- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #27.241
kvserr bu mervenein faceni bulamDIMMM özleden yolamıış amaa yokk
vücut kitle endeksi:
20'den küçük: Zayıf
20.0-24.9: Normal (en iyi ortalama değer 20ymiş)
25.0-29.9: Hafif şişman
30.0-34.9: Şişman
35.0-44.9: Sağlık açısından önemli derecede obez
45.0-49.9: Aşırı obez
50 ve üstü: Morbid (ölümcül) obez
iyi akşamlar kızlar
ay tabloyu görünce çok hayecanlandım :)))
haftaya inşallah kupa kaldırmak banada nasip olur:))
bu arada kaç kilo verdiğimizi burayamı yazcaz yoksa özeldenmi atcaz canım??
selam kızlar
net bozuktu kilo bildirimi yapamadım yaaa.
şimdi yapayım bari kilom 73 nafım pazartesi kaydet artık napiiyimm.
selam kızlar.kilo verenleri tebrik ediyorum.birinciliği kaçırmışım oysaki çokk emindimya neyse :84:
iş yerinde giremedim.normalde internetim var ama kabloda sorun vardı adam çağırdılar bikaç güna yapılır.
nafcım ihracattan anlıyomusun demişsin..evet hayatım anlıyorum.zaten mantıgını kavrayınca bişey kalmıyo geriye.dikkat gerekiyo.ama şöyle bişey var muhasebeyle alakası yok sen daha iyi bilirsinde cari fatura banka falan yok.dış ticaret firması,ve sadece ihracat.yani burda dewam edersem sadece yerimde sayarım.yinede 1 ay çalışıp en azından açıköğretimin harç parasını çıkarsam yine yeter :82: önümüzdeki ay başka iş bakarım.ön muhasebe olsun ben yinede kendimi geliştirebileceğim bi iş istiyorum yaşım daha küçük kendimi her türlü ilerletebileceğimi düşünüyorum.
özgeciimm canım benimm kaza falan yazmışsınn çok geçmiş olsun balıımm :94:
buketcim senide tebrik ederim lapa işe yaramış anlaşılan.ben bu lapayı her perşembe yapıorum dadlımm :78:
kızlar bugün çok saçma sapan beslendim.hemen yazmaya başlıyorum
kahvaltı:hiç bişey yiyemedim.işe gider gitmez lappadak işin içine attılar beni nevrim döndüsaate baktıgımda saat 12 olmuştu.neyse yemeğe indim.
öğğlen:bi kase tarhana çorbası,2 kaşık patlıcan yemeği,2 kuru pasta
ve akşama kadar yine çay bile içemedim.
eve gelince bi tabak nohut yemeği yedim.2 dilim haşhaşlı ekmek yedim ve çay içtim.
birazdanda bi muz yicem.bu kadar
evet canim yaradi. saol
ama acaba diyorum su kaybi ya o.gecici bi kilo kaybi mi oluyo? sen de nasil oluyo? kalici mi kilo kaybin
kilo veren arkadaşımızı tebrik ederim..naf canım yine kapmışsın..ilk 3.içinde oluyosn her hafta
şu poğaçalardan canım çekti yine ya..
