- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.841
102 den 60 laramı düştün nasıl yaptın
sel bişey sorcam ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum :ecrin_bebek:
slm kızlar ben geldim..saçlarımı kestirdim kahkül yaptırayım dedim saçma sapan bişey yaptılar moralim bozuldu neyse bugünkü menümü yazayım hemen
sabah-1br şekersiz çay
1kkpeynir,5zeytin,1domates1dilim ekmek,yumurta
ara-1mandalin
öğle-yarım dilim ekmek.çok az patates kızartma yanında yoğurt
ara-1armut
yarım saat egzersiz
akşama-1kase mercimek yemeği yanında bol salata
60 değil cnm 90 a düşmüş
Sor datlum niye yanlış anliiyim
slm kızlar ben geldim..saçlarımı kestirdim kahkül yaptırayım dedim saçma sapan bişey yaptılar moralim bozuldu neyse bugünkü menümü yazayım hemen
sabah-1br şekersiz çay
1kkpeynir,5zeytin,1domates1dilim ekmek,yumurta
ara-1mandalin
öğle-yarım dilim ekmek.çok az patates kızartma yanında yoğurt
ara-1armut
yarım saat egzersiz
akşama-1kase mercimek yemeği yanında bol salata
anladım tamam bakalım kilo vermişmiyiz cumaya kadar mafoldumbenmafoldumben
kocanı çok mu seviyorsun
yani herkes kocasını seviyordur da
yani ben tablo yapmazdım herhalde kaydirigubbakcemile3
Gülegüle kullan canım saçlarını bayanssulusmile
Bu hafta sizin ilk haftanız ben yeni olduğunuzu belirticem canım ilk gerçek bildiriminiz haftaya olacak yani olumunekankayizsmile
Evet çok sevim kocemi :asigim:
Ya ne bilim biz 2 sene nişanlı kaldık bilin mi
Nişanlıykende vardı tablo evlenince de evliliğe çevirdim işte :asigim:
cnm seni bekledim baya ama sen o sırada geçmişi okuyup cevap yazmışsınn :asigim:Olala çıktın mı ....
neyse sonra toplanmış olursanız gece yine girerim maç bitmiş ezeli kaydetmiştik biraz bakıyım Şeniz
cnm aynı şeyler benim başıma yazın geldibu ay bana hiç iyi gelmedii çok şansızım bunad aşükürrdee kızlarr
ay ay içide bilğisayar mönitürü bozuldu tadailataa eşim eski bi pc getirdii
sonra tost makinem bozuldu
sonara çmaaşır makinem büğün off en kötüsüüü
sonra buzdolabımm sogutmadıı ayy delircem..bide hastane işlerm varrr.....
ezeli seyretmeyeli çok oldu..Yeşil yanıyodun ben yazana kadar sarı olmuşsun :gitme: geldim ama senide kaçırdım Kayıttan seyrettim melisim maçı syettik o saatte zaten değmezmiş eski heyecanı yok artık ezelinde Bende çıkarımm olişde girmemiş bi daha mirmirmirmir
yok kızzz selülit genetik bence...içç iççç kahveleri selülütlerin sarksın heryerinden :roflol:
sen nerelerdesin şekerimmselam kızlar opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktankahve yok yeşil çay var
gerçi bu yeşilçayında faydası varmı hala çözemedim gamyoncuiremsu
filtre veya türk kahvesi neskafeden sağlıklıymışşSelülitlerimi seviyorum ben sempatiksalakcinni
kuşum kahveni kesme..
