- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.981
niye gizleme gereği duyuyon bakim
Yok kız dün kurcalarken gördüm sempatiksalakcinni deneyeyim dedimbirde imzaları göremiyormuşuz normalde onlarıda açtım görebiliyorum kim ne yazmış imzasına sempatiksalakcinni
Birde kilo çizelgemi kaldırdım :1ninca:
Pro üyeliğin tüm nimetlerinden yararlanmaya çalışıyorum :jeyyar:
aha girişe bak
500 kalori birden aldırır bu giriş sana kız:roflol:
Günaydın canım bayanssulusmile Kendin de söylüyorsun zaten neredeyse hiçbirşey yemedim diye :umursamaz: bu çok yanlış bu sefer bünyen kıtlık alarmı verip yediklerini depolamaya çalışıyor kilo veremiyorsun :1ninca: bir ikinci neden de regl döneminin yaklaşması olabilir :hulya:
Kendimden biliyorum canım bir keresinde regl döneminde 2.8 kilo fazla çıkmıştım tartıda akannehir akannehir sen düşün artık nasıl su tutuyor vücut guclubacismile
Ayrıcaaaaaaa ben sana hiç yakıştıramıyorum umutsuz olmayı ve kızıyorum kendine gel yoksa ben silkeliycem seni :mymeka:
canım hiçbirşey derken abur cubur kilo aldıracak kaçamaklar yapmadım, öyle olsa biraz tesellim olacaktı "yersen veremezsin işte" diye ama yemedim de. Şu regl olayı olsa gerek nafım ya çünkü midem neredeyse gitti sadece küçük bir fındık göbek kaldı sanırım haftaya gerçek sonuç çıkar tabi boşboğazlık etmemem lazım
silkele beni behçet ay pardon naf sırnaşık şey
ay aldırsın şekerim canınız sağolsunnn
Naf neden çizelgeni kaldırdın
Günaydın herkese. Allah bu hafta cezamı verdi iştee. bu kadar yemeye gördüm en sonunda tartıda cezamı ama artık bugünden itibaren karar aldım her gün burdayım ve yediklerimi tek tek yazıyorum daha sıkı tutucam bu işi. kızımın doğum gününe kadar incelmiş olmam lazııııım. geçen hafta 81,400 olan ben bu sabah 82,200 ü gördüm tartıda. benimde regl dönemim yaklaştı biliyorum ama bu kadarda olmaz diyorum. benden 4 ay önce doğum yapan bir ardaşım var eski haline dönmüş hatta biraz daha kilo vermek istiyormuş benim halime bak yaa. oof artık çok moralim bozuluyor. yazlık kaldırıp kışlık çıkarmak zorunda kalmıyorum çünkü kışlık kıyafetlerimin hiç birine giremiyorum. ne elbiselerime ne kotlarım ne zaman bitçek bakalım bu kabus. bu hafta cezam neyse razıyım arkadaşlar akşamları spor yapıcam artık. söz..
Günaydın herkese. Allah bu hafta cezamı verdi iştee. bu kadar yemeye gördüm en sonunda tartıda cezamı ama artık bugünden itibaren karar aldım her gün burdayım ve yediklerimi tek tek yazıyorum daha sıkı tutucam bu işi. kızımın doğum gününe kadar incelmiş olmam lazııııım. geçen hafta 81,400 olan ben bu sabah 82,200 ü gördüm tartıda. benimde regl dönemim yaklaştı biliyorum ama bu kadarda olmaz diyorum. benden 4 ay önce doğum yapan bir ardaşım var eski haline dönmüş hatta biraz daha kilo vermek istiyormuş benim halime bak yaa. oof artık çok moralim bozuluyor. yazlık kaldırıp kışlık çıkarmak zorunda kalmıyorum çünkü kışlık kıyafetlerimin hiç birine giremiyorum. ne elbiselerime ne kotlarım ne zaman bitçek bakalım bu kabus. bu hafta cezam neyse razıyım arkadaşlar akşamları spor yapıcam artık. söz..
selam kızlar 1 saatlik bi yürüyüşten sonra kahvaltım
1 ince dilim ekmek az peynir zeytin salatalık çay
ara yeşil çay
ve kilom 73,500
sonra görüşürüz kızlar işlerim var biraz.şunuda demeden geçemiycem okadar dikkat etmeme rağmen çok az kilo vermişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?