Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

özgecim reglden dolayıdır takma bence sen dikkat ettiysen üzülme bu hafta böyle geçti bakalıom haftaya kaç çıkçak

Bide vücudumuzda dönem dönem ödem oluşabilir.
oda yansır tartıya ..
kilo veremediğimiz haftalar hiç üzülmeyelim diğer hafta çıkar acısı :)

Tamam canım not aldım aklinialirimsmile

Olalacım kızılcıklı tarhana nasıl bişey :kedi:

Günaydın nihancım menülerini beğendim canım tebrikler olumunekankayizsmile kilonu not ettim evet geçen hafta 59.7' di kilon canım :hulya:

günaydın kızlar
Günaydın aşkitom Şeniz

günaydınnnnnnnnnnnn
61 kg'ım ..
haftaya tartılırım bi daha artıkın ..
bakalım kaç olcam :)

Günaydın zemuszemus hedef kiloyu öğrenebilirmiyim listeye ekliycem :hulya: yazdıysan kusura bakma canım atlamış olabilirim

Olur kuzum olur ..
incecik oluruz ..
ben alıştım artık bu işlere ..
size geçen yıl ki halimi fotolucam az sonra ..

Bekliyoruz bayanssulusmile

günaydın kızlar,
özge üzülme canım tek değilsin 62,7 çıktı ben anlamadım yaaa neredeyse hiç bir şey yemedim bütün hafta her akşam sporumuda yaptım 100 gram almış görünüyorum bu nasıl iş yaaa adetime 1-2 gün gibi bir süre var eğer haftayada böyle çıkarsa sanırım ben bırakırım kızlar çok moralim bozuldu ya

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Dün akşam
3 adet domatesli biberli köfte (sote şeklinde)
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kaşık yoğurt
pancar salatası

yeşil çay
3 adet şekerli meyve kurusu (çilek,ananas,hindistan cevizi)

Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek ve peynir
patron bastı pek bişey yiyemedim :1ninca:

sağol nafçım teşekkürler
patron mu bastı bi rahat yemek yedirmiyorlar dimi:roflol::roflol:

Günaydın canım bayanssulusmile Kendin de söylüyorsun zaten neredeyse hiçbirşey yemedim diye :umursamaz: bu çok yanlış bu sefer bünyen kıtlık alarmı verip yediklerini depolamaya çalışıyor kilo veremiyorsun :1ninca: bir ikinci neden de regl döneminin yaklaşması olabilir :hulya:

Kendimden biliyorum canım bir keresinde regl döneminde 2.8 kilo fazla çıkmıştım tartıda akannehir akannehir sen düşün artık nasıl su tutuyor vücut guclubacismile

Ayrıcaaaaaaa ben sana hiç yakıştıramıyorum umutsuz olmayı ve kızıyorum kendine gel yoksa ben silkeliycem seni :mymeka:

hedef kilom 54 canım ..
2 dk ya foto geliyo
fotodaki halime dönmek istiyorum
fotograf tarihide ağustos 2009

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayakkabılar da pek uyumlu yani aklinialirimsmile inşallah dönersin canım istediğin kiloya zemuszemus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…