- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.901
kızlar ben çıkıyorum sizlerle tanıştığma memnun oldum kendinize iyi davranınolumunekankayizsmile
Artık kadrolu dietçi oldum ben :)
yıllar evvel tamam abartmıyım :) 4,5 yıl evvel
bi rejime girdim 70'ten 53'e düştüm :)
sonracıma 2 yıl öle kaldı sona bi baktımmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaa ben gene 63 olmuşum bende bi panik bi panik ..tamam kiloluda çok güzelim ama ben gardrobmu değişmişim donuma kadar herşeyim 36-38 beden arası ,smalım ben large değil .. takıntı yaptığımdan felan değil tamamen maddi kıyafet alcak param yok :) hemen dietisyenime gene gittim. değdir şu güzel narin ellerini fücuduma dedim incelt beni .. anam 2009 mayıs bikini giymeme az kala oldum mu 53 :) 1,5 ayda ..
sonra indim 51'e aşk acısı menem bişi :)
3,5 ay dayadılar antidepresanları bana .. bende ilaç kullanıyom iştahımı açıyor bahanesinin arkasına sıgınarak başladım mı yemeye :) şubat sonu bi çktım tartıya 65 :) oha abatu dedim yuh .. şimci indim 60'a ama dogum kontrol ilacı kullanıyorum kist yüzünden sanırsam şişim biraz..
3gündür gene rejim günlerime döndüm .. bu aksamda yürümeye başlıcam ..
36 beden pantolonlarıma kedinin ciğere baktığı gibi ya da narin fücudumu saran badilerime kuzu kurt muamelesi yapmak istemiyorum .. uzattım, bi yemek yemeye bide konuşmaya bayılırım :) hızımı alırsam kimse durduramaz beni :)
aslında demek istediğim bende aranızdayım artıkın :)
Çenem düşüktürohhh abatuuu okuyacağım diye canım çıktı kızzz
hoşgeldin ozaman a.s.
hoşgeldin hayatım.a.s.
arkadaşlar ne kadar eğlenceli burası bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız...[/QUOT
tabi ki hoşgeldin aramıza a.s.
ama yok olmak yok
ay kızlar bende 2008 yılında 85 kilolardan 4 ay gibi sürede 52 kiloya düşmüştüm. kendime bakıyordum bakıyordum doyamıyordum.... ama günlerim haya gibi geldi ve geçti 1 senecik öyle zayıfkladım 2009 yılının ocak ayında bir taltıldım 65 ekimde 52 kiloyla evlenen ben 3 ay sonra 65 tim sonra 68 sonra 70 sonra 72 sonra 2010 mayısta bir baktım kendime 77 ana gözlerim açıldıbirden. ozamandan beri verever sadece 7 kilocuk verdim o 7 kilonun 1 nide gecen ay aldım 71 kilo oldum..... Yine aynı şeyleri yapıyorum ama veremiyorummmmm.....
slm kızlar bende geldim aranıza normalde 70-79 totpiğindeğim ama burası dahacanlıymış şeker bir arkadaşım öyle söyle söyledi. ben suan 71 kiloyum hatta aylardır böyleyim bugün yarın regle olurum aslında olmam lazımdı günüm geçti 2 aydır düzensiz oluyorum niye böyle oldu anlamadım...akannehir
Gülegüle cnmben gidiyorum kızlar yarın görüşmek üzere inş
Güzel günlerde kullanırsın inşallah cnm olumunekankayizsmilekızlar annem bana karacadan kahvaltı takımı almış hediyee :asigim:
bende bugün iş çıkışı gidip günlük yemek takımı alıcam
sonra bunun borcu bitincede misafir için yemek takımı alıcam
Artık kadrolu dietçi oldum ben :)
yıllar evvel tamam abartmıyım :) 4,5 yıl evvel
bi rejime girdim 70'ten 53'e düştüm :)
sonracıma 2 yıl öle kaldı sona bi baktımmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaa ben gene 63 olmuşum bende bi panik bi panik ..tamam kiloluda çok güzelim ama ben gardrobmu değişmişim donuma kadar herşeyim 36-38 beden arası ,smalım ben large değil .. takıntı yaptığımdan felan değil tamamen maddi kıyafet alcak param yok :) hemen dietisyenime gene gittim. değdir şu güzel narin ellerini fücuduma dedim incelt beni .. anam 2009 mayıs bikini giymeme az kala oldum mu 53 :) 1,5 ayda ..
sonra indim 51'e aşk acısı menem bişi :)
3,5 ay dayadılar antidepresanları bana .. bende ilaç kullanıyom iştahımı açıyor bahanesinin arkasına sıgınarak başladım mı yemeye :) şubat sonu bi çktım tartıya 65 :) oha abatu dedim yuh .. şimci indim 60'a ama dogum kontrol ilacı kullanıyorum kist yüzünden sanırsam şişim biraz..
3gündür gene rejim günlerime döndüm .. bu aksamda yürümeye başlıcam ..
36 beden pantolonlarıma kedinin ciğere baktığı gibi ya da narin fücudumu saran badilerime kuzu kurt muamelesi yapmak istemiyorum .. uzattım, bi yemek yemeye bide konuşmaya bayılırım :) hızımı alırsam kimse durduramaz beni :)
aslında demek istediğim bende aranızdayım artıkın :)
Tabiki hoşgeldin a.s.arkadaşlar ne kadar eğlenceli burası bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız...
ay kızlar bende 2008 yılında 85 kilolardan 4 ay gibi sürede 52 kiloya düşmüştüm. kendime bakıyordum bakıyordum doyamıyordum.... ama günlerim haya gibi geldi ve geçti 1 senecik öyle zayıfkladım 2009 yılının ocak ayında bir taltıldım 65 ekimde 52 kiloyla evlenen ben 3 ay sonra 65 tim sonra 68 sonra 70 sonra 72 sonra 2010 mayısta bir baktım kendime 77 ana gözlerim açıldıbirden. ozamandan beri verever sadece 7 kilocuk verdim o 7 kilonun 1 nide gecen ay aldım 71 kilo oldum..... Yine aynı şeyleri yapıyorum ama veremiyorummmmm.....
kızlar ben çıkıyorum mesai saatim bitti herkese iyi akşamlar
cnm zayıflamak ıcın neler yapıosun kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?