- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.981
bukett ne zamandı iş başı
Allah bagislasin senin kuzuyu da
is basi en gec ocak basinda
ben buyuk ihtimal aralik ortasinda baslicam
dun bizim buradaki markette 7 tl idi domates
hiç bilmem öyle buzluğa bişey atmaları
bende kuaföre gitçem iş çıkışı ya dip boya yaptı iğrenç oldu saçlarım paslanmış gibi oldu rengi
Bende çok bilmezdim aslında ama belli bazı şeyleri atıyorum artık buzluğa Ya da annem kendine hazırlarken bana da veriyor. yerimseniben hazırlanmış şekilde çok iyi oluyor ne yapıcam derdinden kurtuluyorum
benimde kaşlarımı aldırmam lazım birde saçlarımı kestirmem lazım
Bende çok bilmezdim aslında ama belli bazı şeyleri atıyorum artık buzluğa Ya da annem kendine hazırlarken bana da veriyor. yerimseniben hazırlanmış şekilde çok iyi oluyor ne yapıcam derdinden kurtuluyorum
Bende pazardan aldım 5 TL sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Dün eşim hazır doğranmış konserve domates alalım dedi geçen sene denemiştim tat'ın ürününü beğenmiştim zaten aynı paraya geliyor bari mevsim domatesi gibi yeriz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
gitgit ihmail etme kendini koca kaçmasın
beni hep uyarırlardı çok bıraktın kendini diye
şimdi biraz daha dikkat ediyorum kaydirigubbakcemile3
bende kuaföre gitçem iş çıkışı ya dip boya yaptı iğrenç oldu saçlarım paslanmış gibi oldu rengi
Bende mecbur artık öyle yapıcam nafcım Çorbalara kullansam yeter Tabi bizler için sabahları kahvaltı etmek kötü olacak zaten çeşit zor buluyorduk bilmiyorumkismile
bu sene banada kayınvalidem verdi bazı şeyler attım buzluğa kendimde cumartesi turşu kurdum bide salça yapabilseydik süper olcaktı
kızlar saat 5 olmuş bile ben kaçtım yarın görüşürüz
kaydirigubbakcemile3 Bende saldım kendimi şu günlerde Halbu ki eskiden ne süslüydümgitgit ihmail etme kendini koca kaçmasın
beni hep uyarırlardı çok bıraktın kendini diye
şimdi biraz daha dikkat ediyorum kaydirigubbakcemile3
banada öğretsene kız neler atılıyor buzluğa
neler atıyon sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?