- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.221
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF----------------------73-------------------------67.2-------------------------60-----100 gr verdi
oyelken---------------79.7-----------------------71.5------------------------65-----400 gr aldı
neseli45---------------85.9-----------------------82.2------------------------68-----800 gr aldı
melisdeniz-----------66 ------------------------60.1------------------------59-----Kilosunu korumuş
mehay-----------------68--------------------------61.5------------------------55-----Kilosunu korumuş
merve52---------------96-------------------------71---------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
asya27-----------------64--------------------------60--------------------------50------800 gr aldı
_kvsr_------------------66--------------------------61--------------------------55------500 gr verdi
Hazalim1985-------100-------------------------85.7------------------------60------2 HAFTA İZİNLİ
olala-------------------55.7------------------------52.4------------------------51.2---300 gr aldı
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.1------------------------52------400 gr verdi
angel2030------------65--------------------------62.7-----------------------55------100 gr aldı
aygün2008-----------76--------------------------73.5------------------------65------500 gr verdi
sel-----------------------62--------------------------59,9------------------------55------600 gr verdi
selinay2002---------68--------------------------66.5------------------------58------Kilo bildirimine gelmedi !!!
çikolatam------------76.3-----------------------76.5------------------------55------600 gr verdi
Cigsel2010-----------71.6-----------------------71.4------------------------65-----500 gr verdi
sevgilim_benim---64--------------------------55--------------------------55-----Aramıza yeni katıldı
nihan86---------------59.7------------------------59.5-----------------------52-----200 gr verdi
bukett-----------------72--------------------------71.9------------------------60-----100 gr verdi
abatu------------------61--------------------------61---------------------------54-----Aramıza yeni katıldı
tolina------------------77--------------------------71---------------------------65-----Aramıza yeni katıldı
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 22.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincileri : sel & çikolatam ( 600 gr ile ) :hooray:
Günün İkincileri : _kvsr_ & aygün2008 & Cigsel2010( 500 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : tinkerbell2( 400 gr ile ) :hooray:
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
çok sevindim canımm...inceldiginee alcanı sanmıyorummkızlar bir sürü kıyafetimi verdim
annem diyo yine kg alırsan vermeyelim diyo
yokkk yokkk asla almam ver dedim
ya ben çok kilo vermedim 8 kg verdim ama bayağı inceldim herhalde
eski pantolonlarım tv dakiler gibi içine bir kişi daha girermiş
tmm cnmkilo vere herkesi tebrik ederima.s.:lepi: bende dahil olmak üzere çok mutlu oldum sırnaşık şey olala caım geçen haftaki verdiğin cezayı aynen uyguluycm 2,5 saat spor kısmını yapamamştım buhafta ona dikkat edicm inş..
özgecim çok sevindim tebrikler cnm olumunekankayizsmilekızlar bir sürü kıyafetimi verdim
Ben seni izinli kabul ettim canım problem yok olumunekankayizsmile Hayırlı yolculuklar canımnafcim belki gec kalmisimdir bildirim yapmaya. 85.7 ciktim.. kilomu hic anliyamadim 2 gun once 85 kiloydum sabah 85.7. anlamadim gitti...
gec bildirim yapmamin sebebi dizustu bilgisayarim bozuldu.. daha anneme yeni gelebildim..
yarin yolcuyumn..kendinize iyi bakin kizlar. opuyorumm.. 1 hafta sonra gorusmek uzere..tabi bilgisayarim yapilirsa..
Tamam canım cezamı kaptım aklinialirimsmile bu hafta 66 yı görücem sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni spor menülerimi de paylaşırım canımolumunekankayizsmileNaf: Nafcım sen kilo verdin ama ricaan üzerine zevkle ceza listesine ekliyorumm adınıı kötükedihüso 2 kere 30 dk'dan toplam bir saat bisiklet ve angel gibi 2 pilates seansı cnm akşam menülerin araöğünlerin süperdi bu hafta (kilo verenleri dövmiim barii boshayallersmile)
hanımlar takipteyim spor menünüzü de paylaşınn lütfenn
hadi bakeeem kaldırın popişlerinizi hareket hareket kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Hafta içi paylaşımlarda göremediğim için sordum canım listemize girecekmisin ? yoksa başka bir gruba üyemisin ? ona göre bu hafta bildirime senide alayım :kedi:yeniyim naf cım ama ilk mesajım deil.
