- 30 Aralık 2009
- 543
- 2
- 96
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.921
Kaçtım kızlar byeeeeeee
netim gitti cnm kusura bakmaiyiyim cnm senden nbr
yoruldum ya bende daha 2 saat var
sende ne var ne yok
olumunekankayizsmileana sayfaya bakın en çok kk ya giren benim
pro kartı kk nın bana hediye etmesi gerekiyor aslında
cnm sigarayı bırakınca bağırsak hareketlerin yavaşlamıştır.. ondandır.. daha çok su, daha çok sebze, azcık daha yağ vs olumlu etkisi olabilir..kızlar ben sigarayı bırakalı 25 gün oldu ondanmı bilmem hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum.diyete dikkat ettiğim halde şiş hissediyorum kendimi hep. kilom aynı olacak sanırım gene.sigarayı bırakmak bana yaramadı sanırım.:bbo:[/COLOR][/B]
ooo süpermiş zemuszemus güle güle kullan cnm..kızlar annem bana karacadan kahvaltı takımı almış hediyee :asigim:
güzel günlerde kullanın özgecimbende bugün iş çıkışı gidip günlük yemek takımı alıcam
sonra bunun borcu bitincede misafir için yemek takımı alıcam
abatu selamArtık kadrolu dietçi oldum ben :)
yıllar evvel tamam abartmıyım :) 4,5 yıl evvel
bi rejime girdim 70'ten 53'e düştüm :)
sonracıma 2 yıl öle kaldı sona bi baktımmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaa ben gene 63 olmuşum bende bi panik bi panik ..tamam kiloluda çok güzelim ama ben gardrobmu değişmişim donuma kadar herşeyim 36-38 beden arası ,smalım ben large değil .. takıntı yaptığımdan felan değil tamamen maddi kıyafet alcak param yok :) hemen dietisyenime gene gittim. değdir şu güzel narin ellerini fücuduma dedim incelt beni .. anam 2009 mayıs bikini giymeme az kala oldum mu 53 :) 1,5 ayda ..
sonra indim 51'e aşk acısı menem bişi :)
3,5 ay dayadılar antidepresanları bana .. bende ilaç kullanıyom iştahımı açıyor bahanesinin arkasına sıgınarak başladım mı yemeye :) şubat sonu bi çktım tartıya 65 :) oha abatu dedim yuh .. şimci indim 60'a ama dogum kontrol ilacı kullanıyorum kist yüzünden sanırsam şişim biraz..
3gündür gene rejim günlerime döndüm .. bu aksamda yürümeye başlıcam ..
36 beden pantolonlarıma kedinin ciğere baktığı gibi ya da narin fücudumu saran badilerime kuzu kurt muamelesi yapmak istemiyorum .. uzattım, bi yemek yemeye bide konuşmaya bayılırım :) hızımı alırsam kimse durduramaz beni :)
aslında demek istediğim bende aranızdayım artıkın :)
slm cnmkızlar ben çıkıyorum sizlerle tanıştığma memnun oldum kendinize iyi davranınolumunekankayizsmile
evt az sabret sonrası daha kolay oluyoDoğru yerdeyim o zaman :)
yannız ben bugün gördüğüm herşeyi yemek olarak gördüm ..
1 haftayı atlatsam gerisi kolay ..
kolay kilo veriyorum Allahtan ..
slm cnm yaş boy kilo kaççarkadaşlar ne kadar eğlenceli burası bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız...
kaydirigubbakcemile3anammm noluyiiii böyleee herkez hucum etti burayaaa
bilet kesçem 5 lira 5 lira kaydirigubbakcemile3
tolina sağlıksız diyet yapıp hızla kilo verip sonra da aynı hızla hatta daha hızlı alıyosun sanırım kiloları.. yaş ve boy kaç cnm??ay kızlar bende 2008 yılında 85 kilolardan 4 ay gibi sürede 52 kiloya düşmüştüm. kendime bakıyordum bakıyordum doyamıyordum.... ama günlerim haya gibi geldi ve geçti 1 senecik öyle zayıfkladım 2009 yılının ocak ayında bir taltıldım 65 ekimde 52 kiloyla evlenen ben 3 ay sonra 65 tim sonra 68 sonra 70 sonra 72 sonra 2010 mayısta bir baktım kendime 77 ana gözlerim açıldıbirden. ozamandan beri verever sadece 7 kilocuk verdim o 7 kilonun 1 nide gecen ay aldım 71 kilo oldum..... Yine aynı şeyleri yapıyorum ama veremiyorummmmm.....
tolinaaaa bilmiyorumkismile çok sağlıksız yapıyorsun cnm :umursamaz:canım sabhları 1 saat yürüyorum işe yürüyerek geliyorum. sabah kahvaltısında yarım elma arkasından 1 fican sade kahve ölne doğru 1 dincan sütlü 2 şekerli kahve (şekerim çok düşüyor) ölen kalan yarın elmamın diğer yarısı ikindi 1 fincan sade kahve 1 elma veya 1 mandalina akşam 2 kase çorba(zaten çok severim çorbayı) akşam çok acıkıyorum artık az yalı patlamış mısır mısırım yoksa 1 adet elma (önceden de böylr zayıflamıştım belki yine zayıflarım) he birde yine şekerim çok düşerse arada 1 tane yine sütlü kahve içerim...
