Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

imkanı olan herkesi 5de tabloyu görmeye davet ediyorummm

hatta diyorum ki topikde 5 üyeden az kişi varsa açıklanmasınn

:82:

Ayy bugün bizim maaş günüydü bankadan elektriğimi suyumu ödettim şimdi geldimm

Akşama eşim geç gelirse biraz pilates yapıcam o evdeyken yapamıyorum :78:

aa benim de elektrik faturam çıkmıştı aliim hemen

güle güle harca cnm

Sağol canımmm :82: harcadım bile bir kısmını internetten hallettim hemencik :82:

Akşamda evin muhasebesini tutmam lazım alacak,verecek,kurban elimize ne kalıyor ne kalmıyor hesaplamam lazım :126:

Eşiminde bana maaş vermesi lazım hem ev işi hem ev muhasebesi

NAF canim ben senin yazdigin seye cevap vermek icin girdim su an inan hic vaktim yok...canim menulerimi paylasmak istiyorum inanki ama giremiyorumki simdi bile hemen cikmam lazim inan o kadar az vaktim varki kendime ayirmaya...cocugun olunca anlarsin insan bazen tuvalete bile zor gidiyor canim (( ama vakit bulursam eskisi gibi yazmak isterim bende tabi...hic bu kadar uzak kalmamistim bu topige inan......

ayyyy bu hafta cok kilo alan var yalniz olmadigima sevindim

Canım benim ben sitem etmedim yanlış anlama sakın :78: Ben sadece eski bıcır bıcır günlerimizi özledim topik dolar taşardı şimdi belli başlı bebiklerle götürüyoruz burayı

Nazlımda gelmiyo,asya da gelemiyo artık sende çocuk yüzünden gelemiyosun zaten listeye bildirime gelmeyen arkadaşları mecburen çıkartıyorum bu bile yeterince üzüyor :2:

Ben tüm arkadaşlarımız hergün gelsin paylaşımda bulunsun istiyorumm :97: çok bişey mi istiyorum :82:

yok canim ondan degil benim yapim bu cok fazla sorumluluk sahibi biri oldugum icin aciklama yapma geregi hissettim...yoksa senle birebir alakasi yok yanibende ozledim o gunleri
cok sey istemiyorsun tabi inan bende ayni seyi istiyorum canim...ama sartlar el vermiyor iste

İnşallah şartlar olgunlaşır topiğimiz dolar taşar neşe içinde zayıflarızz :124::124::124:

Kızlar ben çıkıyorum çok öptüm iyi akşamlar :82: hadi behlül kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…