- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.861
slm cnm beceremediler mi kahkülü??öyleyse bile moralini bozma kısa sürede uzar sen de başka yere güzelce düzelttirirsin..slm kızlar ben geldim..saçlarımı kestirdim kahkül yaptırayım dedim saçma sapan bişey yaptılar moralim bozuldu neyse bugünkü menümü yazayım hemen
sabah-1br şekersiz çay
1kkpeynir,5zeytin,1domates1dilim ekmek,yumurta
ara-1mandalin
öğle-yarım dilim ekmek.çok az patates kızartma yanında yoğurt
ara-1armut
yarım saat egzersiz
akşama-1kase mercimek yemeği yanında bol salata
ne tablosu ben fransız kaldımmkocanı çok mu seviyorsun
yani herkes kocasını seviyordur da
yani ben tablo yapmazdım herhalde kaydirigubbakcemile3
senin msjlar bende öpücük hissi yaratıyo cnm Şeniz çok şeker geliyolarkız oliş seninkileri de oku oku bitiremedim habire de öptün beni yanaklarım sarktı valla çekiştirmekten Şeniz
sefiyom seni :asigim:
aygün2008+, dilocan_65, merve_52, oyelken+, ozlem984, sel+, _kvsr_
slmm kızlarr
oku oku kurudumm kaldımm vallaaaa
senin msjlar bende öpücük hissi yaratıyo cnm Şeniz çok şeker geliyolar
yoksa yazdıklarım çok uzun diye kimse okumuyo muuu :gitme:
slm cnm beceremediler mi kahkülü??öyleyse bile moralini bozma kısa sürede uzar sen de başka yere güzelce düzelttirirsin..
ya da nafın dediği gibi gözün alışmamıştır..
bence yakışır sana kahkül..
kahkül farklılık , cesaret ve seksapel katar saça diye düşünüyom ben uzun süre kahkül kestirdim ama her kuaför beceremiyodu..
yok beceremediler canım kahkül olmadı yani..sen dediğin için yaptırmk istemiştim zaten heveslenmiştim baya alnım çok geniş tam kahküllüktü yani bende kendim kestim birazönce inanın kuaförün yaptından da güzel oldubayanssulusmile
naf ben yarın sabah onda tchibo'nun kapısına dayancam
çok güzel iş kıyafetleri var inş kesimleri olur fiyatlar da çok uygunnn
bazıları netten kıyafet alıyo cuk oluyo üstlerine cnm belki sen de öylesindir
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
naf sen hangilerini beğendin ??
ya ben sabahtan beri hastanedeydim..
tüm dr'lar ayrı şey diyo
nöroloji omurgan yamuk ondandır diyo çözüm sunmuyo, hatta sen yakında 4-5 yerden fıtık olursun diyo..
fizik tedavi kalçan doğuştan çıkık, iyi ki spor yapmışsın ve kilolu değilsin yoksa 10 sene önce gelirdin diyo.. kalça ekleminde enflamasyon oluşmuş o da siyatik sinirini etkiliyodur diyo.. kalça egzersizi veriyo..
vay beeslm cnm beceremediler mi kahkülü??öyleyse bile moralini bozma kısa sürede uzar sen de başka yere güzelce düzelttirirsin..
ya da nafın dediği gibi gözün alışmamıştır..
bence yakışır sana kahkül..
kahkül farklılık , cesaret ve seksapel katar saça diye düşünüyom ben uzun süre kahkül kestirdim ama her kuaför beceremiyodu..
yok beceremediler canım kahkül olmadı yani..sen dediğin için yaptırmk istemiştim zaten heveslenmiştim baya alnım çok geniş tam kahküllüktü yani bende kendim kestim birazönce inanın kuaförün yaptından da güzel oldubayanssulusmile
tedavi sadece fiziktedavide o da egzersiz..
İyi akşamlar bebem
Allah Allahhh eee tedaviii :sinifsinif: doktorları sevmiyorum :mymeka:
evt cnmolala kalçan çıkık ve normal yürüyebiliyormusun
sadece kendimi bıraktığımda duruşum acaip.. bi omuz aşağıda hafif.. ve popo önde...ama dikkat edersem herşey normalgözüküyo..
güle güle cnm
Kızlar acil çıkış yapıyorum çok öptüm sizi iyi akşamlar opuyorumnanaktan behlül kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?