- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.401
diyorum ya canim dogum yapip zayif olan cokk.
ben de pko varmis bide bu da kilo vermeyi zorlastiriyormus :sinifsinif: bugune kadar hic kilo almadigim icin nasil verdigimi de bilmiyodum. sanirim kilo vermem zor olacak pko dan dolayi.ama kararliyim vermem gerek. bir dezavantajimda esim. esim cok pisbogazdir. aksam gitti aldi yas pasta. 1-2 catal yedim fazla degil. offf aralik ortasina kadar 10 kg vermem gerek. cunku iznim bitiyo ise baslicam :bbo:
bence sen de ver kilo. dogurunca cok kotu oluyo cunku. tum vucut bozuluyo
Çok az yediğin için olabilir mi canım fisfisfis
Günaydın cnm
Onların çocukları yaramazdır peşinde koşmaktan zayıflamışlardır takma sen kafana canım olumunekankayizsmile
Aynenn yerimseniben
:roflol: :roflol: :roflol: Hiç güleceğim yoktu yaa Allah iyiliğini versin Şeniz
Seni yanında taşıdığı için gurur duysun bee alsanaalsanasmile
Bende :çok üzgünüm: azil moral depolamam lazım boshayallersmile
Bende de var boğazına düşkün bir koca boshayallersmile
Mesela dün bana diyoki hayatım canım böylee ıslak ama kuru kremalı ama pasta gibi değil bir tatlı istiyor yapsana akannehir hadi çık işin içindenn sempatiksalakcinni tiramisu yapayım dedim istemedi bende kakaolu puding yaptım koydum önüne :roflol: :roflol: :roflol:
Agzına kırmızı biber sürerim senin şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile
sakın sakın kimseye o hakkı verme
bak ben kiloyu takarım ama kimse bilmez
sanırlarki ben her halukarda aşıkım kendime
İşte ben öyle olamıyorum her gören ay nekadar kilo almışsın dedikçe sinirlerim bozuluyor ne giyinmek geliyor içimden ne süsülenmek sinir oluyorum kendimi hep saklamaya çalıyorum senağlama
Ne bilimm bende anlamadım ki :roflol: :roflol: ama pudingi götürdü :lepi: keşke hep böyle basit şeyler istese boshayallersmilenaf öldüm gülmekten:roflol: tatlı tarifi di bi harika nasıl bi tatlıymış ıslak kuru pasta değil filankafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
:roflol: :roflol:Kızlar göbüşüm gidiytor yavaş yavaş ve ben çok mutlu oluyorum hihoyyyt
Tabi eşim benden daha mutlu nedense :roflol:
Hadi yaa :çok üzgünüm: bende sevinmiştim görüşürük diye boshayallersmilecanım ben izmirli değilim
istanbuldayım
ama izmir aşıkıyım ondan izmir yazıyo
ah izmir ah boshayallersmile
İşte ben öyle olamıyorum her gören ay nekadar kilo almışsın dedikçe sinirlerim bozuluyor ne giyinmek geliyor içimden ne süsülenmek sinir oluyorum kendimi hep saklamaya çalıyorum senağlama
Çok az yediğin için olabilir mi canım fisfisfis
Günaydın cnm
Onların çocukları yaramazdır peşinde koşmaktan zayıflamışlardır takma sen kafana canım olumunekankayizsmile
benim kiz da cok yaramaz. goren nasil bas ediosun diyo dusun buna ragmen veremiorum kaydirigubbakcemile3
Bende de var boğazına düşkün bir koca boshayallersmile
Mesela dün bana diyoki hayatım canım böylee ıslak ama kuru kremalı ama pasta gibi değil bir tatlı istiyor yapsana akannehir hadi çık işin içindenn sempatiksalakcinni tiramisu yapayım dedim istemedi bende kakaolu puding yaptım koydum önüne :roflol: :roflol: :roflol:
:lepi::lepi::lepi:bende istanbulda oturuyorum aslen İzmir Karşı yakalıyım
bende çıkıyorum şimdi patronum gelir... kendi koca göbeğini görmeyipte benim göbeme laf söyliyen uyuz patronum....
slm kızlar günaydınnn
iyisinizz inş
ben bugün özelde iş bakmaya başlıyorum.. çok istemiştim çok emek vermiştim kamudaki sınavına girdiğim iş için ama olmadı işte.. hayat devam ediyor, para kazanmak lazım malum boşuna mı okuduk o kadar.. şöyle evceğizime yakın, huzurlu, düzgün çalışma saatleri olan, makul bi yer bulurum inş kuşlarım.. iyi dileklerinizi esirgemeyin..
kendinize iyi bakın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?