- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.481
Bende izledim dün biraz gamyoncuiremsu ama o dizi benim sinir katsayımı yükseltiyor o yüzden lale devrine baktım :hulya:
Afiyet olsun aygüncüm iki kaşık makarna ile kendini durdurabilmen ne güzel boshayallersmile
Bende öyle bir etki olmadı -tatlicadiarzu-
Günaydın şekerim sabah sabah çorba içmeyide özledim yaa boshayallersmile
Avonun ürünleri benim cildime dokunuyor yaa :kedi: sivilce yapıyo bende :kedi: ama dudak ürünlerini beğeniyorum onda problem yok katoloğu ele geçirirsem bakarım ne var ne yok sempatiksalakcinni
Gözlerim yaşardı kuzum akşam menünü yazmışsın sempatiksalakcinni
Sende satıyomuydun lem sempatiksalakcinni
Günaydın cnm akşam karıştırmışsın baya sempatiksalakcinni
slm naf nasısınnBende izledim dün biraz gamyoncuiremsu ama o dizi benim sinir katsayımı yükseltiyor o yüzden lale devrine baktım :hulya:
Afiyet olsun aygüncüm iki kaşık makarna ile kendini durdurabilmen ne güzel boshayallersmile
Bende öyle bir etki olmadı -tatlicadiarzu-
Günaydın şekerim sabah sabah çorba içmeyide özledim yaa boshayallersmile
Avonun ürünleri benim cildime dokunuyor yaa :kedi: sivilce yapıyo bende :kedi: ama dudak ürünlerini beğeniyorum onda problem yok katoloğu ele geçirirsem bakarım ne var ne yok sempatiksalakcinni
Gözlerim yaşardı kuzum akşam menünü yazmışsın sempatiksalakcinni
Sende satıyomuydun lem sempatiksalakcinni
Günaydın cnm akşam karıştırmışsın baya sempatiksalakcinni
haklısın özgecimm :kedi:ben olaladan önce üyeydi zaten
oliş keşke seni ben üye yapsaydı kısss
hediye kazanırdım bayanssulusmile
nihan sitenin her yerinde avonun setlerinin reklamı varmış tıkla istersennete bakayım o zaman olalacım sağol çünkü o ruj güzel oluyor.
nafçım günaydın çorba niye içmiyon ki sabahları yada ne zamandır içmiyon
günaydın kızlar,
akşam 1 kase mercimek çorbası 4 yemek kaşığı patates yemeği yatmadan 2 burçak kepekli bisküvi 1 elma
sabah 1 tost beyaz peynirli sosis haşlama
ya kızlar birşey soracam hastalanmama birkaç gün var bu sabah tartıya çıktım aç karna bana kilo vermişim gibi geliyordu ama 63,3 çıktı bu şişkinlik olabilirmi yada vücutta su toplanması gibi çünkü geçen haftaya göre karnım iyice küçüldü bu ne kilosu ben anlamadım?
kıs sebze ağarlıklı olsun istedim baktım balkıkta yiyo bizimkiler öle bi tane ayıklayıp verdiler bakığı normalde hiç sevmemde verdiler attım ağzıma:çok üzgünüm:
nete bakayım o zaman olalacım sağol çünkü o ruj güzel oluyor.
nafçım günaydın çorba niye içmiyon ki sabahları yada ne zamandır içmiyon
ben olaladan önce üyeydi zaten
oliş keşke seni ben üye yapsaydı kısss
hediye kazanırdım bayanssulusmile
slm naf nasısınn
biliyodum cnm ilaçları bıraktığını keşke o kadar başlamışken bitirseydin..
umarım faydası olur denediklerinin.. bi de kudret nerı varmış mide yaralarını iyileştiriyomuş duydun mu??
evt dizi beni de max gerdi dün gece izlemeyebilirim.. ama oyuncuları da çok beğeniyorumm.. biliyo musun erkan petekkaya da eşini bebişi varken aldatmıştı... b i kadınla reinada öpüşürken fotolarını basmışlardı bi ara alsanaalsanasmile antrenmanlı o sahnelerde yani..
avonun maskarası bana dokunuyo.. sana hengi ürünleri dokundu? rujlarını gerçekten çok beğeniyorum.. allık ve far çin malıymış öğrenince çok çok sinir oldum beğenerek kullanıyorum çünkü..
bende sinir sıkışması var cnm ilk aşamalarda ama hiç hoş değil keşke başka yerime bişi olsaydı..
ben de özledim çorba olayını sabahları..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada akşam 200 kere bisiklet çevirdim kaydirigubbakcemile2
aa çok hızlı yaptım galiba bacakları ağrıdı
naf bu hafta kg veremesemde azmimden dolayı tebrik alırım herhalde kaydirigubbakcemile3
avon tavsiyeleri için sağol cnm.. arada ihtiyaç dikln panuydukça alıyorum aklımda olurlar..
