Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Hadi yaaaa geri götürseydin canım guclubacismile

hemen yürüyüşe çıkiiim o zaman laelaelaelaelae

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sizin şirkette banada yer vamısempatiksalakcinni ben arefe tam gün 29 ekim felan filan tam gün işteyimde

:roflol::roflol:

sen tombul deilsin ki kuşum
anlaşamaz mısınız ki sulu yemek yapan bi yerle standart bi menü için.. indirim yaparlar o zaman..

Anlaşmayı denedik canım ama kimse 3-5 kişiye sulu yemek getirmiyor :sinifsinif: :sinifsinif:

Cigsel2010+, NaF+, nihan86, oyelken+
görüşürüz kızlar ben kaçıyom

Gülegüle canım benim opuyorumnanaktan

saol nafcım yaa korktum bende sabah sabah bu hafta o kadar dikkat ettim yine kilo aldım diye, normalde bu haftaki menülerimle bir kiloyu rahat vermem gerek.
benimde bu kilolar hep dışardan yediğim yemekler yüzünden ye kebabı otur kocaman oldum işte yastık gibi valla totiş

özge karaca uzun zamandır tek tek satışa sunduğu takımlar var ben kahvaltılıklarımı öyle aldım gidip tam takım almadım neye ihtiyacım varsa onu seçtim bir bak istersen

günaydın
Önce akşam ki menümü yazıyım
2 y.kaşığı pastırmalı kuru fasülye, 1 y. kaşığı pilav 2 biber turşusU ve irmik helvası .İrmik helvası çok güzel oldu buarada. Nafcım eşim tam kıvamı dedi.Dediğimiz gibi de ben sadece şekeri 1,5 bardak koydum çok tatlı sevmediğimiz için

Bu sabah 1 dilim t. buğday ekmeğine krem peynir ve zeytin ezmesi sürüp yedim Şekersiz çay Birazdan da mandalina yerim

Onu bende izliyorum Bence bu senenin en iyi dizisi. Oyuncular müthiş özelliklede evin büyük oğlu çok başarılı.Hele ki osman bayılıyorum ona nasıl bir tatlılıktır o :1hug:

aygün2008, angel2030, Cigsel2010, lerrzan, KK Pro ÜyeNaF+, neseli45, oyelken, tinkerbell2+, utopya34
maşallah.günaydın kızlar
kahvaltımı yazayım 1 dilim t buğday ekmeği
yarım kk peynir
1 zeytin
bir omlet
ara 1 nar yeşilçay eşliğinde yulaflı kepekli kraker.akannehir

Günaydın cnm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…