katılıyorum :hulya:tolina bence çok sağlıksız besleniyorsun bu şekilde zayıflasan bile çok çabuk geri alırsın yediklerini hep bu menüyle yaşayacak değilsin ya
bir de yaşın kaç bilmiyorum yaş 30u geçtikten sonra metabolizma yavaşlıyor önceden 3 günde kilo veren ben şimdi 3 ayda veremiyorum nerdeyse
bence şu menünü gözden geçir böyle olmaz şekerim
anladım cnmolala iilik canım geçmişi okuyodum hbaer verin demişsin
2.5 spor demiştin bana canım bi onu uygulaymadım ben 1sat anca yapabildim onun dışında 3aara ögün yapıp meyve yedim buhafta sürekli..kahvaltı ve öğle menülerimi aksatmadım ama öğle menmde hep çorba içtim
ayr şimdiden kilo bildirimi yapıcam nafcım yarın giremeyebilirm bugüden tartıldım ben 61.5 kilodaydım tam olarak 61 kilo olmuşum
herkese iii akşamlar şimdide akşam yemeğmi yiyicm
sen bilirsin şekerim..yaptığımın çok salıksız olduğunu biliyorum ama zaten ben normalde çok yemek yiyen biri değilim çoğu insanın diyette yediklerini normal günlük yaşantımda diyet tapmadan yiyorum ben o yüzden diyet listelerindeki diyetler bana uymuyor.
tişkürlerdelikafaduldenNe güzel bir geliş bu böyle :smiley-cool: hoşgeldin a.s.
evet yarın sabah aç karnına bi tartılıyım ..
İyi akşamlar bende çıkıyorum yarın görüşürüz kızlar
Not: Lütfen tüm arkadaşlarımız ( yeni gelen arkadaşlarımızda dahil ) yarın saat 08:00 - 17:00 arası kilo bildirimine gelsinler :enbuyukkk:
netim gitti cnm kusura bakma
olumunekankayizsmile
cnm sigarayı bırakınca bağırsak hareketlerin yavaşlamıştır.. ondandır.. daha çok su, daha çok sebze, azcık daha yağ vs olumlu etkisi olabilir..
ooo süpermiş zemuszemus güle güle kullan cnm..
güzel günlerde kullanın özgecim
abatu selam
yaş boy kilo kaç??
slm cnm
evt az sabret sonrası daha kolay oluyo
slm cnm yaş boy kilo kaçç
kaydirigubbakcemile3
tolina sağlıksız diyet yapıp hızla kilo verip sonra da aynı hızla hatta daha hızlı alıyosun sanırım kiloları.. yaş ve boy kaç cnm??
tolinaaaa bilmiyorumkismile çok sağlıksız yapıyorsun cnm :umursamaz:
katılıyorum :hulya:
metabolizmanı sürekli yavaşlatmışsındır sen böylelmaz:
diyet deil ölüm orucu gibi bişi bu allah korusunnlmaz:kaydirigubbakcemile
güle güle kullan canım:1rolleyes:kızlar annem bana karacadan kahvaltı takımı almış hediyee :asigim:
hoş geldina.s.Artık kadrolu dietçi oldum ben :)
yıllar evvel tamam abartmıyım :) 4,5 yıl evvel
bi rejime girdim 70'ten 53'e düştüm :)
sonracıma 2 yıl öle kaldı sona bi baktımmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaa ben gene 63 olmuşum bende bi panik bi panik ..tamam kiloluda çok güzelim ama ben gardrobmu değişmişim donuma kadar herşeyim 36-38 beden arası ,smalım ben large değil .. takıntı yaptığımdan felan değil tamamen maddi kıyafet alcak param yok :) hemen dietisyenime gene gittim. değdir şu güzel narin ellerini fücuduma dedim incelt beni .. anam 2009 mayıs bikini giymeme az kala oldum mu 53 :) 1,5 ayda ..
sonra indim 51'e aşk acısı menem bişi :)
3,5 ay dayadılar antidepresanları bana .. bende ilaç kullanıyom iştahımı açıyor bahanesinin arkasına sıgınarak başladım mı yemeye :) şubat sonu bi çktım tartıya 65 :) oha abatu dedim yuh .. şimci indim 60'a ama dogum kontrol ilacı kullanıyorum kist yüzünden sanırsam şişim biraz..
3gündür gene rejim günlerime döndüm .. bu aksamda yürümeye başlıcam ..
36 beden pantolonlarıma kedinin ciğere baktığı gibi ya da narin fücudumu saran badilerime kuzu kurt muamelesi yapmak istemiyorum .. uzattım, bi yemek yemeye bide konuşmaya bayılırım :) hızımı alırsam kimse durduramaz beni :)
aslında demek istediğim bende aranızdayım artıkın :)
anammm noluyiiii böyleee herkez hucum etti burayaaa
bilet kesçem 5 lira 5 lira kaydirigubbakcemile3
çok morelim bozuk tartı hiç beklediğim gibi çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?