- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.501
yok kızzz bal deil sebze meyva yesinn sempatiksalakcinniyaaa oliş ağzın bal yesin
yok kızzz bal deil sebze meyva yesinn sempatiksalakcinni
ya şaka bi yana 3-4 gündür hep dışardayım.. ne kadar özen gösterirsem göstereyim saatlerim kaydı ve dışardaki yemekler evdekini tutmuyo.. kebap, tost satmayan sulu yemek satan yer bulana kadar canım çıkıyo alsanaalsanasmile galiba yarım kiloya yakın almışım bu kadar kısa sürede.. çok daha dikkatli olmalıyım
kızlar haftaya cuma bize iş yok
çok iyi anlıyorum.. sulu yemek yapan çok az yer var her yer kebapçı tostçu kaynıyo kolaya kaçıyolar..Ben bu kiloların çoğunu dışarıdan yemek yemekten aldım işte hayatım :kedi:
hemen yürüyüşe çıkiiim o zaman laelaelaelaelae
Hımm bende çalışmazsam nasıl liste yapıcaz (umutlu değilim ama):1closedeyes: perşembe günü bildiririz kiloları :jeyyar: olur mu ki
perşembe bizim yarım günmüş resmi tatilmiş
ben belki yarım günde yıllık izin alırım tam gün gelmem
çok iyi anlıyorum.. sulu yemek yapan çok az yer var her yer kebapçı tostçu kaynıyo kolaya kaçıyolar..
sen tombul deilsin ki kuşum
Bizim burda tabdot çıkıyor ama çok kötü -tatlicadiarzu- geçen gün et güveç söyledik sebzeli 4-5 parça et vardı içinde minicik bişey 8 TL para aldılar ve doymuyosun çok küçüktü eee hal böyle olunca bir pizza menü 8 TL pizzası , kolası,patatesi,tavuğu içinde doyurucu oluyor onu alırım daha iyi diyosun boshayallersmile sonra bölee tombul oluyosun :kedi:
Telefonla bildirirsin bana o zaman bebikim bayanssulusmile
evet bizim iş yeri süper her tatile uyuyor
29 ekim resmi tatil bir gün öncesi de yarım gün tatil
maşallah özgekurban bayramı da 1 hafta ohhhhhhhhhhhh :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?