- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.241
kızlarrrr güzelhafta sonalrı hepimize...
birazdan dışarı çıkcaz eşimle sinamaya gitcezz:kedi:
cuma günüde mr soucumu aldımm salı günü göstercem..healde fıtık l5 s1 de bişler çıkmışşo fffff yaaamafoldumben
melis hangi filme
ben de pztesi mr çektirtmeye çalışcam
red gidek diyorumm bide ye sev dua et julia robers:)sendee vizyondakilerr en iyileriri bu gibi olişşşşmelis hangi filme
ben de pztesi mr çektirtmeye çalışcam
nafımmm kuzuzm benimm biliyorum mesajla ilğilendiginiiolumunekankayizsmilesefiyorum seniiii ilğini herşeyinii hemşomm opuyorumnanaktaninşaşah amaa L5 s1 BİŞLER GÖRÜNÜYORR KORKUYORUM YAA:bbo:hayırlısı salı ğünüü göstercem duna bakalım sal nafımm.Mesajı buldum geri aldım canım zemuszemus
İnşallah bişey çıkmaz canım sıkma canını olumunekankayizsmile
Sağol sanada iyi haftalar meliscim iyi eğlenceler dilerim opuyorumnanaktan
red gidek diyorumm bide ye sev dua et julia robers:)sendee vizyondakilerr en iyileriri bu gibi olişşşş
nafımmm kuzuzm benimm biliyorum mesajla ilğilendiginiiolumunekankayizsmilesefiyorum seniiii ilğini herşeyinii hemşomm opuyorumnanaktaninşaşah amaa L5 s1 BİŞLER GÖRÜNÜYORR KORKUYORUM YAA:bbo:hayırlısı salı ğünüü göstercem duna bakalım sal nafımm.
oyyy küçükk kuzumm:asigim::1hug:Bende seviyorum kii Şeniz :asigim:
aaaaa evet canım doğru ya sositososito çizelgemi değiştim ya ondan karıştırdım demekkilaelaelaelaelae
salı iyi haberler al inş. kuşum :teselli:red gidek diyorumm bide ye sev dua et julia robers:)sendee vizyondakilerr en iyileriri bu gibi olişşşş
tatlım iyi yapmışsın değişiklik olmuştur sana da
nafımmm kuzuzm benimm biliyorum mesajla ilğilendiginiiolumunekankayizsmilesefiyorum seniiii ilğini herşeyinii hemşomm opuyorumnanaktaninşaşah amaa L5 s1 BİŞLER GÖRÜNÜYORR KORKUYORUM YAA:bbo:hayırlısı salı ğünüü göstercem duna bakalım sal nafımm.
bebegimm inşalahhhh :1hug:salı iyi haberler al inş. kuşum :teselli:
salı iyi haberler al inş. kuşum :teselli:
örnek menüüü:roflol:sabah krem peynir zeytin ezmesi 1 dilim t. buğday
ara sütlü kahve
öğlen şehriye çorbası 1dilim t. buğday
ara 1 kase yoğurt içine 3 tane erik kurusu doğradım
akşam t. fasülye yemeği,salata,2 kaşık pilav
Sonra küçük bir kase fındıklı puding yiyebilirim ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?