Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naf gerçek künefe çok hafif oluyo benim yiyebildiğim tek şerbetli tatlı

ağır geldiyse inan doğru düzgün yapmamışlardır..

tarifini veriim istersen cnm ölçüleriyle

Olabilir canım inşallah yerinde yeriz birgün

Tarif alabilirim çok sevinirim :78:

inş cnm

oje sürdüm pastel 75 kurusun diye bekliyorum..

Bende dün pastel 72 vardı çok harika bir mavi :82: bugün de pastel 302 'yi deneme amaçlı tek tırnağıma sürdüm 3 kat sürmeme rağmen cırt bir sarı,fosforlu sarıı üzerine bir kat sevilla matlaştırıcı sürdüm daha güzel oldu ama tırnağım hala çok belirginn :78:

Olişşşş bugün essie' den sipariş verdim limangoda kampanyaya girmiş
profesyonel tırnak bakım seti
tırnak beyazlatma kalemi
yeşil oje
ve tırnak soyulmalarına karşı bakım ojesi

kargo bedavaya geldi ama bana 103.00 TL ' na mâl oldu :78: kocişe söylemedim zuladan harcıycam :82: yaşasın südyen bank :92:

Ben yemeğe gidiyorum bebiklerim gelince inşallah burda olursanız görüşürüz :80:

fransız tostu (kahve yanında harika bi tatlı olabilir, ya da kahvaltı için.. sıcak hali daha güzel ama soğuğu da fena olmuyo artarsa)

malzemeler (hepsi oda sıcaklığında olursa tam süper olur)
1 yumurta
40 gr (3 y.k) şeker
1 paket vanilin
yarım ç.k tarçın
80 gr (bi çay bardağı) süt
60 gr (bi çay bardağından biraz az) krema kesinllikle sekin kremasını öneririm
köy tereyağı varsa
3 dilim ekmek (tost ekmeklerinin kenarını çıkarıp üçgen olarak ikiye bölebilirsin şık olur)
pudra şekeri

yapılışı (10 dk)
derin bi kapta malzemeleri karıştırıyoruz (pudra şekeri ve tereyağı ile ekmek hariç tabisi), yalnız mikser yerine elle çırpmanı tavsiye ederim
ekmekleri karışıma batırıp bekletiyoruz iyice
emiyo karışımı sulu kalırsa daha iyi
erimiş tereyağlı tavada önce hafif ile orta arası ateşte pişiriyoruz arkalı önlü yaklaşık 8dk falan (karışımdan kalanı da ekmeklerin üstüne döküyoruz öyle pişiriyoruz)
sonra ateşi arttırıyoruz orta-yüksek arası karamelize ediyoruz arkalı önlü1-2 dk yanmaması lazım
sonra üstüne hafif pudra şekeri döküp afiyetle yiyoruz..

tadı fransız tatlılarına benziyor biraz gerçekten de.. özellikle de güzel bi krema ve halis tereyağı kullanırsanız..
filtre kahveyle mikemmel olur..:82::82::82:

değişik ama kolay ve hızlı bi tat arayanlara önerilir :92:

Son düzenleme:
bence de söyleme cnm

bakım setinde neler var

Susuz el dezenfektanı, manikür topları, tırnak dezenfektanı, sıvı el sabunu ve aseton varmış canım :82:

nafcım afiyet olsun

Sağol canımm

afiyet olsun tatlım

Sağoll cnm

olişim ben de kaçtım, sonra görüşürüz

Çiko gülegüle bebikk :82:

Tarif için teşekkürler bebikimmm yarın deniycem kulaklarını çınlatırım :82:

Nafcım ben çıkıyorum cnm sana iyi pazarlar şimdidenn

Sağol kuşum sanada iyi pazarlar dilerimm :81:

bu arada ismini kırmızı kırmızı aşağıda görmeyi özledik kuşumm

Tamam değiştireyim

Mali müşavirimiz geldi hiçbişey söyleyemedim kızlar şimdi fırsat buldum ancak çıkmam lazım hepinizi çok öpüyorum iyi tatiller

Bu arada öğle menüm
1 tabak taze fasulye
2 kaşık pilav
1 dilim peynir
salata

mutlu hafta sonları şekerlerr evdeyim bende..birazdan yürüyüşümü yapıcam akşma börek yapıyı bide yufkacıdan yuflkamı alımm ..1,6 kilo aldım ben yaa bu kadar yersem dışırda<aa naf özge oliş sizin yokmu facenizz kızlarrr

Son düzenleme:
slm kızlar kızım babannesıne gıttı oğlum uyudu ıslerımı bıtırdım uyanır bırazdan oda o kadar yorgunum kı hemen sıze slm vereyım dedım nasılsınız sole bır baktım cok gzl tam gaz devam edıyorsunuz hepınız masallah bende 63kılo ıle bı ara aldım bu hafta cok dıkkat ettım hmen verdım ama 60 olmak ıstıyorum hala ....sızden ayrılınca pek dikiş tutturamıyorum ıste ama hiiiiç vaktım olmuuyor anca okulda bos dersler olunca dınlenıyorum orda da ınternet cok yavas gırılmıyor hıc
suan kımsecıkler yok herkese slm

selam kızlar.işten geldim alışveriş yaptım arkadaşımla buluştum falan derken bu saat oldu.şimdi duş alıp yemek için bişeyler hazırlicam.bugünde çok yoğundum yaa.yoruldum.yatmamak için kendimi oyalıyorum bi yatarsam yarın öğlen kalkarım.ne yemek yiyebiliyorum ne bişey yaa zamanım olmuyoki
nazlııımmmmm seni aramızda görmeyi özledik bizde.seviyorum seni
kızlar bugün yin kahvaltı yapamadım.pazartesinden itibaren düzenime oturtmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…