Gülegüle kullan bebişkom zemuszemusbugün lcw den 2 tane pantolon aldım 40 beden (eskiden 46 giyiyordum)
birde kazak aldım m beden (3xl alıyordum)
çok mutluyum kilo veremesemde inceldim herhalde aklinialirimsmile
[aaa neden katılmadızızz bana yaa özge ve nafff:gitme:
Ama söylemmişsin ben bilmiyodum :kedi: dur o mesajı bulup geri alırım katılmadığımı olumunekankayizsmileama o yemediğim günde oruç tutumm ben akşam ezanda yedim..borçalrım vardıı onları veriyorum kızlar ..:hulya:büğünkü menüm..sabah kahvaltıı 1 yumurta reçel kaşr teraygı çay
ögeln..yarım mantı sade kahve
akşam pırasa pişmaniye
Ne güzel işte bebişkom kaydirigubbakcemile2kızlar bir sürü kıyafetimi verdim
günaydın kızlar aklinialirimsmile
pek bi enerjik kalktım bu sabah gece geç uyumamma rağmen..
sabah kahvemi yapmışken de uğrayıverdimm kaydirigubbakcemile2
tmm cnm
özgecim çok sevindim tebrikler cnm olumunekankayizsmile
günaydın kızlar kimse gelmemiş bugün buraya bende kaçıyorum anca akşama girebilirim görüşürüz kızlar
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF----------------------73-------------------------67---------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
oyelken---------------79.7-----------------------71.1------------------------65-----1 kilo aldı
neseli45---------------85.9-----------------------81.4------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz-----------66 ------------------------60.1------------------------59-----2.800 gr verdi
mehay-----------------68--------------------------61.5------------------------55-----500 gr verdi
merve52---------------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
asya27-----------------64--------------------------59.2------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
_kvsr_------------------66--------------------------61.5------------------------55------Kilosunu korumuş
Hazalim1985-------100-------------------------85.7------------------------60------300 gr verdi
olala-------------------55.7------------------------52.1------------------------51.2---200 gr aldı
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.5------------------------52------900 gr aldı
angel2030------------65--------------------------62.6-----------------------55------1 kilo aldı
aygün2008-----------76--------------------------74--------------------------65------Kilosunu korumuş
sel-----------------------62--------------------------60,5------------------------55------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
selinay2002---------68--------------------------66.5------------------------58------500 gr verdi
çikolatam------------76.3-----------------------77.1------------------------55------1.900 gr aldı
Cigsel2010-----------71.6-----------------------71.9------------------------65-----200 gr verdi
sevgilim_benim---64--------------------------55--------------------------55-----Aramıza yeni katıldı
nihan86---------------59.7------------------------59.7-----------------------52-----Aramıza yeni katıldı
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 15.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : melisdeniz( 2.800 gr ile ) :hooray:
Günün İkincisi : mehay & selinay2002( 500 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : Hazalim1985( 300 gr ile ) :hooray:
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
Tünaydın kıslarrrrr 71.4 kilom
Bu bildirimine göre ve geçen haftaki bildirimine göre değerlendirdiğimizde 500 gr vermiş oluyorsun gamyoncuiremsu
nafff [FONT=Comic Sans MS .!.:[/FONT]
Hiçbişey yememişsin diye katılmamıştım canım :1closedeyes:ben açıkladım nafcım
Ama söylemmişsin ben bilmiyodum :kedi: dur o mesajı bulup geri alırım katılmadığımı olumunekankayizsmile
yaa bilmedigniziçin işte.kırılmıştım açıkcası:bbo:tamam şekerparem çok anlayışlı ve göüznden bişe kaçmıoyrr teiekür edrimm kuzum....ilğine....olumunekankayizsmile:asigim:
selam hatunalr.menüm sabah hiç
ögeln hiç
akşam..hamsi salata..çay cevizlia yçöregi..
yarın bildirimi sabah yazamıcam nafcım......kilom aynıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?