Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yaaa oliş ağzın bal yesin
yok kızzz bal deil sebze meyva yesinn sempatiksalakcinni

ya şaka bi yana 3-4 gündür hep dışardayım.. ne kadar özen gösterirsem göstereyim saatlerim kaydı ve dışardaki yemekler evdekini tutmuyo.. kebap, tost satmayan sulu yemek satan yer bulana kadar canım çıkıyo alsanaalsanasmile galiba yarım kiloya yakın almışım bu kadar kısa sürede.. çok daha dikkatli olmalıyım

Son düzenleme:

Ben bu kiloların çoğunu dışarıdan yemek yemekten aldım işte hayatım :kedi:

ben yemek takımımla kahvaltı takımımı aynı aldım model renk herşey aynı şimdi pişmanım aynı aldığıma karacadan çatal takımım aldım karardılar ayda yılda bikere kullandığım halde

çok iyi anlıyorum.. sulu yemek yapan çok az yer var her yer kebapçı tostçu kaynıyo kolaya kaçıyolar..

Bizim burda tabdot çıkıyor ama çok kötü -tatlicadiarzu- geçen gün et güveç söyledik sebzeli 4-5 parça et vardı içinde minicik bişey 8 TL para aldılar ve doymuyosun çok küçüktü eee hal böyle olunca bir pizza menü 8 TL pizzası , kolası,patatesi,tavuğu içinde doyurucu oluyor onu alırım daha iyi diyosun boshayallersmile sonra bölee tombul oluyosun :kedi:

perşembe bizim yarım günmüş resmi tatilmiş
ben belki yarım günde yıllık izin alırım tam gün gelmem

Telefonla bildirirsin bana o zaman bebikim bayanssulusmile

hıı bende yarın ki perşemden bahsediyon sanıdım 1 hafta var daha
kurban bayramı 13 14 kasım hafta sonu pazartesi arefe salı bayram ya o pazartesiyi tam gün tatil yaptılarmı öyle olcakmı acabadelikafadulden

ya benim tabaklar karıştı yemek takımı ile kahvaltı takımı taşınırken şimdi ayıramıyorum aynı olduğu için hangisi hangisinin diye o yüzden hemde farklı renklerde olsa daha iyi olurdu gibime geliyor tabi herkezin farklı düşüncesi canım da ben pişmanım

sen tombul deilsin ki kuşum
anlaşamaz mısınız ki sulu yemek yapan bi yerle standart bi menü için.. indirim yaparlar o zaman..

evet bizim iş yeri süper her tatile uyuyor
29 ekim resmi tatil bir gün öncesi de yarım gün tatil

kurban bayramı da 1 hafta ohhhhhhhhhhhh :teytey:
maşallah özge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…