kahvede selülit yapan süt tozudur sen onu kullanmıyorsun
ve dietisyenler bile günde 2 fincan sade nescafeye izin verir zararsızdır için rahat olsun meleeemmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2
bende gaziosmanpaşa/küçükköydeyim balım yakınmışık
öyle bi gün varsa ben de bekliiim dilocan...günaydın şekerlerrrrrrr olumunekankayizsmile sabah 8de kalktım 2 bardak ılık su içtim yanında 1 elma 30 dk tempolu yürüyüşümü yaptımmm zemuszemus ardından kahvaltımı yaptım :)) 1 yumurta 1dilim ekmek şekersiz çay az paysız peynir bikaç zeytin ay ne çok yemişim yaz yaz bitmedi yerken hemen bitiyor ama :)) bu arada ben dilan vanda yaşıyorum kısmetse seneye ankara olacak :) tayin durumları malum devlet nereye biz oraya 5 yaşında bir oğluşum var anaokuluna gidiyor erkeklerin doğurması sağlanana kadar 2. çocuğu düşünmüyorum ben sıramı savdım zemuszemus
olur cnm kısmetin açılır inşgelecek kaygım yok elimde mesleğim var hatta Allah kısmet ederse önüm açılcak iyice ama bebek özlemi çok fena kızlar ..
kızımın olmasını istiyorum hatta dünyadaki herşeyden daha çok ..
Hayırlısı olsun tabi ..
belki bi gün banada nasip olur..
o iş orkid reklamındaki gibi kolay olmuyo tabisi..prensip şu çocukta yaparım kariyerde :)) :teytey:
bence de..aman abatu biz çok beceriyoz sanki evlilik işini
hepsi mi koca bebek yaaa :umursamaz:evet naf doğru dedin valla koca bebeklede uğraşması zor dimi
haklısın cnm..
Vayyy :lepi: tebrik ederimm bilgiler için teşekkürler
akannehir akannehir
Benim de var nolmuşş sempatiksalakcinni hemde 33 yaşında naniknanik naniknanik naniknanik
Günaydın şekerim iyiyim sen nasılsın bayanssulusmile
az olmuş kuzum akşam yemeğin
Akşamki menüm
2 dilim pastırma
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
20 dk bisiklet ( pilates yapıcaktım koltukta sızmış kalmışım bu akşam yapıcam inşallah kaydirigubbakcemile3 )
Sabah
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
2-3 çatal sucuklu yumurta
1 tk bal :kedi: sevmem ama arkadaşlar yerken canım çekti sempatiksalakcinni
birazdan ya nescafe içicem sade ve şekersiz yada yeşil çay henüz kararsızım sempatiksalakcinni kahve muhabbeti olmuş canım çekti sempatiksalakcinni
bilmemki.. azcık fazla sanki..en güzeli doğal yollarla kilo vermekmiş demekki yardımcıya felan ihtiyac yok :)) elmasıda biberide onların olsun naniknanik bu arada ben hızla kilo vermeye devam ediyorum kilo vermek istiyorum eve ama bukadar hızlı deil :sinifsinif: 2 günde 1 kilo daha vermişim 90 oldum kızlar 42 günde 12 kilo oldu çokmu hızlı sizce sempatiksalakcinni
nerde??
Evet canım ayın 15 günü yok sempatiksalakcinni 15 gün bekar 15 gün evliyim yani :smiley-cool:
Evet bencede doğal yollarla zayıflamak en iyisi bak dün haberlerde yine zayıflama kampında ölüm haberi vardı eyvahedigeldismile
tinkerbell ve ben 78liyiz cnm olumunekankayizsmileBANA abla diyin
teyze diyin bana
komplekse sokun beni
79 aralık dogumluyum ben ..
rafta ki ömrüm bitti artık
ağlamak istiyorum ..
çıtırlar siziiibana ne derseniz diyin farketmez:roflol:
bende 86lıyım
orası öyle..yanlız bildiğim kadarıyla kilolu insanların kilo vermesi daha kolay oluyormuş yani 20 kilo fazlası olanla 2 kilo fazlası olan arasında fark varmış galiba bende bi süre sonra o sıkıntıyı yaşicam
sevindim cnm..slm herkeze nasılsınız kızlar
Bu sabah 1 kase special k yarımda muz dilimledim İçine Biraz öncede sade türk kahvesi içtim .Günlerim biraz düzene girdi gibi sekiz buçukta kalkıyorum bir kaç gündür uykumu almış olarak uyanıyorum :1rolleyes: İnş. bozulmaz da böyle devam ederim yoksa bütün verdiklerimi hızla geri alıcam. ..
