Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kevser kız resmin ne güzel boshayallersmile menünde güzel ama öğlen yememişsin Bir parçada olsa ye cnm atlama öğün

arkadaşımın internetten aldığı 1.700 değerindeki 5 seasn kavitasyon + 5 seans power plate uygulaması kendisinde bel fıtığı olduğu için gidemeyeceğini öğrendi ve 50 liraya devrediyor hakkını (ben kendime aldım birtane)isteyen varsa hakkını 50 liraya veriyor.şişlide delta sağlık diye çok temiz ve elit kesimin gittiği bir yermiş

herkese günaydın...bende bugün kilo bildirimi yapıp başlıyorum kabul ederseniz yanlız 3 gün menü yazamicam ama pazartesiden itibaren düzenli olarak yazarım kilom şuan 87 geçen hafta 89 du :) rica etsem biriniz bana kilo çizelgesi yapabilirmi

ben menümü yazıyım yine
dün akşam
1 kase yayla çorbası
1 tabak nohut yemeği
birazda mısır patlattım..
bugün
sabah
1 adet elam
1 kupa sade kahve
ölende yemeği düşündüklerim
1 tabak çorba
arada yine 1 adet elma yerim
akşama
1 tabak çorba içerim...

cezayi kim veriyoduuuu
olala mi?
ver bana ceza olala. orta boy pizzayi huplettim esimin sayesinde alsanaalsanasmile
ustunede profiterol yedim :sinifsinif:
naptim ben yaaaaaaamafoldumben

mafoldumbenbende ceza istiyom :1no2: anlatamam çok kötü bişey yaptım:enbuyukkk:

:kedi:iki dilim ıspanaklı bir dilim peynirli börk yedim saat 4 de ama dilimler küçüktü.mafoldumbenbide poğaça tedim:1no2:cazayı hak ettim yaniklava:klava:

kızlar tatil diye herkes dökülmüş dün gece sanırsam sempatiksalakcinni
kilo alanlara veya kilosunu koruyanlara ceza var kızlar
ama geçen hafta yazdığım ceza listesini uygulayan var mı yok mu fikrim yok çünkü çoğu kişi yazmıyor lütfen paylaşın dememe rağmen boshayallersmile
yanlış hatırlamıyosam naf ve kevser paylaştı.. aygün zaten düzenli yürüyüş yapıyoo..
eğer boşuna hazırlanıyosa ceza listesi ben de yorulmiim arkadaşlar bilmiyorumkismile
dün gece kaçamak yapanlar da bi saat yürüyüş yapabilirler..

olala özellikle sen oku sana yakın galiba ben şimdi kaçıyorum yarın okurum iyi geceler herkese
özgecim bende de bel fıtığı başlangıcı varmış.. ama güzel bi fırsat olur.. istersen diğer gruplarla da paylaş cnm..

meliis ve Olala bekledim ama gelmediniz :dilcikar: :çok üzgünüm:
Herkeze iyi akşamlar
cnm ben gelmezsiniz diye düşündümm Şeniz
sonra da filme daldımm Şeniz
bu akşam uğrarım cm..

angel naber

kaç gündür tartı bumbastik çıkıyordu 3 günde bi kilo almış gözüküyodum
bu sabah yine eski kilomu görünce baya mutlu oldumm..

gittiğim dr'ları hepsi ideal kiloda olman çok çok iyi yoksa fıtığın ve kalça çıkıklığın çok daha hızlı ilerlerlerdi dedi.. doğumdan sonra karın kaslarının zayıflaması ve kilolarla bel fıtığı adayı olunuyomuş.. aman kızlar dikkat edelimm.. ben normal kiloma döndüğüm için mutlu oldumm valla..

günyadın kızlar hemen sabahki menümü yazayım
1br şekersiz çay
1dilim ekmek
1domates
1kkpeynir
ymurta
ara-1mandalin
buarada 3milde yürüdüm:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…