Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

benimde eşim çok yer çatlıyana kadar eyr hemde ama kilo almaz çocuk yapana kadar kesin daha çok kilo vermem lazım ama ben 1 veya 2 kilo bile veremiyorum.... İNŞANALR SENDE VERİRİSİN CANIM

naf öldüm gülmekten:roflol: tatlı tarifi di bi harika nasıl bi tatlıymış ıslak kuru pasta değil filankafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Kızlar göbüşüm gidiytor yavaş yavaş ve ben çok mutlu oluyorum hihoyyyt
Tabi eşim benden daha mutlu nedense :roflol:

İşte ben öyle olamıyorum her gören ay nekadar kilo almışsın dedikçe sinirlerim bozuluyor ne giyinmek geliyor içimden ne süsülenmek sinir oluyorum kendimi hep saklamaya çalıyorum senağlama

İşte ben öyle olamıyorum her gören ay nekadar kilo almışsın dedikçe sinirlerim bozuluyor ne giyinmek geliyor içimden ne süsülenmek sinir oluyorum kendimi hep saklamaya çalıyorum senağlama

aşkım 70 kiloykene
yani yusyuvarlakkene ..
beni kilo vermeye iten 2 erkek oldu
biri işyerinde bana laf yetiştiremeyip kiloma laf soktu
diğeri beni elde edemediği için arkamdan patates diye dalga geçti
bunlar beni gaza getirdi ama beni gaza getirdiklerini hiç bilmediler :)
ben kilomla feci dalga geçiyom ama özünde takarım kafaya ..
kimse laf söyleyemeden tık lafları ağızlarına ..
ben bi sanayiye gidip geliyom ŞenizŞeniz

bende çıkıyorum şimdi patronum gelir... kendi koca göbeğini görmeyipte benim göbeme laf söyliyen uyuz patronum....

naf öldüm gülmekten:roflol: tatlı tarifi di bi harika nasıl bi tatlıymış ıslak kuru pasta değil filankafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Ne bilimm bende anlamadım ki :roflol: :roflol: ama pudingi götürdü :lepi: keşke hep böyle basit şeyler istese boshayallersmile

Kızlar göbüşüm gidiytor yavaş yavaş ve ben çok mutlu oluyorum hihoyyyt
Tabi eşim benden daha mutlu nedense :roflol:
:roflol: :roflol:

canım ben izmirli değilim
istanbuldayım
ama izmir aşıkıyım ondan izmir yazıyo
ah izmir ah boshayallersmile
Hadi yaa :çok üzgünüm: bende sevinmiştim görüşürük diye boshayallersmile

Ayyy kızz ben koca totişime tayt bilem giyiyom :roflol: :roflol: ne saklıcam kendimi dışarıdan kilo almışsın diyenlere de eşim bakıyor demek ki diyorum geçiyorum Şeniz mesela zayıflamaya çalıştığımı 3-4 kişi dışında kimse bilmiyor :hulya: neden söyleyeyim ki sempatiksalakcinni

o da iyiymis

slm kızlar günaydınnn

iyisinizz inş

ben bugün özelde iş bakmaya başlıyorum.. çok istemiştim çok emek vermiştim kamudaki sınavına girdiğim iş için ama olmadı işte.. hayat devam ediyor, para kazanmak lazım malum boşuna mı okuduk o kadar.. şöyle evceğizime yakın, huzurlu, düzgün çalışma saatleri olan, makul bi yer bulurum inş kuşlarım.. iyi dileklerinizi esirgemeyin..

bu arada dün bi saat yürdüdüm, ctesi yürümedim tek geçen hafta..

yediklerime dikkat ediyorum ama hiç menü paylaşma motivasyonun yok bu aralar..

bu arada regl oldum inş regl şişkinliğidir tartı fazlası..

görüşmek üzere kızlar.. bu arada günaydın demişimm tünaydınnn..

Selam canım hoşgeldin olumunekankayizsmile
Hayırlısı inşallahhhh canım boshayallersmile

kızlar bu ne yaa herkes çökmüş
bakın ben işe gelirken saçlarımı jöleledim
makyajda yaptım
kendimi iyi hissedeyim diye
hadi sizde toparlanın hadiiiiğ hadiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…