- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.421
herkese merhabalar arkadaşlar...uzun süredir takip ediyordum bugun nihayet yazmaya karar verdim :)) bundan 40 gün önce zayıflamaya karar verdim çünkiiii tatilde sağolsun eş dost akrabaların öcü görmüş gibi bakışları girdiğim mağazadaki kızların size göre kıyafet satmıyoruz lafları kötükedihüso beni iyice çileden çıkardı ve artık zayıflama zamanı diyerek gidip hemen bir koşu bandı aldımdiyetisyene gitmedim çünki uymayacağımı biliyordum.. kalori cetveli çıkardım..ney kaç kaloridir. hangi etkinilik kaç kalori yaktırır..fln fln.. başlarken evet yazan kadar 30 kilo vermem gerek diyerek çıktım yola ..ilk 10 gün ekmeği şekeri çikolatayı kolayı kestim..10 gün sonra kahvaltı ve öğlen yemeklerime ekmeği 2 dilim olarak ekledim..sadece salata ağırlıklı beslenirken ( yeşillkik tarzı ) 10 gün sonra sebze beyaz ete başladım ama akşam 7 den sonra yemek yememek şartıyla..çok acıktığımda 1 elma bol su şekersiz çay a sarıldım :)) koşu bandına gelince aldığım günden beri 6 km nin altına düşmedim...günlük yaklaşık 2 saat yürüyorum ( genelde pc den film seçerek başlıyorum yürümeye filme daldığım için 4 saate çıktığı oluyor ) vesselam gelelim sonuca koşu bandı ilk eve geldiğinde pehh okadarda masrafa girdim neye yaricaksa diyen ben 40 gün de 11 kilo vererek aranızdayım ..hedefi 30 kilo olan ben 11 kilo vermiştim :S başlangıç kilom 102 boyum 1.70 ---40 gün sonraki kilom 91 ..inanması çok güç :S ben hala bunu başaran benmiyim diyorum kaydirigubbakcemile3 beslenmeme gelince şeker-çikolata-asitli içecekler yememeye halen devam ediyorum onun haricinde yemeğimi yiyorum haftada 1 gün kendimi ödüllendirip öğlen yemeğimde çok sevdiğim bir yemeği yiyorum ( fazladan 1 saat yürüyüş ekleyerek ama ) 2 yıl önce aldığım giymediğim kıyafetleri giydiğimi görünce birdahada eski düzende yiyeceğimi sanmıyorum :)) umarım çok karışık bir yazı olmamıştır..herkese sevgiler ..:) BOL BOL SU İÇMEYİ UNUTMAYALIM :))aklinialirimsmile
Ben yokum da ondan :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?