- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.321
öğle yemeğim
bugün çok acıkmışım 3 dilim ekmek yedim
dünden kalan 4 köfte vardı onları yedim okadar
reglden sanırım canım sürekli çikolta istiyor ya of
Bir hışımla kalktım biraz yaptım masayı kaldırmıycam devamını akşama dizi seyrederken yaparım artık Şu ütününde kolayını bulsalar ya artık :a015:
öğle yemeğim
yarım kase çorba
bir tane kabak dolması
küçük bir dilim ekmek
Bende bir saat sonra yerim yemek 1 parça döküm tavada yağsız tuzsuz tavuk göğsü ,ve havuç salatası diye düşünüyorum . Akşamı hiç düşünmedim daha Eşim irmik helvası istedi hiç de yemez di inat mı istiyor nedir bana .Akşama kavurucam galiba bir kaç kaşık yerim dayanamam büyük ihtimalle
olabilir aslında canım sağol
hazırları hiç denemdim sütlemi yapılıyor
ayyy benimde canım ne zamandır irmik helvası istiyorrrrrrrrrr
Ben bir kere dr oetker hazır irmiğinden yapmıştım fena değildi Bu sefer kendim deniycem bakalım tutturabilicem mi
ayyyyy döküm tava istiyorum bendeeeeeeeee ne kadar fiyatları kıslarrr
selam kızlar sabah klasi kahvaltı ekmeksiz yaptım ama.ara bi bardak coca cola zero.öğleni şimdi yicem evde yemek yok bi kahveyle mavi yeşilin limonlu formunu yicem.akşamada taze fasulye yicem hemde 2 tabak.yarım saat yürüdüm.kaldı 1 buçuk saatim
ayyyyy döküm tava istiyorum bendeeeeeeeee ne kadar fiyatları kıslarrr
Bir parça ile durabilirsen ye canım olumunekankayizsmile sürekli beynini çikolata ile meşgul etmen de beynin çikolatayı yemişsin gibi algılamanı sağlıyormuş o yüzden bir parça ye kurtul olumunekankayizsmile
Sen ayva tatlısını yemee git helva ye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Canım eğer tarif arıyorsan benim sürekli uyguladığım tarif şöyle
1 bardak irmik
1 bardak su
1 bardak süt
2 bardak şeker
1 paket çam fıstığı
eşim çok tatlı seviyor şekeri azaltabilirsin istersen :kedi:
naf süt su şeker bunları önceden kaynatıyon dimi canım
öğlen menüm
az yayla çorbası
bir karnıyarık
iki kaşık pilav
bir dilim kepek ekmeği
Biz 3 ay önce falandı herhalde Esse den aldık 145 di fiyat 99.00TL e inmişti. geçen gördüm hala indirimdeydi . Fiyatı çok iyi geldi böyle bir tava için . Ben patlıcan bile közlüyorum hiç bişey olmadı
tamam izni kopardıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Fıstıkları kavuruyosun sonra irmiği ekleyip kavurmaya devam ediyosun rengini alınca ayrı bir yerde ısıttığın süt ve suyu içine döküyorsun hemen ardından şekeri ekliyorsun ve karıştırıyorsun canım sonra altını kısıp pilav gibi suyunu çekene kadar pişiriyorsun cokacimcoook cokacimcoook akşama yapsam mı acaba boshayallersmile
Fıstıkları kavuruyosun sonra irmiği ekleyip kavurmaya devam ediyosun rengini alınca ayrı bir yerde ısıttığın süt ve suyu içine döküyorsun hemen ardından şekeri ekliyorsun ve karıştırıyorsun canım sonra altını kısıp pilav gibi suyunu çekene kadar pişiriyorsun cokacimcoook cokacimcoook akşama yapsam mı acaba boshayallersmile
Afiyet olsun cnm olumunekankayizsmile
Patlıcan közlemeyi denememiştim bak denemek lazım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Make' e söyleme sakın aklinialirimsmile aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?