- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #27.581
selam fıstıklar
öğlen menüm
1 gevrek peynir reçel çay
akşam
1 kase çorba
1 yuvarlak pizzaa
ve canım çok sigara istiyo bu aralar böyleyim yakında başlamazsam iyidir
omman zaten selam verdin bir daha görünmediniyi akşamlar kızlar
giremiyorum çok fazla temizlik falan işte
çok yoruluyorum
akşama kadar haşadım çıkıyo:)))
bu arada hiç zayıflamış gibi hissetmiom kendimi(
bugünkü menümü yazayım
sabah yarın puaça meyve suyu
öğlen bişi yemedim sadece mandalina
akşam tavuk ve pilav ama az:))
selam kızlar iş yerinde internet yapılmadı.hoş yapılsafds girmeye zamanım olurmu bilmiyorum.neyse bakalım.
merhaba bende zayıflamak istiyorum yarın diyete başlıcam ama şimdi açar açmaz pasta falan gördüm nasıl canım çekti çekirdekte öyle gerçi biz izmirde çiğdem diyoz ona ama
Çikoo senin boy kaçtı canım ?selam kızlar,
bugün 11 gibi kalktım balkonları yıkadım, çarşıya gittim geç geldik annemlerdeyim şu an, o kadar şey alıntıladım, bilgisayar kendi kendine kapanıp yeniden başlayınca hepsi kaybolduancak bu saatte yazabiliyorum, yarın da lise arkadaşımla buluşcaz, eve gelince bişiler hazırlıcam aksam caya misafirlerim gelicek, yarın da gelemeyebilirim belki geç saatte uyumazsam ugrarım
bebiş gelmeden vermem lazım kilocukları,
yoldaysa diye mekik filan
ekstradan egzersiz filan da yapamıyorum... boğaz da durmuyo,
sigara filan olsa bıraktım ağzıma sokmam bidaha filan derim
ama yemek böle bişi değil ki insan acıkıyo
kız kardeşim sürekli baskı yapıyo abla felaket oldun nefes alamıyosun oturduğun yerde kendinin farkında değilsin falan diyo haklı kız uffff......
ben napcam ya.....
bu kilolarla başa çıkamıyom bi de hamile kalırsam naparım diye düşünüyom :44:
hem bir an önce anne olıyım hem kilo veriyim diyom
bi yandan da ver-al ver-al ver-al.... olmasın bidaha da vücudumu yıpratmıyım önce çocuk sonra zayıflarım diyom....
kafam karman çorman...
nasıl yapsam bilemedim ayyyy.... çok sıkıldım...
başınızı da şişirdim gene :78: :78: :78:
buarada dün giremedm kızlar yine çocuk bakıyodm
oyüzden şimdi yazıyorm
sabah-klasik kahvaltı
ara-1nar
öğle-sigara böreği
yarım saat egzersiz
akşam-1kase mercimek çorbası,7çatal patates kızartma yoğurt 1dilim ekmek
bugünkü menm
sabah
2br şekersiz çay
yine 6tane sigara böreği,1domates,1salatalık
ara-1mandalin
öğle-1dilim pastabuaralar pastaya takmış durumdayım sürekli yapıp bende yiyorum ama 1dilim tabi.
ara-ot çayı,1,5saat yürüyüş
akşam-1kase çorba
6y.k makarna bol salata
ara15dk egzersiz,3tane kraker
nafcm bebek bezi pastası demişsinz yeniyomu o acaba tam anlayamadımda
çoklu alıntı nasıl yapılıyo kızlarya gerçi kendim yazıp kendim okuyorm şuanda ama olsun gören varsa beni..anlatsın sayfaları doldurdum bilmedim için tek tek
günaydın kızlarrrrrrrr
günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
4 yk sulu köfte
yoğurt
hiç ekmek yemedim
arada elma ve armut
sabah kahvaltı
1 kase çorba
1 dilim ekmek
sabahki menüm yarım dilim tam buğday ekmeği (yiyemedim nedense)
2 bardak şekersiz çay
kızlar dün akşam ağdaya gittim benim canım aşırı yanar 1 saatte biter ağdamda ağlarım resmen
dün benim kuaför gelmemiş başka kuföre gittim (yarın kavitasyona gitçem ya ondan acele ettim)
2 tane kızkardeş açmışlar ikisi birden yapıyorlar ağdayı ay şuram mı buram mı acıyo derken 5 dakika da bitti ve hiç acımadıçok komiğime gitti sizinle paylaşıyım dedim çok çok güzeldi üstelik 20 lira verdim ben normalde 40 lira veriyordum
güvenilir cnm bizim eve de çok çok yakın diğerine yürüyordum ama diğeri de arkadaşım sayılır ne yalan bulcam bana yardım edin
çünkü o habire senin günün geliyo ne zaman gelcen diyip duruyor
yada dedim epilasyona gidiyorum mu desem bi kere demiştim lazer ağdadan daha çok acıtıyo sen yaptıramazsın falan demişti
arkadaşlar ssk da tanıdığı olan varmı emar çektirmem lazım ama çok sonraya gün veriyorlarmış benim bir an önce halletmem lazım
Akşam menüm
1 tabak kereviz yemeği
1 dilim ekmek
yoğurtlu patlıcan
birde yeşil çay içtim
sabah
2 dilim ekmek
tavada 1 yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
şekersiz çay
2 gün sonraya randevu veriyorlarmış galiba
2 gün o kadar uzun bir süre değil cnm :82:
bencede değilde 2 kere nasıl izin alcam ki
valla sırf şu işten izin alma sorunu yüzünden özel hastaneler az para yedirmedim he sigortam var ama izin alcam kızcaklar diye özele gidiyorum :95:
ya normalde bende hep özele gidiyorum
ama şimdi durup dururken 150 lira vermek istemiyorum
işte bende öyle kararsız kaldım
anneme yaptırıyom lazere gidiyom en azından temelli kurtuluyom deya boyaya kesime saç yaptırmaya falan oraya gidiyorum en güzel orası yapıyo çyle direk söylersem de araya soğukluk girer ilgilenmezler diye düşünüyorum
ne sorcan cnmolala gelsinde bişey sorcam yaa
salı gitmiştim çarşamba geceye vermişlerdi..arkadaşlar ssk da tanıdığı olan varmı emar çektirmem lazım ama çok sonraya gün veriyorlarmış benim bir an önce halletmem lazım
24 saat çekiliyo mr mesai saati dışı için rica edersen kolaylık yapıyo ben teknisyene rica edip gece yerine sabah gitmiştimbencede değilde 2 kere nasıl izin alcam ki
bağcılar yakınsa git arabayla eşin halleder çok temiz orası ve çok hızlılar maşallahişte bende öyle kararsız kaldım
ozaman hepsi aynı hepsi 2 gün sonraya veriyor
ben aynı gün halletsem diye düşünüyordum
oliş emar sen mi istedin de verdi
doktor mu gerek gördü
yani ben emar istiyorum ama dr çektirtirmi bide o var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?