- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.461
olala yap demiş melisdenize sen biliyonmu öle yapınca ne belirleniyo die
şekerim düz sert zemine yattığında vücudunun doğal halinde belinde kavis yoksa omurga düzleşmesi veya omurga eğriliği var anlamına gelebiliyo.. o da sinirlere bası yapabiliyo..[yaa olala bana teste tabi tutyorr
günaydın kuşum opuyorumnanaktangünaydın kızlar
dün akşam yediklerim
1 kase çorba
4 kaşık kıymalı mantar sote(az yağlı)
2 kaşık pilav
sabah
1 kase çorba
1dilim ekmek
sağol kuzucum..
biraz dr dr gezinmek zorunda kalıcam sanırım..
bugün karıncalanma uyuşma benzeri bişiler vardı ayağıma doğru..
bi de belime iğne sokuluyomuş gibi bi acı oluyo arada bi iğne ucu değiyomuş gibi sanki..
senin tedavin nooldu şekerim??
Çok geçmiş olsun canım benim olumunekankayizsmile inşallah en kısa sürede tedavin gerçekleşir iyileşirsin canım a.s.
Ben biliyosun ilaçları bıraktım bir işe yaramıyorlar diye eşim pazar günü polen ve bal almı (ne balı olduğunu unuttum) her sabah aç karnına onları karıştırıp içecekmişim 3 gündür bir tatlı kaşığı kadar içiyorum tadı berbat olsada bakalım etki edecek mi :1ninca:
çok güzel menü nafcım..
biliyo musun kalori hesaplı diyet yaparkene en çok bu keki canım çekmişti hem de nasıl..
şöyle çayla güneş batarken balkonda sevdiklerimle yemeyi hayal etmiştim..
balkonum da yok bu arada bayanssulusmile
sonra diyet bitince teyzemle yemiştim ama dışarda.. kendim yapmamıştım..
çok severim ama havuçlu, cevizli, tarçınlıydı galiba şimdi hatırladım..
Ben pek kek sevmem kızkende yapmazdım evlendiğimden beri de toplasan 3 kere yapmışımdır canım ama nerden estiyse acayipp derecede elmalı tarçınlı kek istedi canım hemen akşamına yapıverdim :kedi:
burda hava güzeldi cnm çok dün azcık yağdı..
bugünse pırıl pırıldı şemsiye de elime kapak oldu kaydirigubbakcemile3
Buraları sel götürdü resmen boshayallersmile bugün sabah bile yağdı ıslandım azcık :kedi:
slm cnm dışardaydım hep..
sen nasısın..
İyiyim bende merak ettim canın sıkkınmış sınavdan dolayı naptın nettin diye tatlım boshayallersmile
diyet ürünlerinin diyetle alakası yok kuşum..
Evett dimi kaydirigubbakcemile2
gün mü vardı mehayy cokacimcoook
Oğluşunun doğum günü varmış :kedi:
öyle bir geçer zaman ki'yi izliyorum.. gerçekten de öyle.. zaman kumsala gelen dalga gibi kumu dümdüz ediyo.. kalanları da alıp götürüyooo... her şey hep en baştaki haliyle kalıkalıveriyo ne fırtınalar koparsa kopsun..
yine kimseler yok.neyse akşamki menüm
2 kaşık makarna yarım tabak taze fasulle
salata aradada bir dilim kek yedim maalesef.ve bie küçük avuçta kuru üzüm.sempatiksalakcinni
kızlar diyete başladığımdan beri tuvaletten çıkmaz oldum yaaa nednkine çok idrarım oluyo hemde su gibi açık rengi klo verenlerde oluyomu bu acaba.gecede 2 3 kere idrara sıkışıyorum ayylaelaelaelaelae
günaydın kızlar
dün akşam yediklerim
1 kase çorba
4 kaşık kıymalı mantar sote(az yağlı)
2 kaşık pilav
sabah
1 kase çorba
1dilim ekmek
kızlar günaydın
unutmadan avonun 3lü setleri var 17,5 tl'ye.. içinde göz kalemi, maskara ve ruj var.. Ruj çok güzel,maskarayı ben pek beğenmedim ama sonuçta iş görür, kalem de fena değil.. Doğal tonlarda canlılık veren bi makyaj için kahverengi (kahve kalem, maskara, doğal kahve tonlarında ruj), daha çarpıcı bi alternatif olarak turkuaz kalem, maskara, mürdüm ruj, veya gece de kullanılabilecek siyah kalem,maskara ve kırmızı tonlarda ruj..
kız özge artık bakımlı olcez dedin diye yazdım bak.. express ekonomik bakımlı gözükür insan bunlarla.. tek allık eksik o da indirimde zaten bu ay..
dün akşam
1 dili tam buğday ekmek
ciğer
muzlu puding
bana da dün geldi oliş yeni katalok
günaydın kıslarrrrr
dün akşamki menüm
bi kepçe çorba
iki yk ıspanak
iki yk taze fasulye
1 tane hamsi
kayısı suyu
sabahki kahvaltım
tek şekerli çay
çavdar ekmeği arası kaşar
katalogda yok cnmgünaydın olala
canım hangi katalokta en son 12. kampanya var bende ama o katalokta hiç görmedim bu üçlü seti
çünkü ruj gerçekten güzel kalıcı bi ruj
makyaj yapiim diyodun özgee deneyebilirsin..bana da dün geldi oliş yeni katalok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?