Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mrb kızlar ben geldim menmü yazayım öncelikle
öğleyi yazmıştım 1kase çorba
ara-1mandalina
akşam-4y.k kuru fasulye yanında bol marul salatası
ara-1armut,2tutam kuru üzüm ve leblebi
öğle yemeğinden sorada yürüyüşe çıktım

Son düzenleme:
herkes okuyo kimse yazmıyo sanırım

benimki ekmek makinasında kakaolu kek yapmış getirmiş odaya koymuş.. ben de sıcak sıcak çikolata hayal ediyorum iyice yedim kafayı diye sınıflarken gördüm kek kabını.. tarifi de netten almış.. maratonda yürüyüş... kek... alışık deilim vallla..

olala hazır bulmuşken seni bişey sorucam canım bilgin vardır belki diye..kendimde değişiklik yapmak istiyorum yani saçlarımda..perma düşündüm öncelikle ama saçları çok yıpratıyo diyolar sizcede böylemi saçlarım çok dökülüyo perma yapnca dha çok artar diyolar

efendim canımm :gitme: kızıyosun bana dimi.haklısın valla eyvahedigeldismile ama sana yemin ederim eski sevgilime karşı hiç heycanlamadıgım kadar heycanlandırdı beni bu.ne bilim yaa :kedi:
cnm çok karışıp yorum yapmak istemem.. sevgi ,aşk çok kişiye özel konular.. genelde böyle olur zaten.. yalnız sadece bu çocuğun bu kadar kendine güvenmesi hoşuma gitmedi.. aceleciliği de güveninden sanki.. bi de 22 yaşında çok olgun olmuyo erkek milleti.. bi sürü kızla takılmıştır muhtemelen tecrübelidir sana ne derse etkileyeceğini biliyodur.. sonra gözü dışarıya da kayabilir...

efendim canımm :gitme: kızıyosun bana dimi.haklısın valla eyvahedigeldismile ama sana yemin ederim eski sevgilime karşı hiç heycanlamadıgım kadar heycanlandırdı beni bu.ne bilim yaa :kedi:

caım benim yazdıklarını okudum..bana kalırsa acele etme herşey çok hzlı gelişmiş buyüzden bazı şeyleridüşünemiyorz..üzülen biz olmayalım ağırdan al canım.annenin fikrinide alıp öyle hareket et derim

cnm bence dengesiz ve yetersiz beslenmeden dökülüyo saçların bari destek al..
perma hiç yaptırmadım.. senin harika dalgalı saçların var gibi gözüküyodu cnm fotoda.. permaya ihtiyacın var mı? mutlaka değişiklik istersen hafif boyalardan deneyebilirsin..

Son düzenleme:
cnmm selamm hoşgeldin ya akşam senii ğörmek çok ğpüzell:lepi:

seni de görmek çok güzel cnm cım

kevser cim benimde aşırı dökülüyor kuaför saçlarınız dökülüyorsa mutlaka cildiyeye gidip kan tahlili yapıyorlar kesin bir şey eksiktir vucudunuzda diyor aklında bulunsun

özgecik kaçmış özgeee

kaçmadım cnm gidip geliyorum içeriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…