Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Cumartesi akşamı pizza yedim ama küçük hani bu marketlerde satılandan
marketlerdekileri sevmiyorum ben ya bursada çok güzel yapan yer var ordan ama nasıl canım istedi varya eşim girelim ye dedi bi iki parça yemedim çünkü beni bir iki parça kesmez girseydim büyük bi facia olurdu kocaman bi pizza sölerdim Allah korudu

Teşekkürler canım darısı sana inşallah

amin canım sağol

özge kusura bakma canım yerimde değildim. ben bir çay bardağını pişirdim içine biraz baharat ve marul doğradım ama hepsini yiyemedim fazla oldu çünkü. öğlen kayınvalideme gidiyorum içine biraz domates falan ekler öyle yerim kalanı. akşamda yenisini pişiricem. ama sen hem sabah hem öğlen iş yerinde olduğun için iki çay bardağı pişir yanına al. birazını sabah diğerinide öğle ye akşamki öğünü evde yaparsın. illa pişirildiği anda yenicek diye birşey yok çünkü. sadece çok soğuyunca yemesi zor oluyor o kadar. inşallah işe yararda haber veririm canım.

bebişim sadece güzel görünmek değil ki derdimiz
saglıklı beslenmek, sağlıklı olmak ..
kilo bi çok şeyi engelliyor..
ben 70 kiloyken kolestrol trigliserit tavan yapmıştı ..
sonra onlarda düzene girdi ..
evet bi sürü aç insan varken biz neden yememiz gerekenin fazlasını yiyoruz ?
olaya farklı açılardan bakmak lazım ..
ayrıca güzel göründüüğümüz zaman psikolojimiz düzeliyor ..
ve daha pozitif insanlar oluyoruz ..
yani zayıflık her yönden faydalı bişe .. :)

evet ya
ben 46 beden giyiyordum kendimi hiç sevmiyordum resmen
şimdi 40 beden giyiyorum kendime güvenim geldi
saçlarımı boyattım kestirdim daha bi bakıyorum kendime
insanın dünyaya bakış açısı değişiyor bence

Tamam kabul sağlıklı beslenmek istiyoruz ona bişey demiyorum zaten canım :hulya:
Her zaman yememiz gerekenden fazlasını yemiyoruz ki gamyoncuiremsu
Mesela ben bazen cozutuyorum evet ama eskiden beri normal beslenen biriydim sadece daha kalorili şeyler yerdim şimdi normale dönmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile5
İdeal kilo faydalı evet ama kiloyu saplantı haline getirmemek lazım hayat bundan ibaret değil boshayallersmile

Ay sabah sabah psikolojim bozuldu herhalde -tatlicadiarzu- dünyada ölüm var ye gitsin demek geçiyor içimden akannehir

Neden sevmiyodun kendini ? çocuğun olduğu için o kilolara çıkmıştın yanılıyomuyum ? çocuğun için değmez mi 46 beden olmaya 50 beden olmaya ?

mafoldumbenslm kızlar hepinize günaydın... Kızlar ben çok az yemem ve her gün bir saat yürümeme rağmen kilo veremiyorum niye böyle oldu eskiden çok rahat veririmdim ama şimid olmuyor. niye veremiyorum acaba 71 de takıldım kaldım aylardır bu kilomdayım bir türlü olmuyor. Bir teks kendime pazar günleri yemke konusunda taviz veriyorum oda aşırıya kaçmamakla birlikte sıtandartların dışınına çıkyorum acaba ölenleri içtim süt tozlu ve 2 şekerli nes kafeden mi oluyor. Bana bir akıl verin lütfen

gunaydin hatunlarr aklinialirimsmile
dun moralim cok bozuldu anlatamam. acikcasi kendimden utandim :2:
kizimi idrar tahlili icin hast. goturduk esimle. bir kac anne gordum orada. hele birinin 14 aylik ikizleri vardi. benim kizdan 2 ay buyukler neredeyse. ama kadini gormeliydiniz nasil zayifti. kendimden utandim cidden
yine bir baskasinin 2 yasinda cocugu vardi cekmis dar kotu. ustunede dar bi body. dal gibilerdi
bi de kendi koca gobegime baktim ve hamilelik oncesi halimi dusundum
dedim kendi kendime esim beni bu halimle sevmedi ki. 6 yillik birlikteligimizde ben hamilelikten once en fazla 55 tim. hic bir zaman gobegim olmadi. acilen kilo vermem gerek artik. normalde ben cok susluyumdur. takarim takistiririm. dun evden cikarken parlak tasli irice bir yuzugum var. onu aldim takmak icin sonra onu bile yakistiramadim kendime geri biraktim yerine

canım üzülme bak sen en azın dan çocuk dünyaya getirdinde bu kdara kilo aldın ben daha doğum yapmadan bu haldeyim sen verirsin buketçim.

