl pişmanım koymadım bu sene buzluğa
bukett çok zor gelcek işe başlamak sana
Çikolata ve Karamelli Bisküvi ahanda tıklayınnnnnnnn
nafff tamam canım bir dahakine öyle yaparıım..
selam zilloslar nasinsiniz bakalim???ben bu hafta ramazandan kalan boclarimi tutmaya basladim Allah kabul etsin bugun 1. gunum o yuzden size sabah ogle aksam menumu degilde sadece iftar ve sahur menulerimi yazicam...
iftar 1 kase corba , coban salata ve 1 tabak bulgur pilavi ve 2-3 kasik yogurt ekmek yemeyi dusunmuyorum
gecede 1 kase corba ve 1 dilim cavdar ekmegi....
oyelkencim tinkerbell , naf asya merve ve digerleri nerdeler bugun hic kimse yok???
hihohohoh kendimi tebrik ediyorum misss gibi lahmacunların arasında kokladım kokladım ama yemedimmm alkisalkisalkis sositososito sositososito lahmacunlar gelince bahaneyle alt kata indim 5 dk sonra çıktım ki talan etmişler lahmacun kalmamış sadece kokusu vardı oda kilo aldırmaz diye bol bol kokladım sempatiksalakcinni
buket emzirme bittiyse kilo vermen yavaşlar onun için mutlaka spor yapman lazım göbek için sositososito
kızlar yaa ben çok acıktım biraz simit yicem
hatta çok yemiyim diye burdan biriyle anlaştım 2 ye bölcez -tatlicadiarzu-
mehay menüyü yazamadan çıkmış tühhh
evet 4 yasinda....orada 6 yasinda basliyordu deyilmi?
buranin okul sistemi deyisik.. mesela ben ilk okulu orda okudum. ilk okulda gordugum matametik dersindeki bilgileri burda orta okulda goruyorsun..burasi o kadar cocuklara yuklenmiyorr.. agir dersler yok.
oyle gorunuyor
bide kizim baskalarina gitmez babayla bendedir hep
senin cocugun kac yasinda?
yuhhhhhhhh 9,5 muuuuu
afiyet olsun
9,5 mu akannehirakannehir
keşke bende koysaydım bende çok pişman oldum hem salçayı erken yapmadığıma hem buzluğa koymadığıma
Yaa kızlar millet bakmadan almış almış kasadan geri götüyorlardı şok oldum.Şaka gibi... Dia böyleyse migrosta tansaşta durum ne oldu acaba bilmiyorumkismile
Her yaz sonu koyardım bu sene ben üşendim deli gibi.
Dün yediklerimiz yazamamıştım yazıyım hemen zemuszemus
sabah 2 yumurta omlet 1 dilim t.buğday ekmek şekersiz çay
ara mandalina
Öğlen karnıbahar yemeği, yoğurt 1 kase
Ara 1 sütlü kahve
Akşam Hünkar beğendi. Beğendisi unlu ve kaşarlı olduğu için pilav yemedim 2-3 çatalda havuç salatası
Bu sabah 1 kase special K
ara yok geç kalktım
Öğlende Karnıbahar salatası yoğurtlu 1 dilim ekmek
:1shok: aa kızlar dün domates Dia da 9.5 TL /kg. Almadım tabiii delirmiş bunlarklava: Nasıl pişmanım koymadım bu sene buzluğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?