- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.281
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar sizlerleyim çok kötü şeyler oldu çok,yardımlarınıza çok ihtiyacım var Allah rızası için yardım edin.
Evet bir ara diyet yapıyordum 47 kilo olmaktı hedefim, boy da 160 civarıydı biliyorsunuz.
daha sonra işe başladım günde 13 saat çalıştığım kasiyerlik işi , ve ne kahvaltı ne öğlen yemeği derken akşam yemekleri de gitgide azaldı ve ben oldum 45 kilo..
gözlerim kararmaya başladı ve ağzımdan kan geldi,evet kan geldi, yüzümde renk kalmadı,annem bundan dolayı fenalaştı üzüntüden,neysee sonra doktora gittik,doktor hastaneye yatarsak bünyemin kaldırmıycağını ve vücudumun fonksiyonlarını kaybetmeye başladığını,psikologlarsa çözümün sadece bende bitebileceğini söyledi.
neyse bendeki değişimler rengimin bembeyaz olması,adet görememe,sinir krizleri oldu ve hep ağlamaya başladım,sevenlerim üzülüyordu. onlar için yemek yedim hep yedim çok yedim tıkanırcasına 2 gün hep yedim ve tartıya bindim 48 olmuştum,sonra kustum hep kustum kustum ve yeniden 47 oldum.. şimdi son 2 gündür yemeye çalışıyorum ama dün abartmışım 2 kere kustum .. doktorlar çözüm sende dedi , ama sonucu ölüm de olabilirmiş,bugün de fenalaştım,nereye gitsem herkes aynı şeyi söylüyor, doktor aniden kriz geçirip ölebileceğimi söyledi .. bugün pek ymeek yiyemedim ama sevdiğim abur cuburlardan ( bitter çikolata ve çubuk kraker sütlü tatlı o kadar ) ve meyvelerden yedim o kadar .. haftada 3 gn spor yapıyorum, birincisi kendi evimde 100 mekik, ikincisi birinin eşliğinde plates, üçüncüsü 1 saat fitness
Az az içiyorum canım tam bırakabilmiş değilim.ozaman kesin kilo verirsin bu hafta. geçen sene bendeed form çayı 1 2 gün ishal yapmıştı 1 2 kilom gitmişti.bu arada sel sigarayı bırakabildinmi.guclubacismile
Sağol canım zemuszemus
Belli belli bayanssulusmile yaptınmı peki bugün makyaj sempatiksalakcinni
Ayy ne güzell ben sabah atakentten organizeye 65 dakikada geldim trafik felçti resmen ohaoldumsmile
Duydum bebeğim ama araştırmadım sempatiksalakcinni
Doğadanı çok beğendim ben limon sıkıyorum içine azcık çok lezzetli oluyor sempatiksalakcinni canım başlı başına ikiside işe yaramıyor ama yeşil çay inceltiyor beşibiyerde zayıflamaya yardımcı diye biliyorum ben :hulya:
Bünyen alışık değilse yapar canım bir süre sonra yapmıyor sempatiksalakcinni geçmiş olsun bu arada kaydirigubbakcemile2
ay evet kayısılısıda var galiba o çayın görümcem içiyodu bi ara ama iş yerinde fena olurum yaw
Sen nasıl gaza geldin böyle aşkitom çoşturmuşsun ortalığı bayanssulusmile
Üzüldüm canım :çok üzgünüm: Hakkında hayırlısı olsun inşallah olumunekankayizsmile
Geçmiş olsun meliscim a.s.
Devlet hastanesi olunca böyle oluyor canım özelde daha fazla ilgileniyorlar parayı bastırdığın için şakkıdı
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun bilmiyorumkismile geçmiş olsun bu arada canım olumunekankayizsmile
Allah bozmasın :asigim:
Canımm benimmm Şeniz
Üzüldüm edacım :çok üzgünüm: ama bende dahil bu topikte ve başka topiklerde tüm arkadaşlarımız sana yaptığının çok sağlıksız olduğunu söyledik sen inatla zayıflıycam dedin ve işte sonuclarını şuan yaşıyorsun :sinifsinif: Allah kurtarsın sağlık sıhat versin inşallah :Saruboceq:
Günaydın nihancım olumunekankayizsmile
Yağtığımız belirli bir diyet listesi yok şekerim herkes kendine özel beslenme düzenini uyguluyor bayanssulusmile sen neyi öğrenmek istiyorsan sor cevaplarız
Günaydın bebeğim zemuszemus
Günaydın cnm :ecrin_bebek:
Evet ancak bitirebildim cnm :hulya:
Günaydın
Bana daha günaydın şekerim opuyorumnanaktanöğlen oldu tınkerbelll ne günaydını kaydirigubbakcemile3
tünaydın canım
günaydın tinkerbell ayyyyyyyy şimdi uyanmak ne güzeldirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çalışmadığım zamanda erkenden kalkıyorum ama
oyelken sen hangi firmadasın canım ne firması sizin
evet daha da fenalaştı ve artık içinden çıkılmaz bir hal aldı...senınle daha oncede konusmustuk bu durumun malesef hastalık belırtısı oldugunu hem ben hem arkaslar daha once soyledı duzeldıgını dusunuyordum son paylasımların oyl e ıdı ama durum dahada fenalasmıs
bak cıcım bıraz bırak kendını 2 3 kılo oldurmez cırkın bı kadında yapmaz saglıgından daha onemlı degıl yıyebıldıgın kadar ye tartıyı kendınde uzaklastır aılene soyle cıkma uzerıne oyl e ıkı gun yemekle kılo alınmazkı o yedıklerının agızrlıgı hepsı bu kusmamaya calıs herseyden onemlısı ve boyle gıderse nısanlın vardı oyle soylmıstın oda uzaklasıcaktır senden yapma ve toparlan bı an once
ayrıca bu psıkolojık bı bozukluk dusunce bozuklugu bı klınıge fılan yatsan bıraz kendını dınlesen en ıyısı olur bunlar dogal surecıdır hayatın sakın ben delımıyım deme sadce kcuk puruzler var ve bu halletmen tek basına yapacagın bısey degıl bunu hangı hekım soyledı bılmem ama uzman yardımı artık sart sana
sevgıyle
günaydın herkeze
sabah 1 yumurta haşlama,t.kaşar,3 yeşil zeytin,2.dilim t. buğday
şimdide yeşil çay
pek yapamadım çünkü tam giyinirken oğlum uyandı anne gitme demeye başladı zor giyindim giyinmeee diye bağrıyordu
yemeğe iniyorum kızlar bennn
Az az içiyorum canım tam bırakabilmiş değilim.
Olabilir canım eşimde diyo banada al ondan banada al bol bol iç :)
Geçti canım
Aaa evet.
He birde duyduğuma göre Lipton Ender Saraçoğluyla anlaşma yapmış.
Liptonun karışımları Ender Saraçoğlununmuş :)
buket bu sirkeli suyun faydasını gördün mü
Bana daha günaydın şekerim opuyorumnanaktan
dokuz buçukta uyandım kahvaltımı ettim iyice halsizleştim kaydirigubbakcemile3 yatsam uyurum yine :)
hayat holding a.ş.
kastamonu entegre a.ş.
ağaç grubundayım ben parke ve amerikan kapı paneli üretimi
satış&pazarlama ya bağlıyım ama alakam yok 10 tane fln fabrikamız var
ben genel müdürlükte fatura kesiyorum
Benim çok ütüm varrrr. akannehir Hiç yapmak istemiyorum. hoş ne zaman istedim ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?