Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben az sonra yaparım makkajımı ..
kıayfetim hec fena deel ..
:) iyiyim ben iyiyim ..

naf'cım gene görüşürüz ..
zira ben izmir'e sık sık geliyorum :)
şu mali müşavirlik işini halledem gelecem gene ..

benim patron laf söyleyemiyo zira kendi göbeeeeeeeeee 8 aylık gibi aklinialirimsmile gecen göbeyle dalga geçerken yakaladı beni sempatiksalakcinni

yidim geldim
sabah kepekli savdiviç (domates beyaz peynir)
arada yarım muz
öğlen az çorba
ekişili küfte 3 dene
bu kadaaaaaaaaaaa ama farkettim su içmemişim hemen içmeye başlıyam.

bide şu sabahları aç karnına ılık su içmeye tekrar başlamam lazım
çok işe yarıyo çok
saat 3 gibi kaçıp gelcem bi iş görüşmesine gidicem aklinialirimsmile
hayırlı bi iş bulup kaçam burdan

herkese merhabalar arkadaşlar...uzun süredir takip ediyordum bugun nihayet yazmaya karar verdim :)) bundan 40 gün önce zayıflamaya karar verdim çünkiiii tatilde sağolsun eş dost akrabaların öcü görmüş gibi bakışları girdiğim mağazadaki kızların size göre kıyafet satmıyoruz lafları kötükedihüso beni iyice çileden çıkardı ve artık zayıflama zamanı diyerek gidip hemen bir koşu bandı aldım diyetisyene gitmedim çünki uymayacağımı biliyordum.. kalori cetveli çıkardım..ney kaç kaloridir. hangi etkinilik kaç kalori yaktırır..fln fln.. başlarken evet yazan kadar 30 kilo vermem gerek diyerek çıktım yola ..ilk 10 gün ekmeği şekeri çikolatayı kolayı kestim..10 gün sonra kahvaltı ve öğlen yemeklerime ekmeği 2 dilim olarak ekledim..sadece salata ağırlıklı beslenirken ( yeşillkik tarzı ) 10 gün sonra sebze beyaz ete başladım ama akşam 7 den sonra yemek yememek şartıyla..çok acıktığımda 1 elma bol su şekersiz çay a sarıldım :)) koşu bandına gelince aldığım günden beri 6 km nin altına düşmedim...günlük yaklaşık 2 saat yürüyorum ( genelde pc den film seçerek başlıyorum yürümeye filme daldığım için 4 saate çıktığı oluyor ) vesselam gelelim sonuca koşu bandı ilk eve geldiğinde pehh okadarda masrafa girdim neye yaricaksa diyen ben 40 gün de 11 kilo vererek aranızdayım ..hedefi 30 kilo olan ben 11 kilo vermiştim :S başlangıç kilom 102 boyum 1.70 ---40 gün sonraki kilom 91 ..inanması çok güç :S ben hala bunu başaran benmiyim diyorum kaydirigubbakcemile3 beslenmeme gelince şeker-çikolata-asitli içecekler yememeye halen devam ediyorum onun haricinde yemeğimi yiyorum haftada 1 gün kendimi ödüllendirip öğlen yemeğimde çok sevdiğim bir yemeği yiyorum ( fazladan 1 saat yürüyüş ekleyerek ama ) 2 yıl önce aldığım giymediğim kıyafetleri giydiğimi görünce birdahada eski düzende yiyeceğimi sanmıyorum :)) umarım çok karışık bir yazı olmamıştır..herkese sevgiler ..:) BOL BOL SU İÇMEYİ UNUTMAYALIM :))aklinialirimsmile

tebrik ederim dilocan bu arada aramıza hoşgeldin a.s.

hoşgeldin dilocan azminden dolayı tebrik ederim umarım düşlediğin kiloya dönersin

öğlen yemeğim çeyrek tost eve gidemedim işlerden dolayı

mandalina yiyeceğim arada

kızlar slm ben geldim dilocan tebrikler canım 40günde 11kilo..ben 6-7 kiloyu veremedim daha gerçekten tam anlamıyla odaklanıp dikkat etsem şuanda incecik olurdum azim yok bende bigün hevesle olmuyo malesef..neyse bugünk menm
sabah
1br şekersiz çay
1dilim ekmek
kavrulmuş salça
1kk peynir
ara-yok
öğe-domatesli makarna yanında yoğurt evde bişey yok yine pazara çıkıcm..şimdiik böyle
bide spora başlayablsem

Son düzenleme:
arkadaslar verilecek kilo yüksekse kilo vermek kolaylaşır ..
Şöyle ki 20 kg vermek istiyen insan ilk etapta çok kilo verir.. Sonrasında yavaşlar ..
3-4 kg vermek istiyense zorlanır ..
birde bünyeden bünyeye ve yaşa göre herşey değişir ..
sabrettikten sonra herkes verir kilosunu ..
dilocan tebrikler.. aynı azimle devam :) tabi en önemli konu şu verdikten sonra kiloyu koruyabilmek ..
zayıflayanlar hemen gitmesin topicten ki nası koruduklarını yazsınlar :)

slm kızlar bende bugün ki menümü yazıyım
sabah
1adet elama
1 fincan sade kahve
ara
1 fincan şekersiz çay
ölen
1 fincan süt tozlu 2 şekerli kahve
saat 3 te ara
1 adet mandalina
akşama kadar bi elma daha yerim akşamda kesin 2 kae çorba içerim her halde
bu arada DİLOCAN HOŞ GELDİNNNNNNN ÇOK GÜZEL KİLO VERMİŞSİN İNŞALLAH BİZDE VERİRİZ.....bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…