Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
oyelken, aygün2008, dilocan_65, merve_52+, nkimren, Olala+, ozlem984+, sel+, _kvsr_

slm cnm beceremediler mi kahkülü??öyleyse bile moralini bozma kısa sürede uzar sen de başka yere güzelce düzelttirirsin..
ya da nafın dediği gibi gözün alışmamıştır..
bence yakışır sana kahkül..
kahkül farklılık , cesaret ve seksapel katar saça diye düşünüyom ben uzun süre kahkül kestirdim ama her kuaför beceremiyodu..

kocanı çok mu seviyorsun
yani herkes kocasını seviyordur da
yani ben tablo yapmazdım herhalde kaydirigubbakcemile3
ne tablosu ben fransız kaldımm

Olalacım hemen alıntı yapmadan toplu bir şekilde cevap veriyorum
olumunekankayizsmile
Evet akşam yemeğim az oldu ama öğlen geç saatte yediğimiz için akşamı aksatmak istemedim geçe kalsın istemedim ondan canım guclubacismile
Zaten yine koltukta sızmışım eşim arayınca uyandım yatağıma gittim :kedi:
Benimki yine seyahatte canım Antalya taraflarına gitti :2:
Bende selülit yoktu 4-5 sene öncesine kadar (annemde çok çok az vardır)kilo al ver
Haliyle bende de çıktı ohaoldumsmile
Tamam canım kokoreç yicem cokacimcoook
Olalaaaa şuan tchibonun sitesinden sipariş vermek üzereyim arkadaşa sesleniyorum durdur beni diye :jeyyar:
Doktora gittim demişsin ama ne dedi doktor onu dememişsin gülüm

kız oliş seninkileri de oku oku bitiremedim habire de öptün beni yanaklarım sarktı valla çekiştirmekten Şeniz
sefiyom seni :asigim:
senin msjlar bende öpücük hissi yaratıyo cnm Şeniz çok şeker geliyolar

yoksa yazdıklarım çok uzun diye kimse okumuyo muuu :gitme:

Son düzenleme:
naf ben yarın sabah onda tchibo'nun kapısına dayancam

çok güzel iş kıyafetleri var inş kesimleri olur fiyatlar da çok uygunnn

bazıları netten kıyafet alıyo cuk oluyo üstlerine cnm belki sen de öylesindir

naf sen hangilerini beğendin ??

ya ben sabahtan beri hastanedeydim..
tüm dr'lar ayrı şey diyo
ve hepsi ayrı ilaçlar veriyo..

nöroloji omurgan yamuk, siyatik sinirine baskı yapıyodur diyo çözüm sunmuyo, hatta sen yakında 4-5 yerden fıtık olursun diyo..

fizik tedavi kalçan doğuştan çıkık, iyi ki spor yapmışsın ve kilolu değilsin yoksa 10 sene önce gelirdin diyo.. kalça ekleminde enflamasyon oluşmuş o da siyatik sinirini etkiliyodur diyo.. kalça egzersizi veriyo.. omurgandaki eğiklik kalçadan diyo..

ortepedi mr'a yolladı.. belinden diyo.. adamın ettiği tek kelime bu oldu "belden" başka hiç bişicik söylemedi.. heralde sabahtan beri hasta bakmaktan kafayı yemişler..

ha bu arada hastaneye giderseniz erkene randevu alın dr'lar daha mantıklı oluyo...

Son düzenleme:

Dayan bebeğim dayan burda olsa bende dayanırdım kapıya aklinialirimsmile bende beğendim güzel şeyler var ama henüz kıyafet almaya cesaret edemiyorum internetten eyvahedigeldismile

Ben neler alıcaktım
Peynir rendesi ve bıçağı 1 ad. (kendime aldım çok memnunum arkadaşıma hediye alıcam)
Servis seti 2 ad.
Kağıt tutacağı seti 1 tk
ve radyatör fırçası kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar

İyi akşamlar bebem

Allah Allahhh eee tedaviii :sinifsinif: doktorları sevmiyorum :mymeka:

Kızlar acil çıkış yapıyorum çok öptüm sizi iyi akşamlar opuyorumnanaktan behlül kaçar

Son düzenleme:
kızlar son dakika da birşey öğrendim yeşil çayı yemekelrden yarım saat önce içmek gerekiyormuş mideyi hazırlıyormuş diyetisyen söylemiş arkadaşıma
bende hep yemeklerden sonra içiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…