- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.101
merveeeeee boshayallersmileeski sevgilimde ben ne dersem oydu çoğu zaman.ben kaynana kahrı çekemem derdim hep.bamam derdim banane derdim.biz mutlu olalımda benim için tek sen varsın derdi gerçi o ailesinde hiç destek görmüyodu.ama bu aileci biri.
mrb kızlar ben geldim menmü yazayım öncelikle
öğleyi yazmıştım 1kase çorba
ara-1mandalina
akşam-4y.k kuru fasulye yanında bol marul salatası
ara-1armut,2tutam kuru üzüm ve leblebi
merveeeeee boshayallersmile
çok az yemişsin cnm
cnm çok karışıp yorum yapmak istemem.. sevgi ,aşk çok kişiye özel konular.. genelde böyle olur zaten.. yalnız sadece bu çocuğun bu kadar kendine güvenmesi hoşuma gitmedi.. aceleciliği de güveninden sanki.. bi de 22 yaşında çok olgun olmuyo erkek milleti.. bi sürü kızla takılmıştır muhtemelen tecrübelidir sana ne derse etkileyeceğini biliyodur.. sonra gözü dışarıya da kayabilir...efendim canımm :gitme: kızıyosun bana dimi.haklısın valla eyvahedigeldismile ama sana yemin ederim eski sevgilime karşı hiç heycanlamadıgım kadar heycanlandırdı beni bu.ne bilim yaa :kedi:
efendim canımm :gitme: kızıyosun bana dimi.haklısın valla eyvahedigeldismile ama sana yemin ederim eski sevgilime karşı hiç heycanlamadıgım kadar heycanlandırdı beni bu.ne bilim yaa :kedi:
cnm bence dengesiz ve yetersiz beslenmeden dökülüyo saçların bari destek al..olala hazır bulmuşken seni bişey sorucam canım bilgin vardır belki diye..kendimde değişiklik yapmak istiyorum yani saçlarımda..perma düşündüm öncelikle ama saçları çok yıpratıyo diyolar sizcede böylemi saçlarım çok dökülüyo perma yapnca dha çok artar diyolar
cnmm selamm hoşgeldin ya akşam senii ğörmek çok ğpüzell:lepi:
olala hazır bulmuşken seni bişey sorucam canım bilgin vardır belki diye..kendimde değişiklik yapmak istiyorum yani saçlarımda..perma düşündüm öncelikle ama saçları çok yıpratıyo diyolar sizcede böylemi saçlarım çok dökülüyo perma yapnca dha çok artar diyolar
özgecik kaçmış özgeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?