- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.421
Galiba gerçekten pişmann kaydirigubbakcemile3
Sigara nasıl gidiyor alıştın mı biraz
:kedi:iki dilim ıspanaklı bir dilim peynirli börk yedim saat 4 de ama dilimler küçüktü.mafoldumbenbide poğaça tedim:1no2:cazayı hak ettim yaniklava: klava:
canım benim bende aslen turgutluluyum turgutluda evimiz falan var arada bir geliyoruz...
merhambalar be aranıza yeni katıldım bende kilo vermeye calısıyorum kilom 48 ama kalcamdan aldm için dalga geçiyorlar platesi tavsiye ediyrum bütün kasları çalıştırıyr birde yürüyüş tamamdır
yerimsenibenyerimseniben
Merhaba arkadaslar bende coktandir zayiflamak istiyorum ama bir turlu olmuyor ve hic kilo veremiyorum kardesimin dugunu var yakinda ve benim acilen bir 10 kilo vermem lazimnasil yapcaksam onuda bilmiyorum ya iste
benim boyum 1.60 ve kilom: 69 banada yardimlarinizi desteklerinizi gosterirseniz cok sevinirim.
Ben hemen hemen her gun 4-5 tane sutlu kahve iciyorum bunun kilo aldirdigini duydum dogrumudur??
Bu kilo cizelgesi nasil yapiliyor arkdaslar biri bana yardimci olur mu?
slm kızlar ben geldim ama kimse yok bugün gezmeyi düşünüyorum bende :)))
canım çok fazla sütlü kahve içiyorsun bu kilo alıma neden olabilyor sütlü kahaveyi günde en fazala 2 fincan içmelisin süt tozu tok tuyor anlıyorum seni ama işte o süttozu selilüte neden oluyor vücudun ya tutmasını salıyor ve sütlü tozlu kahveyi mecburen en az iki şekerle içmek zorunda kalıyorsun buda 5 fincanda 10 şeker yapıyor eeee arada çay falanda içersin meyvede yersin canım benim böyle olursa sen şeker yüzünden hiç kilo veremezsin sütlü kahaveyi günde en fazla 2 fincan iç hatta 1 e düşür.. onun yeri sade nes cafe iç bak hem daha güzel olduğunu anlıycaksın bu arada aramıza hoş geldina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?