Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın tinkerbell ayyyyyyyy şimdi uyanmak ne güzeldirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çalışmadığım zamanda erkenden kalkıyorum ama

Son düzenleme:

eda geçmiş olsun çok üzüldüm. Ama belliydi böyle olacağı cnm yaaa. Ağır sporda yapıyorsun senin bünyen ne ki güzelim . Kendin başedemiycek gibiysen ki zor gözüküyor bununla ilgili klinikler var yardım al mutlaka..Bir an evvel iyi olmanı dilerim .

ozaman kesin kilo verirsin bu hafta. geçen sene bendeed form çayı 1 2 gün ishal yapmıştı 1 2 kilom gitmişti.bu arada sel sigarayı bırakabildinmi.guclubacismile
Az az içiyorum canım tam bırakabilmiş değilim.

Olabilir canım eşimde diyo banada al ondan banada al bol bol iç :)

Geçti canım

ay evet kayısılısıda var galiba o çayın görümcem içiyodu bi ara ama iş yerinde fena olurum yaw

Aaa evet.
He birde duyduğuma göre Lipton Ender Saraçoğluyla anlaşma yapmış.
Liptonun karışımları Ender Saraçoğlununmuş :)

ah canım benim ah sağol

öğlen oldu tınkerbelll ne günaydını kaydirigubbakcemile3
tünaydın canım
Bana daha günaydın şekerim opuyorumnanaktan
günaydın tinkerbell ayyyyyyyy şimdi uyanmak ne güzeldirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çalışmadığım zamanda erkenden kalkıyorum ama

dokuz buçukta uyandım kahvaltımı ettim iyice halsizleştim kaydirigubbakcemile3 yatsam uyurum yine :)

evet daha da fenalaştı ve artık içinden çıkılmaz bir hal aldı...
o sadece üzülüyor eski halime dönmemi istiyor sadece, ben aynı kilomda kalmak ama yemek istiyorum herşeyi. eskisi gibi. hominigırtlak..

klinige yatmayı denedim o zaman daha fena oldum çıkarttılar ordan beni...
kıbrısa bile gittim şehirler gezdim hepsi aynı şeyi dedi tedavi bende

hadi canım vayyy beeeeee adama bak iyi yerden gelir sağlıyooo:hooray::hooray:

slm kızlar
sabah
1br şekersiz çay 1dilim ekmek
1kk peynir
yumurta
1domates ve salatalık
ara-1armut
öğle-
yarım dilim ekmek,5çatal biber kızartması ve yoğurt
ara-yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…