Nescafe içeyim dedim ama soğudu ben içene kadar
ben de..aslında galiba çaysız da yapamam en fazla 2 gün sonra çatlarımm sempatiksalakcinniÇaysız yaşayabilirim ama kahvesiz asla diyebilirim herhalde ...
sabah kalkar kalkmaz t. kavesi içerim desemmEskiden günde 3 içerdim birde araya t.kahvesi sıkıştırıverirdim sempatiksalakcinni artık sigara içmediğim için azalttım yine İkili iyi gidiyorduŞimdi kahvaltıdan sonra 1 tane içiyorum onu içmezsem de ayılamıyorum sanki :hulya:
bende selülit sadece popomda var cnm o da genetik bence..Şeniz
İyiyim bende canım iş güç koşturmaca :ecrin_bebek:
Sen baya içiyomuşsun canım ohaoldumsmile
Sende içiyomuşsun ohaoldumsmile
Eee kızlar selülitler ne alemde peki aklinialirimsmile aklinialirimsmile
bence devereliniortak tek iyi yaptığım şey krema asla kullanmam sütle içerim ve 8 sendeir şekersiz içiyorum .çayıda kahveyide
selülit yaptığı bir gerçek ama biraz da genetik galiba .. Biraz var tabii sık kilo aldığım dönemlerde daha çok beliriyor
Şeniztürk kahveyi denedim şekersiz bööğğğ iğrençtiiiiiiiii
oyüzden hiç kahve içmiyorum şimcik
süper cnm ama önce iyileş iyicene..selam kızlar ancak gelebildim ya kusuruma bakmayın.sabah kahvaltım yarım simit,2 kk beyaz peynir ve 3-4 çatal patates kızartması
ara:bi kupa ot çayı
öğlenbiraz geç oldu ama öğün atlamamak adına şimdi yicem peynir zeytin kepek ekmeği olarak.
ara:elma
akşam:yayla çorbası ve yanına ne olur bilmem bi sebze yemeği
he sabah kahvaltıdan önce 20 mekik çektim
20 de karın hareketi yaptım(yere uzanıp ayaklarını hafif havaya kaldırıp karnına doğru çekip bırakarak yapılıyo)
aynı hareketlerden 25ertane yine yapcam birazdan.yarım saatte yüriceemmm nasııılllll aklinialirimsmile
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnimerve lapayı sen mi yapmıştın
kokoreç tabissiii
Birde akşam arkadaşımla dışarı çıkıcaz alışverişe zemuszemus
dışarıda yemek zorunda kalıcam ve sulu yemek bulma şansım yok maalesef :2:
ne yesem acaba kızlar boshayallersmile
Seçenekler
döner
kokoreç
çiğköfte
tabi bunlar lavaşta yada ekmek içinde olcak napsam sizce :1rolleyes:
psikolojik olabilircnm..canım aslında doymuyorum ama benim az az yiğip sıksık yemem gerekiyor birde öyle yemek tarzı şeyler değil meyva yiyyebiliyorum mesela ama öteki türlü midem çok bulanıyor bu kez yemek yemek benim için bir zevk değil eziyet oluyor bende o yüzden az yemek zorundayım... Birkere çok zayıfladığımda miğdemi mahf ettim şimdide azda yesem kilo alıyorum ve fazla yediğimde midem çok rahatsız oluyor...opuyorumnanaktan
yess
Bende çeyrek içi alınmış ekmekte kokoreç diye düşünüyodum yanında da ayran boshayallersmile
Bakim döner bulamazsam kokoreç yirim bayanssulusmile
kaslarını yakıyor..biliyorum hasta olduğunu ve onun için diyorum ya sana söz dinle diye burada herkes sana düzenli yemek ye ıvır zıvır yeme diyor sen hala sporla yağsız peynirle falan uğraşıyorsun senin bol bol protein ve karbonhidrat alman lazım güzelim hem düzgün yemiyorsun hemde zaten eksik aldığın kalorileri sporla yakıyorsun
nafiş internet alışverişinde bi numarasın vallaa aklinialirimsmile
:roflol: :roflol: Evet yaaa :2:
:roflol: :roflol:
hahaa Allah iyiliğini versin :roflol: :roflol: :roflol:
Tememm :asigim:
Ne yiyosun kaçamaklarında aklinialirimsmile
:roflol: :roflol: :roflol:
Ben internetten almıştım :1ninca:
ben ayda bi yapıyodummnaf cım ne yemiyorumki :)) adana kebap ekmek arası döner tost uf ufff :)) hepsinde bir günde deil tabi cnm :) cuma öğlenler benim karışmasın kimse :)
cnm ne kararlaştırırsanız uyar bana..
