Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bende çok bilmezdim aslında ama belli bazı şeyleri atıyorum artık buzluğa Ya da annem kendine hazırlarken bana da veriyor. yerimseniben hazırlanmış şekilde çok iyi oluyor ne yapıcam derdinden kurtuluyorum

bu sene banada kayınvalidem verdi bazı şeyler attım buzluğa kendimde cumartesi turşu kurdum bide salça yapabilseydik süper olcaktı

Bende mecbur artık öyle yapıcam nafcım Çorbalara kullansam yeter Tabi bizler için sabahları kahvaltı etmek kötü olacak zaten çeşit zor buluyorduk bilmiyorumkismile

gitgit ihmail etme kendini koca kaçmasın
beni hep uyarırlardı çok bıraktın kendini diye
şimdi biraz daha dikkat ediyorum kaydirigubbakcemile3

o kendine baksın valla:mymeka:
kendilerine pek bakmazlar ama eşlerinden beklerler:mymeka:
benide annem çok uyarır özgecim git kaşlarını aldır git şunu yap bunu yap bakımlı ol
bazen çok üşeniyorum ama dediğin gibi bakımlı olmak lazım

bende kuaföre gitçem iş çıkışı ya dip boya yaptı iğrenç oldu saçlarım paslanmış gibi oldu rengi

bayanssulusmile

Bende mecbur artık öyle yapıcam nafcım Çorbalara kullansam yeter Tabi bizler için sabahları kahvaltı etmek kötü olacak zaten çeşit zor buluyorduk bilmiyorumkismile

Aynen canım -tatlicadiarzu-

işe git orda çalış
ev işleri (çamaşır,bulaşık,evi topla.ütü yap)
birde çocukla uğraş
sonra kocana ilgi göstermiyon olllllllll klava:

gitgit ihmail etme kendini koca kaçmasın
beni hep uyarırlardı çok bıraktın kendini diye
şimdi biraz daha dikkat ediyorum kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Bende saldım kendimi şu günlerde Halbu ki eskiden ne süslüydüm
banada öğretsene kız neler atılıyor buzluğa
neler atıyon sen

Kız ben öyle çok bişey değil ama Yeşil ve kırmızı biber, vişne, bezelye. dolmalık biber atıyorum Domatesde atardım ama olmadı bu sene işte. Hee bazende ıspanak yıkayıp doğrarım koyarım poşetlere çorbalar için ya da börek için iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…