Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

vücut kitle endeksi:

20'den küçük: Zayıf
20.0-24.9: Normal (en iyi ortalama değer 20ymiş)
25.0-29.9: Hafif şişman
30.0-34.9: Şişman
35.0-44.9: Sağlık açısından önemli derecede obez
45.0-49.9: Aşırı obez
50 ve üstü: Morbid (ölümcül) obez

iyi akşamlar kızlar
ay tabloyu görünce çok hayecanlandım :)))
haftaya inşallah kupa kaldırmak banada nasip olur:))

bu arada kaç kilo verdiğimizi burayamı yazcaz yoksa özeldenmi atcaz canım??

slm herkeze
bu günkü menüm
sabah 1 dilim t. buğday krem peynir zeytin ezmesi,şekersiz çay
ara sütlü kahve
öğle 2 parça grisini beyaz peynir (Temizliğim vardı bu gün biraz geçiştirdim bende bunlarla :78: )
ara 1 kivi
akşam 1 tabak kapuska, 1 dilim b.ekmek

selam kızlar
net bozuktu kilo bildirimi yapamadım yaaa.
şimdi yapayım bari kilom 73 nafım pazartesi kaydet artık napiiyimm.

Son düzenleme:
leslie 3 mil yaptim.poffff zorlandim ama. saolsun esim bakti kiza da oyle yapabildim
kizi uyutim 100 mekik
100 sopa
100 ip atlicam umuyorum yanii:82:

Son düzenleme:
selam kızlar.kilo verenleri tebrik ediyorum.birinciliği kaçırmışım oysaki çokk emindimya neyse :84:
iş yerinde giremedim.normalde internetim var ama kabloda sorun vardı adam çağırdılar bikaç güna yapılır.

nafcım ihracattan anlıyomusun demişsin..evet hayatım anlıyorum.zaten mantıgını kavrayınca bişey kalmıyo geriye.dikkat gerekiyo.ama şöyle bişey var muhasebeyle alakası yok sen daha iyi bilirsinde cari fatura banka falan yok.dış ticaret firması,ve sadece ihracat.yani burda dewam edersem sadece yerimde sayarım.yinede 1 ay çalışıp en azından açıköğretimin harç parasını çıkarsam yine yeter :82: önümüzdeki ay başka iş bakarım.ön muhasebe olsun ben yinede kendimi geliştirebileceğim bi iş istiyorum yaşım daha küçük kendimi her türlü ilerletebileceğimi düşünüyorum.

özgeciimm canım benimm kaza falan yazmışsınn çok geçmiş olsun balıımm :94:

buketcim senide tebrik ederim lapa işe yaramış anlaşılan.ben bu lapayı her perşembe yapıorum dadlımm :78:

kızlar bugün çok saçma sapan beslendim.hemen yazmaya başlıyorum
kahvaltı:hiç bişey yiyemedim.işe gider gitmez lappadak işin içine attılar beni nevrim döndü saate baktıgımda saat 12 olmuştu.neyse yemeğe indim.
öğğlen:bi kase tarhana çorbası,2 kaşık patlıcan yemeği,2 kuru pasta
ve akşama kadar yine çay bile içemedim.
eve gelince bi tabak nohut yemeği yedim.2 dilim haşhaşlı ekmek yedim ve çay içtim.
birazdanda bi muz yicem.bu kadar

evet canim yaradi. saol
ama acaba diyorum su kaybi ya o.gecici bi kilo kaybi mi oluyo? sen de nasil oluyo? kalici mi kilo kaybin

kilo veren herkesi tebrik ederim ama bence tablo hiç güzel değil çoğu kişi kilo almış tabii buna bendeler dahilim birşeyler yapmamız lazım
kaçıyorum kızlar herkese iyi geceler yarın giremeyebilirim belkii

Ya bana gri çizme demeyin yaaaaaaaaaa neden her yerde karşıma çıkıyo bu çizmeee :95: almıcam işte almıcammm
bence alckasıınn artı pes ett:::))
hoşgeldinn osman:))

meliscim gez bakalımm

-saol sen gititinmiii boya alcaktın galiba..bide hastane işlerin ne oldu sonuç olişş
-

[-

buarada bugünkü menm
sabah klasik kahvaltı
ara-1mandalin
öğle-
2tane lokma yedim peynirli
ara1armut
akşam
yarım kase mercimek çorbası
yarım dilim ekmek
6y.k bulgur pilavı yanında 2y.k nokut ve yoğurt
ara-1dilim pasta

evet canim yaradi. saol
ama acaba diyorum su kaybi ya o.gecici bi kilo kaybi mi oluyo? sen de nasil oluyo? kalici mi kilo kaybin

buketçim lapa diyetini takip eden günlerde salmazsan nası olsa verdim diye ipin ucunu bigün bile çaırsan hemen alırsın.ama ben her daim dikketli oldugum için benim verdiğim kilolar hep kalıcı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…