Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

niye gizleme gereği duyuyon bakim

Yok kız dün kurcalarken gördüm sempatiksalakcinni deneyeyim dedim birde imzaları göremiyormuşuz normalde onlarıda açtım görebiliyorum kim ne yazmış imzasına sempatiksalakcinni

Birde kilo çizelgemi kaldırdım :1ninca:

Pro üyeliğin tüm nimetlerinden yararlanmaya çalışıyorum :jeyyar:

evet bende bi ara açtıydım imzaları ama yavaş çalıştıydı kapadım şimdizemuszemus

canım hiçbirşey derken abur cubur kilo aldıracak kaçamaklar yapmadım, öyle olsa biraz tesellim olacaktı "yersen veremezsin işte" diye ama yemedim de. Şu regl olayı olsa gerek nafım ya çünkü midem neredeyse gitti sadece küçük bir fındık göbek kaldı sanırım haftaya gerçek sonuç çıkar tabi boşboğazlık etmemem lazım
silkele beni behçet ay pardon naf sırnaşık şey

Höyttt :tomato: :roflol: :roflol:

Günaydın herkese. Allah bu hafta cezamı verdi iştee. bu kadar yemeye gördüm en sonunda tartıda cezamı ama artık bugünden itibaren karar aldım her gün burdayım ve yediklerimi tek tek yazıyorum daha sıkı tutucam bu işi. kızımın doğum gününe kadar incelmiş olmam lazııııım. geçen hafta 81,400 olan ben bu sabah 82,200 ü gördüm tartıda. benimde regl dönemim yaklaştı biliyorum ama bu kadarda olmaz diyorum. benden 4 ay önce doğum yapan bir ardaşım var eski haline dönmüş hatta biraz daha kilo vermek istiyormuş benim halime bak yaa. oof artık çok moralim bozuluyor. yazlık kaldırıp kışlık çıkarmak zorunda kalmıyorum çünkü kışlık kıyafetlerimin hiç birine giremiyorum. ne elbiselerime ne kotlarım ne zaman bitçek bakalım bu kabus. bu hafta cezam neyse razıyım arkadaşlar akşamları spor yapıcam artık. söz..

Günaydın neşecim

Tövbe yarabbim öyle deme :1closedeyes:

Gaza gelmen iyi olmuş paylaşımlarını dört gözle bekliyoruz canım olumunekankayizsmile

Ceza işini de kafana takma olala gerekeni verir zaten aklinialirimsmile

Ben bildirim yapmadım bende yapayım :1closedeyes: o kadar çok zayıflamışım ki inanamazsınız sempatiksalakcinni 100 gr verdim bu hafta ve 67.2' yim kızlar sempatiksalakcinni

Olalacım duy sesimi ve banada ceza ver

selam kızlar 1 saatlik bi yürüyüşten sonra kahvaltım
1 ince dilim ekmek az peynir zeytin salatalık çay
ara yeşil çay
ve kilom 73,500
sonra görüşürüz kızlar işlerim var biraz.şunuda demeden geçemiycem okadar dikkat etmeme rağmen çok az kilo vermişim.

sanırım spora biraz daha fazla önem vermeliyiz.mesala haftada 4 5 gün yürüyüş yapıyorum ben artık hergün yapıcam ve 1 yerine 1,5 saat yapıcam.sempatiksalakcinni

Günaydın canım not ediyorum kilonu olumunekankayizsmile

ben öğle tatillerinde kayınvalideme koştur koştur gidip geliyorum pek yürüyüş sayılmasada gün içerisinde daha fazla yürüyüş yapamıyorum maalesef... ama evde spor yapabilirim bundan sonra onu atlamıcam. inşallah şu 7 li rakamları görürüm tez zamanda. bıktım artık insanların aaa kilo verememişsin hala demesine. aslında boğazımı tutsam vericem biliyorum ama neden yiyorsam işte. emzirmeyi bahane etmicem bundan sonra bol bol su ve çayla inşallah sütümde azalmaz. çünkü kızım hala saat 9 dan sonra hiçbirşey yemeyip sabaha kadar sadece beni emiyor..

herkese gunaydinn
benim ilk bildirimim olacak. bu yuzden daha onceki haftalarda kilo bildirimi yapmadigim icin sanirim bu hafta bisi olmuo bana aklinialirimsmile
71.9 ciktim :2:
ama ceza istiyorum. cunku hic gayretli gormuyorum kendimi. aralik ortasina kadar vermem gereken en kotusunden bi 10 kg var eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…