Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

olala anacim sen kurabiyede hupletirsin, cikolatada
kilon super sempatiksalakcinni

sağol kuzum da hüpletince aynen göbek oluyo dakka bir gol bir..
ve verirken çaaaaatlıyorumm yani ben 3 kilo verene kadar siz 10 kilodan fazla verebilirsiniz öyle diyimmm..
o yüzden hep dikkat ediyorum.. zaten etmeme rağmen dışarda gezdiğim haftalar bi bakıyorum almışım..

yok kısss 7 sene aynı rengi kullanmadım renkle çok oynadım ama boyu hep uzundu diyorum

bence yaptır değişiklik..

omuz boyu küt mesela yazdım ya hafif öne eğimli yakışırsa ortadan ayrık..

ben boya parası vermicem diye bi kaç seneye boya uzmanı olucam bu gidişle..

ten rengin ne gözlerin ne renk..

buğday tenliyim şekerim gözlerim kahverengi ama bal rengi lens kullanıyorum
spor branşları bölümünde scuba divingde bu yaz çektirdiğim resmim var su altında ama olsun göz rengi belli

Selam herkeze
göründüğü gibi değil öyleyse Bende görünce şaşırdım fiyatları iyiydi demek ki kalitesiz diyemiş.

Depresyona girmiyim diye sempatiksalakcinni varmış ya öyle bişey loğusalıkta sempatiksalakcinni
Ben sadece hamilelikte kesilmez diye biliyorum onu bilmiyorumkismile
ben varım aygüncüm 74 model hasarsız orjinal
:roflol: bende 76 ay çok yaşlanmışım yaaa :1no2: çocukda yok ortada

anaaa yazım nokta nokta çıkmış umarım banlanmam
kaydirigubbakcemile3 herhalde belli kelimeler otomatik silinmeye mi ayarlanmış
yokkız ben koymadım ben açık açık yazmıştım :kedi:
kaydirigubbakcemile3
Bende çok beğeniyorum oyunculuklarını dün akşam sinir oldum kadının evine nasıl kuruldu yüzsüz kötükedihüso
buu tırkelebell gelemedii yahuuuuklava:
Gelemedim cnm bilgisayarı kaptırdım eşime yeni pc oyunları almış yükleyip yükleyip duruyordu valla hepsini ...:mymeka:

Uploaded with ImageShack.usben yapptımmmmmm incir tatlısıı
Çok güzel gözüküyor gece yine döktürmüşsün delikafadulden

buğday tenliyim şekerim gözlerim kahverengi ama bal rengi lens kullanıyorum
spor branşları bölümünde scuba divingde bu yaz çektirdiğim resmim var su altında ama olsun göz rengi belli

skuba mııı aklinialirimsmile

temam ben sana karteladan daha çılgın renkler önereyimm :hulya:

watsondan mı aldın bone bende pembe aldım geçen birde mavi havlu saç bandı Bende böyle ıvır zıvırları almakyı çok seviyorum nedense zemuszemus

sabah peynir ezmesi krem peynir 1 dilim ekmeğe şekersiz çay Çok dadandım bu günlerde kahvaltı hazırlamaya üşendiğimden pratik oluyor böyle

skuba mııı aklinialirimsmile

temam ben sana karteladan daha çılgın renkler önereyimm :hulya:

çikolata kahve 5.35'miş..yani hafif doreli ve az kızıl yansımalı açık kahve.. kısacası sıcak bi kahve tonu..

6.41 fındık kahve'de sanırım bi ton açacak saçını ve çok hafif küllü bi bakırlık verecek..

ben badem kahveyi de seviyorum.. 6.35 koyu kumral doreli.. fındık kahveden daha sıcak bi rengi var..

selam kızlar ben geldim nasılsınız.geçmişi tam okuyamadım ama bi çıtır muhabbeti dönüyo.ben 90lıyım.20 yaşındayım yani.kevserde 90lı.en çıtırı biziz kaydirigubbakcemile3

aç diyosun yani sende bademi denesem mi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…