Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Çıkıyorum ben iyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar cnm

biber ve ıspanak ı bilmiyordum cnm

Biber yıka dilimle istediğin gibi koy poşetlere en çok yaptığım bu benim. Ispanağıda yıkamayı hiç sevmem bu yüzden alıp yıkadım mı bir poşetlik atıyorum dolaba her seferinde Sebze çorbasına katarsın oğluşuna bir avuç alıp içinden özge

iyi akşamlar naf
kızlar ben sivri biber dolmalık biber fasulye ne bulursam atarım buzluğa kışın ilaç gibi geliyor valla

özge bu kendine bakma olayını bana bir hatırlatın yaaa uzun zamandır saldım kendimi bide kilolar gelince üstüne giydiğim yakışmıyor diye aynalara küztüm resmen bennnn

Fasülyeyi nasıl atıyorsun angel

kızlar ne yapıyoruz önce bi silkeleniyoruz sonra giyimimize saçımıza makyajımıza özen gösteriyoruz
kilolu olsakta çirkin değiliz güzelizzzz

uçlarını alıp kırıp yıkayıp yaklaşık bir pişirimlik poşetliyorum güzel oluyor annem domatesle kavurup koyuyor ama ben çiğden atıyorum

şimdi kendimizi salıyoruz alan almış diye ama hiç bir erkeğe güven olmaz elin oynaklarını mini eteklilerini görseler kur yapanları gitmeyecekleri ne malum ozaman arkalarından ahhh vahhh mı diyeceğiz hadi silkelenelim varmısınız arkadaşlarrrrrrrr

kızlar ne yapıyoruz önce bi silkeleniyoruz sonra giyimimize saçımıza makyajımıza özen gösteriyoruz

harikasın canım yaaaaaaa :lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

uçlarını alıp kırıp yıkayıp yaklaşık bir pişirimlik poşetliyorum güzel oluyor annem domatesle kavurup koyuyor ama ben çiğden atıyorum
Çok iyiymiş tam bana göre :)) bende yaparım artık domatesle kavurmaya soğutmaya üşeniyordum

kaydirigubbakcemile3 Benim iki gün sürer hevesim üçüncü gün üşenirim yapmaya

elin çirkin suratlı sıska karıları yüzlerine 5 kg makyaj yapıyorlar popişleri bile yok kıvırmaya
biz kıvıralım da görsünler aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…