valla beni bırakın çayıra ayh pardon lokantaya kilo almıcaksın diyin
ben her öğün bi öküz yirim kardeşim ..
dünyada en zevk aldığım şey yemek yimekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
emme velakin kilo korkutuyo beni ..
benim eve bi girin birbirinden dombulların arasında millet bakıyo bana bu nası çıktı der gibim ..
ben dizginlemek zorundayım zira cidden çok çok çok fazla yiyorum :)
midem küçüldü diyom ya
bi rahat bırakın beni ben o mideyi 1 haftada büyütürüm ..
dün benim paşa diyo aşkım sende kendini bıraksan baskül ailesine dahil olursun ..
he dedim olurum ama seninde kafan yarılır sevkilim ..
benim faideli işler yapmam içün kendimi sevmem lazım
kiloluykene sevmiyorum , tiskiniyorum kendimden ..
aynayla küsüşüyoz ..
tartıyla yollarımızı ayırıyoruz aklinialirimsmile
velhasıl kelam zayıf değil ideal kilomuzda olalım,sağlıklı olalım yiter ...
bugün pek bi pzoitifim ..

Evet evet işte ben ben de çok tiskiniyorum kendime şişmanım diye aynaya bakıyorum bu adam beni yanında naısl taşıyor diyor ben insan içine çıkmaya utanıyorum zaten oda artık pek beni yanında taşımıyor:çok üzgünüm:

canım üzülme bak sen en azın dan çocuk dünyaya getirdinde bu kdara kilo aldın ben daha doğum yapmadan bu haldeyim sen verirsin buketçim.

diyorum ya canim dogum yapip zayif olan cokk.
ben de pko varmis bide bu da kilo vermeyi zorlastiriyormus :sinifsinif: bugune kadar hic kilo almadigim icin nasil verdigimi de bilmiyodum. sanirim kilo vermem zor olacak pko dan dolayi.ama kararliyim vermem gerek. bir dezavantajimda esim. esim cok pisbogazdir. aksam gitti aldi yas pasta. 1-2 catal yedim fazla degil. offf aralik ortasina kadar 10 kg vermem gerek. cunku iznim bitiyo ise baslicam :bbo:
bence sen de ver kilo. dogurunca cok kotu oluyo cunku. tum vucut bozuluyo

nasıl yani canım kilolusun diyemi taşımıyor yanında:mymeka:
olumu öyle şey bi erkek kilolu diye karısından utancaksa

Son düzenleme:

Agzına kırmızı biber sürerim senin şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile
sakın sakın kimseye o hakkı verme
bak ben kiloyu takarım ama kimse bilmez
sanırlarki ben her halukarda aşıkım kendime

Çok az yediğin için olabilir mi canım fisfisfis

Günaydın cnm

Onların çocukları yaramazdır peşinde koşmaktan zayıflamışlardır takma sen kafana canım olumunekankayizsmile

Aynenn yerimseniben

:roflol: :roflol: :roflol: Hiç güleceğim yoktu yaa Allah iyiliğini versin Şeniz

Seni yanında taşıdığı için gurur duysun bee alsanaalsanasmile

bende bugün çok mutsuzummm....senağlama

Bende :çok üzgünüm: azil moral depolamam lazım boshayallersmile

Bende de var boğazına düşkün bir koca boshayallersmile

Mesela dün bana diyoki hayatım canım böylee ıslak ama kuru kremalı ama pasta gibi değil bir tatlı istiyor yapsana akannehir hadi çık işin içindenn sempatiksalakcinni tiramisu yapayım dedim istemedi bende kakaolu puding yaptım koydum önüne :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…