Olala gelsin bide ona danışalım bakalım ne dicek boshayallersmile
Herkes onaylarsa pazartesi bildirim yaparız
ya hala gelemedim ki..oliş gelmiş zaten
gittimcnm
Evet canım olumunekankayizsmile
Evet şimdi gördüm bende
Olalacım hoşgeldin ne yaptın doktor işini ?
evt aynıbenimkide öyle ya sinir oluyorm demek bütün dijitaller aynı oluyor
bide ilkini bozuk bu diye değiştirttim
ben arzum aldım hepsi aynı oluyor bu dijitallerin canım çok fazla markaya takılma bence ama sen bilirsin
kave takımı iyidir para harcamazsınnkızlar bişi dicem yarın kaynanamın doğum günüymüş
o bana doğum günümde babanne pijaması almıştı (ucuzlarından)
bende ona ucuz bişey alıyım diyorum ne önerirsiniz bana
ya da sen de pijama al..
Pijamayı geri götür muhtemelen hatırlamaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ilginç..Allah seni:roflol:
iyi yine almış seninki benim kaynana almaz biz her anneler gününde alırız teşekkürü bile bi değişik kadının sinir olurum ama o daha hiç almamıştır bana bişey
yessaaa bir arkadaşım kahve fincan takımı getirmişti
fazla beğenmemiştim onu mu götürsem acaba kaydirigubbakcemile3
Şenizişte bizde pahalı şeyler falan alıyorduk onlar bize hiç bişi almıyo du
artık bizde almıyoruz pek
eşim bizim evde bana doğum günü yapmış süpriz onu da çağırmış (negerek varsa)
neyse sağolsun gelmiş yine (normalde bana hayatta gelmezde)
aynennbende fincanda karar kıl neden dersen bak şimdi hem kahvesini içecek hem yanında dedikosunu yapacak hemdeee fal baktırıp senin neler yaptığını öğrenmeye çalışacak evet evet buduruu
yaşlandım nafımm yaaa vallaaa kaydirigubbakcemile
Olala boshayallersmile kuzum hala okuyo kıyamam boshayallersmile
Çok yazışmayın nenn kız gelemedi geçmişi okumaktan :mymeka:
değerli görüşlerimi yukarda bildirdimm cnmoliş kızzz yetişemedin muhteşem konuya kaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinnikızlar başka fikri olan yoksa satıyorummmmmm
satıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kocanı çok mu seviyorsun
yani herkes kocasını seviyordur da
yani ben tablo yapmazdım herhalde kaydirigubbakcemile3
Evet çok sevim kocemi :asigim:
Ya ne bilim biz 2 sene nişanlı kaldık bilin mi
Nişanlıykende vardı tablo evlenince de evliliğe çevirdim işte :asigim:
anladım tşkler ama çaba gösteriyorum kilo vermek için bende basen ve göbek problemide varda
Ağzın bal yesin kızz daha düşmedi ama düşecek inşallah olumunekankayizsmile
kevser cim kötü olmamıştır ilk başta gözüne tuhaf gelmiştir zamanla alışırsın cnm :1hug:
keşkeeeeeeeeee evet düştüm sözünü bir söyleyebilsem :)) 12 kilo şimdilik iyi :) yılmak yok yola devammmmm kızlar 65 de kumpir dağıtcam foruma :)))
iyi akşamlar bayanlar akşama yemek yok hazırlamam lazım yarın görüşmek üzere
naf neden soruyormuşum kızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?