Günaydın canım regl dönemin yaklaştığı içindir o şişlikk bende de öyle oluyor merak etme vücut su tutmaya başlıyor boshayallersmile
Anladım cnm çok değil yediklerin zaten çeşitli olduğunu görünce sorayım dedim olumunekankayizsmile
Şirkette nasıl içeyim yavrucum ya :kedi: gerçi patron yok yarın içebilirim belkim sempatiksalakcinni
Hiç söylemiyosun kampanyaları filan sempatiksalakcinni
Selam canım iyiyim sende iyisin umarım opuyorumnanaktan
İnşallah fayda eder canım :ecrin_bebek: evet kudret narı da vermişler eşime kayınvalidem de dedi zeytinyağına koyuluyo normalde ama yiyemezsen rondodan geçir buzluğa at ufak bir parça kır ye sabahları dedi bende öyle yaptım attım dondurucuya ama henüz yemeye başlamadım boshayallersmile
Erkan petekkayada öyle bir tip vardı zaten alsanaalsanasmile ben anlamıyorum bu erkekleri :umursamaz: iyice soğudum erkek milletinden
Avonun özellikle fondöteni dokunuyo canım göz altı morluklarımdan şikayetçiyim kapatıcısı vardı dokunmuştu yüzüme fondöten kullandım o da dokundu :2: allığından memnundum açıkçası hem toptop olandan hemde normal sıkıştırılmış allığını kullandım bir problem olmadı bayanssulusmile ruj olarak kod hatırlamıyorum ama çok güzel kırmızımsı bir rujunu kullanmıştım o da güzeldi :kedi:
Banyo köpükleri çok sıvı mesela memnun değilim :hulya:
Ayak bakım ürünlerinden memnun kaldım boshayallersmile
Duş jelinden memnundum boshayallersmile
Birde 4'lü far almıştım ondan da memnundum özellikle ışıltılı beyazından bayanssulusmile
Parfüm aldım birkaç tane erkek ve bayan onlardan da memnundum ama çok kalıcı değiller bayanssulusmile ben üstüme sürdüğüm kokunun kendime de gelmesini istiyorum sadece başkasına değil :kedi:
Memnuniyetsizim sanırım bu konuda sempatiksalakcinni
Ay çok konuştum sempatiksalakcinni
Öyle deme canım Allah göstermesin daha beter olabilirdi de inşallah düzelirsin biran önce sinir sıkışması tedavisi nasıl olur bilmiyorum ama inş. geçer çarçabuk Şeniz
afiyet olsun şekerimşu an 5i 1 yerde çayı içiyoru :içelim:
naf sen şirkette yatıp şirkettemi kalkıyon şekerim sabah evden çıkmıyonmu bende evde içip işe geliyorumbayanssulusmile
avon tavsiyeleri için sağol cnm.. arada ihtiyaç dikln panuydukça alıyorum aklımda olurlar..
ya naf tüm sinirler omurgadan geçiyo ya.. omurgada bi terslik olursa sinirleri etkiliyo üstüne bastırıyo falan.. tehlikeli bişi aslında.. ve yaşla zaten omurga da yıprandığından durum fena oluyo.. çözüm egzersiz daha ileriyse ameliyat.. uyuşma olunca ameliyata kayıyo.. ondan panikledimm sempatiksalakcinni
kızlarrrr yaaa ben karaca dan
kahvaltı takımı,günlük yemek takımı ve misafirlik yemek takımı almak istiyorummmm
evet özge hepsine yorum yazmıyorum ama bu hafta çok iyisin.. böyle gidersen 60lar yakındır derimmnaf bu hafta kg veremesemde azmimden dolayı tebrik alırım herhalde kaydirigubbakcemile3
vaaaauvvv süpersin nafBünye alışkın değil ondandır kuzucum boshayallersmile Bende sabah bisiklet sürdüm 15 dk hemde yağmur altında sempatiksalakcinni
Bencede en azından çabaladın dicem :kedi: Ben ne olucam acaba şu 300 gramı verseydim bari üstümde kaldı 66 yı görsem ucundan kıyısından sempatiksalakcinni
hayırdır cnm habire reklam veriyolardır ondansırkızlarrrr yaaa ben karaca dan
kahvaltı takımı,günlük yemek takımı ve misafirlik yemek takımı almak istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?