- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.061
olala anacim sen kurabiyede hupletirsin, cikolatada
kilon super sempatiksalakcinni
yok kısss 7 sene aynı rengi kullanmadım renkle çok oynadım ama boyu hep uzundu diyorum
bence yaptır değişiklik..
omuz boyu küt mesela yazdım ya hafif öne eğimli yakışırsa ortadan ayrık..
ben boya parası vermicem diye bi kaç seneye boya uzmanı olucam bu gidişle..
ten rengin ne gözlerin ne renk..
göründüğü gibi değil öyleyse Bende görünce şaşırdım fiyatları iyiydi demek ki kalitesiz diyemiş.selam kızlar ben geldimm
takımlar pek kalitesizdi hiiiç beğenmedimm
angel bence saçlarını çok kestirme ama modeli değiştir bi de rengi kesinlikle değiştir 7 sene aynı renk kullanılır mı ayol boshayallersmile
Ben sadece hamilelikte kesilmez diye biliyorum onu bilmiyorumkismile
Depresyona girmiyim diye sempatiksalakcinni varmış ya öyle bişey loğusalıkta sempatiksalakcinni
:roflol: bende 76 ay çok yaşlanmışım yaaa :1no2: çocukda yok ortadaben varım aygüncüm 74 model hasarsız orjinal
kaydirigubbakcemile3 herhalde belli kelimeler otomatik silinmeye mi ayarlanmışanaaa yazım nokta nokta çıkmış umarım banlanmam
kaydirigubbakcemile3yokkız ben koymadım ben açık açık yazmıştım :kedi:
Bende çok beğeniyorum oyunculuklarını dün akşam sinir oldum kadının evine nasıl kuruldu yüzsüz kötükedihüsoben oyunculuklarını çok beğeniyorum diğer ağlak diziler gibi değil
biliyo musunuz bu dönem 3 dizide kadın karakter başrolde ve o 3 dizinin de yönetmeni kadın.. bildiğim bi kaç tanesinde de senaryo ve hikaye kadın yazarlara ait.. Türkan, demin bahsettiğimiz bi de bi tane daha vardı unuttum..
Üstelik bu karakterler çok çok güçlü.. Fakat tek ortak noktaları var hep savaşmışlar ve çocukları aileleri olsa da yalnızlar.. işte bu bana acı gelen..
iyiyim cnm az sonra kahvaltı edicem..
geçti mi ağrın şekerimm
olsun yaa sen deşarjını oldun ona bak..
aygün sabah sabah maşallah çok enerjiksin..
Gelemedim cnm bilgisayarı kaptırdım eşime yeni pc oyunları almış yükleyip yükleyip duruyordu valla hepsini ...:mymeka:buu tırkelebell gelemedii yahuuuuklava:
Çok güzel gözüküyor gece yine döktürmüşsün delikafadulden
buğday tenliyim şekerim gözlerim kahverengi ama bal rengi lens kullanıyorum
spor branşları bölümünde scuba divingde bu yaz çektirdiğim resmim var su altında ama olsun göz rengi belli
skuba mııı aklinialirimsmile
temam ben sana karteladan daha çılgın renkler önereyimm :hulya:
özlem güle güle
kızlar saç saç dedik ya metrocityden elim boş çıkmiim diye saç bonesi aldım
badem yağıyla bakım yapıcam bi de biraz uyucam
kötü enerjimi uyuyarak atabilirim umarım..
yarın sabahın köründe 6.20de teee bağcılarda mr çektircem.. heralde 5de kalkarım.. depo ediiim accık..
hadi şimdiden afiyet olsun size..
tinkerbell boşver geçmişi muhabbete gel kuzumm gelene kahve yapiim diyom ama kimse istemiyoo
skuba mııı aklinialirimsmile
temam ben sana karteladan daha çılgın renkler önereyimm :hulya:
ben de seviyom valla ama gratisten aldım watsons uzaktı çok şeker deildi amawatsondan mı aldın bone bende pembe aldım geçen birde mavi havlu saç bandı Bende böyle ıvır zıvırları almakyı çok seviyorum nedense zemuszemus
çikolata kahve 5.35'miş..yani hafif doreli ve az kızıl yansımalı açık kahve.. kısacası sıcak bi kahve tonu..
6.41 fındık kahve'de sanırım bi ton açacak saçını ve çok hafif küllü bi bakırlık verecek..
ben badem kahveyi de seviyorum.. 6.35 koyu kumral doreli.. fındık kahveden daha sıcak bi rengi var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?