- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.281
evet hem benden alıntı yapan uayrı almaışş galiba bende özleden uzmana mesaj yazdım sadce benmii uyarı aldm diye..hnaii mapusa girersem meraklanmayın:)aa hdi ya neden fikrini söylemişsin CADIARZU yok cnm sanmam ceza alacağını açıklamanı yapmışsın o da sadece uyarı mı aldı peki sonuçta o yeni gelen başlatmış kötükedihüso
oliş gelir şimdi burdaasırnaşık şeyherkez kaybolmuş bizden başka ............
onu bulmaya çalışıyorum büyük ihtimalle bir derdim var dadır herhalde sonu kavgayla bitiyor hep bu konuların ....evet hem benden alıntı yapan uayrı almaışş galiba bende özleden uzmana mesaj yazdım sadce benmii uyarı aldm diye..hnaii mapusa girersem meraklanmayın:)klava:evtt bi okusana
oliş gelir şimdi burdaasırnaşı
kuşumm benimm sayfaya gell uyarı ceza yazıyor ordan baak:)onu bulmaya çalışıyorum büyük ihtimalle bir derdim var dadır herhalde sonu kavgayla bitiyor hep bu konuların ....
olumunekankayizsmile
kuşumm benimm sayfaya gell uyarı ceza yazıyor ordan baak:)
ben çıkıyorum yarın mapusa girmediysem akşam ugrarım anca..yarında anemgilde olcam..kuşumm gelemsemm seni sefiyomm..olişe selam..kaydirigubbakcemile3
benimkiler de silindi cnm ama site hızlı bendene mapusu kızımm :roflol:
bütün yazdıklarım silindi sayfalar çok geç açılıyor bakıma giriyor site herhalde yine
görüşürüzcnm bende çıkıcam şimdi böyle çok yavaş
kızlar beni affedin geçmiş msjlara cevap veremicem uçunca sinir oldum yazdıklarım
tinkerbell nasısın benim baya uykum gelmişş
mapus ne tinkerbell
burdaydım cnm ama msjlara cevap yazıp randevu alana kadar geç kaldımiyiyim olala gittin sanmıştık
çok zorlanıyorum mesajları çok geç görüyorum bende bişey var dedim ama seninde uçmuş sayfa gösterilmiyor diyor sürekli birde
sen nasın cnm
tinkerbell ben de çıkıyorum cnm
haftaya güzel olursa müsait de olursak bi yürüyüş ve alışveriş günü yapalım mı cnm iyi geceler
bizim kız uyarı almış cnm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?