pis boğazın tekiyim:84:
günaydın kızlar kimse yok mu sabah sabah
Ben stajer olarak girdim bu şirkete şuan muhasebeden sorumluyum :82: bu benim adıma çok güzel bişey
Bazen şöyle oluyor bir olay yaşıyoruz işle ilgili bak şimdi böyle söylicek diyorum söylüyor
Yada saate bakıp şimdi arayıp bankaları soracak diyorum arayıp soruyorbunlara acayip gülüyoruz
Ama bazen beni çok şaşırtıyor kesin kızacak dünya fırça yiyeceğim şimdi diyorum bir bakıyorum peki sence ne yapabiliriz nasıl düzeltiriz diyor
Yada ufak bişey buna kızmaz diyorum bır bırr bırr kırk tane laf sayıyor
Erkeklerinde dönemleri var sanırım kestiremiyorum bazen
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF----------------------73-------------------------66---------------------------63-----800 gr verdi
oyelken---------------79.7-----------------------71.9------------------------65-----400 gr aldı
neseli45---------------85.9-----------------------81.1------------------------68-----1.100 gr verdi
melisdeniz-----------66 ------------------------61.7------------------------59-----1.600 gr aldı
mehay-----------------68--------------------------62.5------------------------55-----1 kilo aldı
merve52---------------100------------------------73.5------------------------65-----1 kilo verdi
asya27-----------------64--------------------------60--------------------------50------Bildirime gelmedi !!! 1.Hafta
_kvsr_------------------66--------------------------60.9------------------------55------100 gr verdi
Hazalim1985-------100-------------------------86.5------------------------60------800 gr aldı
olala-------------------55.7------------------------52.3------------------------51.2---100 gr verdi
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.1------------------------52------Kilosunu korumuş
angel2030------------65--------------------------62-------------------------55------500 gr verdi
aygün2008-----------76--------------------------73.5------------------------65------Bildirime gelmedi !!! 1.Hafta
sel-----------------------62--------------------------61,2------------------------55------1.300 gr aldı
çikolatam------------76.3-----------------------77.8------------------------55------1.600 gr aldı
Cigsel2010-----------71.6-----------------------70.9------------------------65-----500 gr verdi
nihan86---------------59.7------------------------58.7-----------------------52-----100 gr verdi
bukett-----------------72--------------------------71.4-------------------------60-----600 gr verdi
abatu------------------61--------------------------61.6-------------------------54-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
tolina------------------77--------------------------70.7-------------------------65-----Kilosunu korumuş
omman---------------62--------------------------62----------------------------55-----Aramıza yeni katıldı
kardelen-------------75--------------------------73----------------------------65-----Aramıza yeni katıldı
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull
Evet arkadaşlar 05.11.2010 CUMA günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : neşeli45( 1.100 gr ile )
Günün İkincisi : merve52( 1 kilo ile )
Günün Üçüncüsü : NaF( 800 gr ile )
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek
Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
Beraber nice kupalaranice sevgi,saygı dolu paylaşımlara
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
Bu hafta listeden çıkartılan arkadaşlarımız Selinay2002 & sevgilim_benim ' dir.
Kendileri ile ilgili hiçbir şahsi problemimizin olmadığını ve düzenli kilo bildirimi yapabilecekleri bir dönemde kendilerini yeniden aramızda görmek istediğimizi belirtirim.
kuzuuuuummmm yapmıyonus sonra ben yazdığımla kalıyom canikomm
vücut kitle endeksi:
20'den küçük: Zayıf
20.0-24.9: Normal (en iyi ortalama değer 20ymiş)
25.0-29.9: Hafif şişman
30.0-34.9: Şişman
35.0-44.9: Sağlık açısından önemli derecede obez
45.0-49.9: Aşırı obez
50 ve üstü: Morbid (ölümcül) obez
kilo veren herkesi tebrik ederim ama bence tablo hiç güzel değil çoğu kişi kilo almış tabii buna bendeler dahilim birşeyler yapmamız lazım
kaçıyorum kızlar herkese iyi geceler yarın giremeyebilirim belkii
günaydın kızlar kimse yok mu sabah sabah
Günaydın kızlarr geçmişi okuyup geliyorum hemen
Akşamki menüm
1 tabak taze fasulye
3-4 tane zeytin yedim
doğadan beşibiryerde çayı
1 tane ayva tatlısı yedim :78:
Sabah
Yarım gevrek
1 kk peynir
3 zeytin
Yarım domates yedim
Ayrıca dün 25 dk bisiklet sürdüm
ne güzel, Allah emekli olana kadar orda huzurla çalışmanı nasip etsin canım.
