Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

delikafadulden delikafadulden puding yeme sinyali vermişim kız :roflol:
bende buğünç çok yedim amaa

kuzu güzelmiydi film hangisine gittiniz
bbetom film red gidikk brus .com Puanı:
5.9/10
Yapım:
2010 ~ ABD, Kanada
Tür:
Aksiyon, Komedi
Yönetmen:
Robert Schwentke
Oyuncular:
Morgan Freeman, Bruce Willis, John Malkovich, Karl Urban, Julian McMahon, Helen Mirren, Mary-Louise Parker, Brian Cox, James Remar, Richard Dreyfuss, Ernest Borgnine, Jonathan Walker, Michelle Nolden, Jake Goodman, John Stead, Neil Whitely
Senaryo:
Warren Ellis, Cully Hamner, Jon Hoeber, Erich Hoeber
Senaryo (Kitap):
Warren Ellis, Cully Hamner
Yapımcı:
Lorenzo Di Bonaventura, Gregory Noveck, Mark Vahradian, Jake Myers
Görüntü Yönetmeni:
Florian Ballhaus
Müzik:
David Holmes
Filmin Websitesi:
www.red-themovie.com
Süre:
1 saat 51 dk
Gösterim Tarihi:
15 Ekim 2010 (Türkiye)

delikafadulden afiyet olsun kuşum sempatiksalakcinni
selam kızlar nabersiniz
bugün bi yürüdüm ki sormayın 10 kmden fazla olmustur ayaklarım ağrıyo valla

slm nihancım iyi yürümüşsün bende 45 dk yürüyüş yaptım birde burda belediyenin koyduğu aletlerden var biraz hareket yaptım benimde bacağım ağrıyor :gitme:

o aletlerden oldu hanişu adını bilmiyorum kolları ve bacakları aynı anda çalıştıran varya ondan ısınmadı herhalde yeteri kadarrr

kuşbaşı etli t. fasülye yaptım sabah ayıklamıştım hazırdı onlar gelince de pilav ve salata yaptım bende napıyımm :1rolleyes:

herkese iyi geceler
cok abuk bir gundu benim icin ohaoldumsmile
kac gecedir bizim kiz uyutmuyo bizi ne derdi varsa artik umarim distireyvahedigeldismile
gun icinde yediklerim normaldi sanirim ama kacamak olarak 1 tane brownie
sanirim biraz dolmayi fazla kacirdim bide

iygecler sen yenisin demii görüyodum öglenelri arda biii
hoşgeldinn 1tane browniden bişe olmazza.s.

burda birisi dün akşam bi konu açmış kurtajla ilğili erkek arkdaşından hamiile kalmışşş aldırcakmış neyse..bende aldırma cana kıyılırmı vs dedim konu sahibi hiç bişe demedii.ama yeni bi üye senmi bakcan felan dedei....bende laf dalaşı olduuuyarı aldım uzmandan...bende özelden yazdım uzmana sadece benmi uayrı aldım diye yarında ceza alırım galibaa

sanada iyi akşamlar okadar kaçamak olur cnm arada sırada.

aa hdi ya neden fikrini söylemişsin CADIARZU yok cnm sanmam ceza alacağını açıklamanı yapmışsın o da sadece uyarı mı aldı peki sonuçta o yeni gelen başlatmış kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…