- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.401
ii akşamlar kızlar menmü yazıp çıkıcam
sabah-kalasik kahvaltı
ara-1mandalin
öğle-yok 1saat yürüyüş
ara-1mandalina daha..
akşam-1kase çorba yanında salata,7y.k peynirli makarna
şuanda da nar,armut ve mandalina yiyorm
ne bu kıız bütün kaçamaklar bu akşammı olmuş.naptın bakem..hadi çevir kazı yanmasn.-tatlicadiarzu-
:roflol: Yavaş yavaş herkez dökülüyor bu gece kaydirigubbakcemile3
arkadaş naptığını söylemedn tüymüşşş.:uhm:
olala özellikle sen oku sana yakın galiba ben şimdi kaçıyorum yarın okurum iyi geceler herkese
ne bu kıız bütün kaçamaklar bu akşammı olmuş.naptın bakem..hadi çevir kazı yanmasn.-tatlicadiarzu-
:kedi:iki dilim ıspanaklı bir dilim peynirli börk yedim saat 4 de ama dilimler küçüktü.mafoldumbenbide poğaça tedim:1no2:cazayı hak ettim yaniklava: klava:
evet canım.sen..?:uhm:
cezayi kim veriyoduuuu
olala mi?
ver bana ceza olala. orta boy pizzayi huplettim esimin sayesinde alsanaalsanasmile
ustunede profiterol yedim :sinifsinif:
naptim ben yaaaaaaamafoldumben
evet..naptım biliyomusunuz..?diyete başladığımdan beri ilk defa bir sürü şey yidimm:kedi:ayy miğdemmm.önce akşam mönümü yazayım
4 5 yemek kaşığı yumurtalı patates kavurması 2 biber dolma salata 1 dilim ekmek hadi bunları yidin ya sonrası
1 koca kase fıstık kabak çekirdeği 2 kaymaklı bisküvi 1 koca avuç kuru üzümm oof nolcak şincik kilo verememmi bu hafta olalaaaaaaaaaa duy sesimi ceza istiyorummmmmmmmeyvahedigeldismile
mafoldumbenbende ceza istiyom :1no2: anlatamam çok kötü bişey yaptım:enbuyukkk:
:kedi:iki dilim ıspanaklı bir dilim peynirli börk yedim saat 4 de ama dilimler küçüktü.mafoldumbenbide poğaça tedim:1no2:cazayı hak ettim yaniklava: klava:
arkadaşımın internetten aldığı 1.700 değerindeki 5 seasn kavitasyon + 5 seans power plate uygulaması kendisinde bel fıtığı olduğu için gidemeyeceğini öğrendi ve 50 liraya devrediyor hakkını (ben kendime aldım birtane)isteyen varsa hakkını 50 liraya veriyor.şişlide delta sağlık diye çok temiz ve elit kesimin gittiği bir yermiş
özgecim bende de bel fıtığı başlangıcı varmış.. ama güzel bi fırsat olur.. istersen diğer gruplarla da paylaş cnm..olala özellikle sen oku sana yakın galiba ben şimdi kaçıyorum yarın okurum iyi geceler herkese
cnm ben gelmezsiniz diye düşündümm Şenizmeliis ve Olala bekledim ama gelmediniz :dilcikar: :çok üzgünüm:
Herkeze iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?