Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

4 yaşında mıııı akannehirakannehirakannehir

Dün yediklerimiz yazamamıştım yazıyım hemen zemuszemus
sabah 2 yumurta omlet 1 dilim t.buğday ekmek şekersiz çay
ara mandalina
Öğlen karnıbahar yemeği, yoğurt 1 kase
Ara 1 sütlü kahve
Akşam Hünkar beğendi. Beğendisi unlu ve kaşarlı olduğu için pilav yemedim 2-3 çatalda havuç salatası
Bu sabah 1 kase special K
ara yok geç kalktım
Öğlende Karnıbahar salatası yoğurtlu 1 dilim ekmek

:1shok: aa kızlar dün domates Dia da 9.5 TL /kg. Almadım tabiii delirmiş bunlar klava: Nasıl pişmanım koymadım bu sene buzluğa

Son düzenleme:
4 yaşında mıııı akannehirakannehirakannehir

evet 4 yasinda....orada 6 yasinda basliyordu deyilmi?
buranin okul sistemi deyisik.. mesela ben ilk okulu orda okudum. ilk okulda gordugum matametik dersindeki bilgileri burda orta okulda goruyorsun..burasi o kadar cocuklara yuklenmiyorr.. agir dersler yok.

afiyet olsun
9,5 mu akannehirakannehir
keşke bende koysaydım bende çok pişman oldum hem salçayı erken yapmadığıma hem buzluğa koymadığıma

Bak bide reklam veriyo :mymeka:

nafff tamam canım bir dahakine öyle yaparıım..

Anlaştık cnm olumunekankayizsmile

Mehayyyy özledik şekerim seni opuyorumnanaktan Allah kabul etsin bende midem için doktor muayenesine gidicem ondan sonra tutucam inşallah olumunekankayizsmile

oyelkencim tinkerbell , naf asya merve ve digerleri nerdeler bugun hic kimse yok???

İşim vardı canım şimdi de işleri toparladım mali müşaviri bekliyorum kdv için ama gelmedi bilmiyorumkismile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar yaa ben çok acıktım biraz simit yicem
hatta çok yemiyim diye burdan biriyle anlaştım 2 ye bölcez -tatlicadiarzu-

Afiyet olsun aşkitom Şeniz

mehay menüyü yazamadan çıkmış tühhh

Menü mü oluşturmak lazım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

en güzeli yüklenmemek
ama 4 yaşta çok erken bence
zaten ömrümüz okullarda geçiyor

yuhhhhhhhh 9,5 muuuuu

afiyet olsun
9,5 mu akannehirakannehir
keşke bende koysaydım bende çok pişman oldum hem salçayı erken yapmadığıma hem buzluğa koymadığıma

Yaa kızlar millet bakmadan almış almış kasadan geri götüyorlardı şok oldum.Şaka gibi... Dia böyleyse migrosta tansaşta durum ne oldu acaba bilmiyorumkismile
Her yaz sonu koyardım bu sene ben üşendim deli gibi.

pazarda 4,5 olmasına rağmen almadım zaten bundan sonra çıkanlar seralarda hormonlu üretilenler almam zaten:umursamaz:

Son düzenleme:

Bende pazardan aldım 5 TL sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Dün eşim hazır doğranmış konserve domates alalım dedi geçen sene denemiştim tat'ın ürününü beğenmiştim zaten aynı paraya geliyor bari mevsim domatesi gibi yeriz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişş a.s. Listeye girecekmisiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…