Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Tolinacım görüşürüz :hulya:

Kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar iyi tatiller pazartesi görüşürüz

Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun turkbayragi En kısa zamanda aydınlık bir geleceğe kavuşmamız dileği ile :1rolleyes: turkbayragi

Kızlar Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsunnn turkbayragi Bugünlerde Ata'mızı çok ama çok özlüyorum ben turkbayragi Cennet ülkemizde aydınlık yarınlarda yaşamamız dileğiyle turkbayragi İyi Bayramlar turkbayragi

tolinacım evet canım havalardan sanırım günden güne hasta oluyorum.yatıp dinlemedim.çünkü evi ben çekip çevirmek zorundayım şöyle ter atamadım hala.

tolinacım evet canım havalardan sanırım günden güne hasta oluyorum.yatıp dinlemedim.çünkü evi ben çekip çevirmek zorundayım şöyle ter atamadım hala.
mervecim haklısın ama bari hastayken temizliği 2. plana al cnm.. bol bol tavuk suyuna limonlu şehriye çorbası da iç gülüm.. opuyorumnanaktan

cezayi kim veriyoduuuu
olala mi?
ver bana ceza olala. orta boy pizzayi huplettim esimin sayesinde alsanaalsanasmile
ustunede profiterol yedim :sinifsinif:
naptim ben yaaaaaaamafoldumben

slm
sabah yumurta,peynir,domates,3 zeytin şekersiz çay
Öğlen 1 dilim pırasalı börek
1.ara.1 sütlü kahve
2.ara 1 kivi
akşam lahana sarması havuçlu salata

ii akşamlar kızlar menmü yazıp çıkıcam
sabah-kalasik kahvaltı
ara-1mandalin
öğle-yok 1saat yürüyüş
ara-1mandalina daha..
akşam-1kase çorba yanında salata,7y.k peynirli makarna
şuanda da nar,armut ve mandalina yiyorm

evet..naptım biliyomusunuz..?diyete başladığımdan beri ilk defa bir sürü şey yidimm:kedi:ayy miğdemmm.önce akşam mönümü yazayım
4 5 yemek kaşığı yumurtalı patates kavurması 2 biber dolma salata 1 dilim ekmek hadi bunları yidin ya sonrası
1 koca kase fıstık kabak çekirdeği 2 kaymaklı bisküvi 1 koca avuç kuru üzümm oof nolcak şincik kilo verememmi bu hafta olalaaaaaaaaaa duy sesimi ceza istiyorummmmmmmmeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…