naf haklısın yalnız değilmişim, birinciliği melisle paylaşıyorum (sondan birinciliği):78:
ben yapcam oliş, ceza istiyom :) beni ancak bu kendime getirir
ben şişman oluyom ozaman :44:
görüşürüz şeker :79:
günaydın canım :80:
günaydın fıstığım
bu arada dereceye giren arkadaşlarımızı kutluyoruuummm...
dogadan 5i1yerde çayı, hımmm...
denemek lazım, yakında nanelimonlu yeşil çay çıkcak içimde :90:
ooo...süper!
ben de yürücem birazdan.
Teşekkürler bebikim
Sen birde bana sor (lipton)yeşil çayın hemen hemen her çeşidini denedimsormak istediğin çeşidi varsa yardımcı olurum yani :92:
bende de lipton ve doğadan her çeşit çay mevcut ama yeni yeni şeyleri senden duyuyom
çubuk tarçın aldım yeşil çayın içine atıyom çok güzel oluyo.
YEŞİL ÇAY DOSYASI (LİPTON)
Sade yeşil çay
Acımsı bir tadı var sıcak içilirse bir problem yok ama soğuk kesinlikle içilmiyor ağzı buruyor :82:
Sade dökme yeşil çay
Demleme süzgecinde demleyerek içebilirsiniz sıcak içmekte yarar var poşet çaydan daha yoğun bir aromaya sahip :82:
Limonlu yeşil çay (favorim)
Ekstra limonla harika oluyor sıcak, soğuk içime uygun :82:
Limonlu naneli yeşil çay
Ekstra limon ile sıcak, soğuk içime uygun ayrıca nane aroması çok baskın değil hafif :82:
Naneli yeşil çay
%45 ‘ lik nane aromasıyla yeşil çaydan çok nane tadı alınan ve limonsuz tüketmesi çok zor bir çay kesinlikle limon takviyesi lazım :82:
Bergamotlu yeşil çay
Bergamot aromasını sevenler için ideal ben pek sevmedim :82:
Tarçınlı yeşil çay
Tarçın sevenler dikkat içinde aynı oranda anason var taze limon kullandığınızda bir problem yok ancak sade şekilde içmeye kalkarsanız ağzı buran br tadı var ben memnun kalmadım. :82:
Yaseminli yeşil çay
Yasemin kokusu çok hoş olmuş ekstra taze limon ile sıcak,soğuk içime uygun :82:
Denemediğim çeşitleri
Ballı yeşil çay
Elmalı yeşil çay
Bunları da en kısa sürede deneyeceğim :82:
Not: Yukarıda yazanlar tamamen kendi görüşümdür :82:
beyaz leblebi atıştırıyorum canım sıkılınca () bide iştah kesiyo biraz ama kalorisi çok mudur acep?
Sade dökme yeşil çay hiç denemedim arkadaşım 1 tatlı kaşığı yeşil çaydan bir demlik çıkıyo çok güzel oluyo diyodu, onu denemek istiyorum bakalım,
tarçınlı olanı ballı olanı ve elmalı olanı da şimdi senden duydum bende bulursam denicem
bergamutluyu da daha denemedim onu da denicem
paylaşımın için ssağol bebikim bak yeni çaylardan haberim oldu sayende
Bilmiyorum ki :97: ama çok olduğunu sanmıyorum :82:
Ben bir çay kaşığı dökme yeşil çaydan bir fincan yapıyordum acaba o yüzden mi bana çok acı geldi
Rica ederim dadlımm herşey sizler için :82:
evet bir fincana bir cay kaşığı fazladır gülüm.
ya naf aşağıda görünmüyosun ama burdasın, nasıl oluyo
Pro üyeyim ya ben kendimi gizleyebiliyorum canım :103:
hımmm... anladııımmm...
sen çalışıyo musun ki bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?