- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.261
örnek menüüü:roflol:
tırkelebelll nerdesinn yavru kuşum
bende buğünç çok yedim amaadelikafadulden delikafadulden puding yeme sinyali vermişim kız :roflol:
bbetom film red gidikk brus .com Puanı:kuzu güzelmiydi film hangisine gittiniz
delikafadulden afiyet olsun kuşum sempatiksalakcinnimenüm...sabah kahvaltı çavdar ekmegi teraygı yumurtatulum peynri çay
ögeln....kumru kola
akşam içli köfte kuru dolma salata laha sarma bunalr ara
sıcak yemekte pliav üstü döner soda karışık slata künefe bide
selam kızlar nabersiniz
bugün bi yürüdüm ki sormayın 10 kmden fazla olmustur ayaklarım ağrıyo valla
Evdeydim cnm eşim erken geldi bu gün kuzeniyle birlikte yemek yap evi topla sadece burda yürüyüş için dışarı çıktım bendesen neler yapptınn canım
nee bacagımıı agrııyorr neden yaaa yürüdügünden dolayıdır odelikafadulden afiyet olsun kuşum sempatiksalakcinni
slm nihancım iyi yürümüşsün bende 45 dk yürüyüş yaptım birde burda belediyenin koyduğu aletlerden var biraz hareket yaptım benimde bacağım ağrıyor :gitme:
iy yapmısınn dinlen evde en iyisi evv yaa...Evdeydim cnm eşim erken geldi bu gün kuzeniyle birlikte yemek yap evi topla sadece burda yürüyüş için dışarı çıktım bende
ee ısısnmasan olcagıı buyydu bengay felan varsa ov barifisfisfiso aletlerden oldu hanişu adını bilmiyorum kolları ve bacakları aynı anda çalıştıran varya ondan ısınmadı herhalde yeteri kadarrr
kuşbaşı etli t. fasülye yaptım sabah ayıklamıştım hazırdı onlar gelince de pilav ve salata yaptım bende napıyımm :1rolleyes:
iygecler sen yenisin demii görüyodum öglenelri arda biiiherkese iyi geceler
cok abuk bir gundu benim icin ohaoldumsmile
kac gecedir bizim kiz uyutmuyo bizi ne derdi varsa artik umarim distireyvahedigeldismile
gun icinde yediklerim normaldi sanirim ama kacamak olarak 1 tane brownie
sanirim biraz dolmayi fazla kacirdim bide
herkese iyi geceler
cok abuk bir gundu benim icin ohaoldumsmile
kac gecedir bizim kiz uyutmuyo bizi ne derdi varsa artik umarim distireyvahedigeldismile
gun icinde yediklerim normaldi sanirim ama kacamak olarak 1 tane brownie
sanirim biraz dolmayi fazla kacirdim bide
gellll bizee kuşum sana yaparımooo süperrr canım çekti severim bu menüyü ben eleeirnse saglık kuşum:sm_cool:
ben az önce fıstıklııı çikolata yedim 1 pakettohaoldumsmile
burda birisi dün akşam bi konu açmış kurtajla ilğili erkek arkdaşından hamiile kalmışşş aldırcakmış neyse..bende aldırma cana kıyılırmı vs dedim konu sahibi hiç bişe demedii.ama yeni bi üye senmi bakcan felan dedei....bende laf dalaşı olduuuyarı aldım uzmandan...bende özelden yazdım uzmana sadece benmi uayrı aldım diye yarında ceza alırım galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?