Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

menüm:

sabah
kaşarlı tost
limonlu şekersiz çay

ara:
muz
1 avuç karışık kuruyemiş

öğle:
4 y.k pilav
4-5 y.k bezelye
soda

akşam:
3 dilim tam tahıllı ekmek
tavuk budu haşlanmış
2 kuru kayısı..

bugün 45 dk yürüdüm
dün de 30 dk..

öyle bir geçer zaman ki'yi izliyorum.. gerçekten de öyle.. zaman kumsala gelen dalga gibi kumu dümdüz ediyo.. kalanları da alıp götürüyooo... her şey hep en baştaki haliyle kalıkalıveriyo ne fırtınalar koparsa kopsun..

yine kimseler yok.neyse akşamki menüm
2 kaşık makarna yarım tabak taze fasulle
salata aradada bir dilim kek yedim maalesef.ve bie küçük avuçta kuru üzüm.sempatiksalakcinni

kızlar diyete başladığımdan beri tuvaletten çıkmaz oldum yaaa nednkine çok idrarım oluyo hemde su gibi açık rengi klo verenlerde oluyomu bu acaba.gecede 2 3 kere idrara sıkışıyorum ayylaelaelaelaelae

günaydın kızlar
dün akşam yediklerim

1 kase çorba
4 kaşık kıymalı mantar sote(az yağlı)
2 kaşık pilav

sabah
1 kase çorba
1dilim ekmek

[yaa olala bana teste tabi tutyorr
şekerim düz sert zemine yattığında vücudunun doğal halinde belinde kavis yoksa omurga düzleşmesi veya omurga eğriliği var anlamına gelebiliyo.. o da sinirlere bası yapabiliyo..

günaydın kızlar
dün akşam yediklerim

1 kase çorba
2 kaşık pilav

sabah
1 kase çorba
1dilim ekmek
günaydın kuşum opuyorumnanaktan

kızlar günaydın

unutmadan avonun 3lü setleri var 17,5 tl'ye.. içinde göz kalemi, maskara ve ruj var.. Ruj çok güzel,maskarayı ben pek beğenmedim ama sonuçta iş görür, kalem de fena değil.. Doğal tonlarda canlılık veren bi makyaj için kahverengi (kahve kalem, maskara, doğal kahve tonlarında ruj), daha çarpıcı bi alternatif olarak turkuaz kalem, maskara, mürdüm ruj, veya gece de kullanılabilecek siyah kalem,maskara ve kırmızı tonlarda ruj..

kız özge artık bakımlı olcez dedin diye yazdım bak.. express ekonomik bakımlı gözükür insan bunlarla.. tek allık eksik o da indirimde zaten bu ay..

dün gece hep aklımdaydı sonra unuttum tam 12de randevu almayı.. aklıma gelince sabah fırladım yataktan ama tabi yine yer yok.. ben de topiğe uğriim dedim ama yok kimsecikler de.. özgeee bayanssulusmile

günaydın olala
canım hangi katalokta en son 12. kampanya var bende ama o katalokta hiç görmedim bu üçlü seti
çünkü ruj gerçekten güzel kalıcı bi ruj

günaydın kıslarrrrr
dün akşamki menüm
bi kepçe çorba
iki yk ıspanak
iki yk taze fasulye
1 tane hamsi
kayısı suyu

sabahki kahvaltım
tek şekerli çay
çavdar ekmeği arası kaşar

Bende izledim dün biraz gamyoncuiremsu ama o dizi benim sinir katsayımı yükseltiyor o yüzden lale devrine baktım :hulya:

yine kimseler yok.neyse akşamki menüm
2 kaşık makarna yarım tabak taze fasulle
salata aradada bir dilim kek yedim maalesef.ve bie küçük avuçta kuru üzüm.sempatiksalakcinni

Afiyet olsun aygüncüm iki kaşık makarna ile kendini durdurabilmen ne güzel boshayallersmile

kızlar diyete başladığımdan beri tuvaletten çıkmaz oldum yaaa nednkine çok idrarım oluyo hemde su gibi açık rengi klo verenlerde oluyomu bu acaba.gecede 2 3 kere idrara sıkışıyorum ayylaelaelaelaelae

Bende öyle bir etki olmadı -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar
dün akşam yediklerim

1 kase çorba
2 kaşık pilav

sabah
1 kase çorba
1dilim ekmek

Günaydın şekerim sabah sabah çorba içmeyide özledim yaa boshayallersmile

Avonun ürünleri benim cildime dokunuyor yaa :kedi: sivilce yapıyo bende :kedi: ama dudak ürünlerini beğeniyorum onda problem yok katoloğu ele geçirirsem bakarım ne var ne yok sempatiksalakcinni

dün akşam
1 dili tam buğday ekmek
ciğer
muzlu puding

Gözlerim yaşardı kuzum akşam menünü yazmışsın sempatiksalakcinni

bana da dün geldi oliş yeni katalok

Sende satıyomuydun lem sempatiksalakcinni

günaydın kıslarrrrr
dün akşamki menüm
bi kepçe çorba
iki yk ıspanak
iki yk taze fasulye
1 tane hamsi
kayısı suyu

sabahki kahvaltım
tek şekerli çay
çavdar ekmeği arası kaşar

Günaydın cnm akşam karıştırmışsın baya sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
günaydın olala
canım hangi katalokta en son 12. kampanya var bende ama o katalokta hiç görmedim bu üçlü seti
çünkü ruj gerçekten güzel kalıcı bi ruj
katalogda yok cnm
yeni çıkardıkları broşürde var
nette de var ama renkler belli olmuyo pek

bana da dün geldi oliş yeni katalok
makyaj yapiim diyodun özgee deneyebilirsin..

günaydın kızlar,
akşam 1 kase mercimek çorbası 4 yemek kaşığı patates yemeği yatmadan 2 burçak kepekli bisküvi 1 elma
sabah 1 tost beyaz peynirli sosis haşlama

ya kızlar birşey soracam hastalanmama birkaç gün var bu sabah tartıya çıktım aç karna bana kilo vermişim gibi geliyordu ama 63,3 çıktı bu şişkinlik olabilirmi yada vücutta su toplanması gibi çünkü geçen haftaya göre karnım iyice küçüldü bu ne kilosu ben anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…