Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hoşgeldin hayatım.a.s.

abatu tolina hoşgeldiniz a.s.
özge hayırlı olsun canım takımın kalbim temizmiş dün karaca demiştim dimi :ecrin_bebek:

olala süpersin hayatım bırakmam kendimi sanırım bu sefer artık çok gaz aldım sizden opuyorumnanaktan

Doğru yerdeyim o zaman :)
yannız ben bugün gördüğüm herşeyi yemek olarak gördüm ..
1 haftayı atlatsam gerisi kolay ..
kolay kilo veriyorum Allahtan ..

arkadaşlar ne kadar eğlenceli burası bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız...

Son düzenleme:
abatu tolina hoşgeldiniz a.s.
özge hayırlı olsun canım takımın kalbim temizmiş dün karaca demiştim dimi :ecrin_bebek:

olala süpersin hayatım bırakmam kendimi sanırım bu sefer artık çok gaz aldım sizden opuyorumnanaktan

ay kızlar bende 2008 yılında 85 kilolardan 4 ay gibi sürede 52 kiloya düşmüştüm. kendime bakıyordum bakıyordum doyamıyordum.... ama günlerim haya gibi geldi ve geçti 1 senecik öyle zayıfkladım 2009 yılının ocak ayında bir taltıldım 65 ekimde 52 kiloyla evlenen ben 3 ay sonra 65 tim sonra 68 sonra 70 sonra 72 sonra 2010 mayısta bir baktım kendime 77 ana gözlerim açıldıbirden. ozamandan beri verever sadece 7 kilocuk verdim o 7 kilonun 1 nide gecen ay aldım 71 kilo oldum..... Yine aynı şeyleri yapıyorum ama veremiyorummmmm.....

cnm zayıflamak ıcın neler yapıosun kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin a.s.

ben gidiyorum kızlar yarın görüşmek üzere inş
Gülegüle cnm

kızlar annem bana karacadan kahvaltı takımı almış hediyee :asigim:
Güzel günlerde kullanırsın inşallah cnm olumunekankayizsmile

bende bugün iş çıkışı gidip günlük yemek takımı alıcam
sonra bunun borcu bitincede misafir için yemek takımı alıcam

Hayırlısı olsun şimdiden :hulya:

Ne güzel bir geliş bu böyle :smiley-cool: hoşgeldin a.s.

arkadaşlar ne kadar eğlenceli burası bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız...
Tabiki hoşgeldin a.s.

Beraber vericez sıkma canını

cnm zayıflamak ıcın neler yapıosun kaydirigubbakcemile2

canım sabhları 1 saat yürüyorum işe yürüyerek geliyorum. sabah kahvaltısında yarım elma arkasından 1 fican sade kahve ölne doğru 1 dincan sütlü 2 şekerli kahve (şekerim çok düşüyor) ölen kalan yarın elmamın diğer yarısı ikindi 1 fincan sade kahve 1 elma veya 1 mandalina akşam 2 kase çorba(zaten çok severim çorbayı) akşam çok acıkıyorum artık az yalı patlamış mısır mısırım yoksa 1 adet elma (önceden de böylr zayıflamıştım belki yine zayıflarım) he birde yine şekerim çok düşerse arada 1 tane yine sütlü kahve içerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…