Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

öğle yemeğim
bugün çok acıkmışım 3 dilim ekmek yedim
dünden kalan 4 köfte vardı onları yedim okadar

reglden sanırım canım sürekli çikolta istiyor ya of

Bir parça ile durabilirsen ye canım olumunekankayizsmile sürekli beynini çikolata ile meşgul etmen de beynin çikolatayı yemişsin gibi algılamanı sağlıyormuş o yüzden bir parça ye kurtul olumunekankayizsmile

Bir hışımla kalktım biraz yaptım masayı kaldırmıycam devamını akşama dizi seyrederken yaparım artık Şu ütününde kolayını bulsalar ya artık :a015:

Bende mecbur akşam film izlerken yapıcam zemuszemus

öğle yemeğim
yarım kase çorba
bir tane kabak dolması
küçük bir dilim ekmek

Afiyet olsun cnm boshayallersmile

Canım başka neler yapıyosun döküm tavada ? bide senin tavan ne marka ?

selam kızlar sabah klasi kahvaltı ekmeksiz yaptım ama.ara bi bardak coca cola zero.öğleni şimdi yicem evde yemek yok bi kahveyle mavi yeşilin limonlu formunu yicem.akşamada taze fasulye yicem hemde 2 tabak.yarım saat yürüdüm.kaldı 1 buçuk saatim

olabilir aslında canım sağol

hazırları hiç denemdim sütlemi yapılıyor

Hazır sütle yada suyla diyordu ben sütle yapmıştım hazırı içinde fıstığı da vardı pratik aslında İnternetten araştırıyorum şimdi normalini, onda da sütle yapılıyor diyor tarifler ben sadece su dye biliyordum

ayyy benimde canım ne zamandır irmik helvası istiyorrrrrrrrrr

Sen ayva tatlısını yemee git helva ye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Ben bir kere dr oetker hazır irmiğinden yapmıştım fena değildi Bu sefer kendim deniycem bakalım tutturabilicem mi

Canım eğer tarif arıyorsan benim sürekli uyguladığım tarif şöyle

1 bardak irmik
1 bardak su
1 bardak süt
2 bardak şeker
1 paket çam fıstığı

eşim çok tatlı seviyor şekeri azaltabilirsin istersen :kedi:

su ilede oluyor tabi ama sütlüsünü ben daha çok seviyorum eşimde sütlüsünü sevmiyor hiç uymuyor zevklerimiz zaten:mymeka:

Selam canım senin menüler yine şaşmış ohaoldumsmile

ayyyyy döküm tava istiyorum bendeeeeeeeee ne kadar fiyatları kıslarrr

Ben hecha aldım çok memnunum boshayallersmile ızgara tavasını arkadaşım hediye aldı 100 TL düz zeminli olanını ben internetten aldım indirimdeydi 100 TL boshayallersmile başka istediğim modeller de var ama şimdilik bunlar yetiyor bana :hulya:

tamam izni kopardıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

süper nafcım hemen yazıyorum güvenemiyorum zaten ölçülerine internetteki tariflerin Sağol tatlımmm Şeniz

naf süt su şeker bunları önceden kaynatıyon dimi canım

Fıstıkları kavuruyosun sonra irmiği ekleyip kavurmaya devam ediyosun rengini alınca ayrı bir yerde ısıttığın süt ve suyu içine döküyorsun hemen ardından şekeri ekliyorsun ve karıştırıyorsun canım sonra altını kısıp pilav gibi suyunu çekene kadar pişiriyorsun cokacimcoook cokacimcoook akşama yapsam mı acaba boshayallersmile

öğlen menüm
az yayla çorbası
bir karnıyarık
iki kaşık pilav
bir dilim kepek ekmeği

Afiyet olsun cnm olumunekankayizsmile

Patlıcan közlemeyi denememiştim bak denemek lazım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

tamam izni kopardıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Make' e söyleme sakın aklinialirimsmile aklinialirimsmile

sonra da demlendiriyorsun dimi pilav gibi ..

eşin seviyorsa yap ama çok şekerli yapıyormuşun sende yeme pek dikkat et

QUOTE=tinkerbell2;15760653]Biz 3 ay önce falandı herhalde Esse den aldık 145 di fiyat 99.00TL e inmişti. geçen gördüm hala indirimdeydi . Fiyatı çok iyi geldi böyle bir tava için . Ben patlıcan bile közlüyorum hiç bişey olmadı[/QUOTE]

:1shok::çok üzgünüm:

Afiyet olsun cnm olumunekankayizsmile

Patlıcan közlemeyi denememiştim bak denemek lazım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Make' e söyleme sakın aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Dene mutlaka patlıcanı En çok yağdan sıçramasından kurtulduğum için seviyorum geçen eşim mantar da koydu et pişirirken yanına .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…