- Konu Sahibi lightcola fun
-
canım hangi yağ yakan çorba diyetini yapıyorsun lahana çorbası mı
ben diyet listeleri sayfasındaki kayınvalidemin zayıflama çorbası diyetine başladım
bu arada 1 saat 15 dakika spor yaptımkaydirigubbakcemile2
Kızlar ben özel yemekler yapmıyorum,eve nepişirirsem
dönüşümlü olarak,zeytinyağlı pırasa,karnı yarık ,kapuska,pazı kavurması yoğurtlu,kabak teflonda kızartıp yoğurtluyorum,yine kabağı çok az yakatark sogan domatesi kavurup rende kabağı katıp pişiriyorum.çok güzel oluyor.baharatlarlada tatlandırırsanız daha lezzetli oluyor yağı yok kadr azalttım yemeklerde
ist eo listelerde lahana corbasi yag yakici corba adinda isterseniz takimin kuruldugu ilk gunu beraber baslayabiliriz boylece daha guzel sonuc aliriz ama eger beraber baslayalim dersenizde sok diyetler yapmamaniz gerekiyo o gune kadar cunku herzaman sok diyet uygulanmaz biliyosunuz dimi kizlar
ya ben 15 gündür lahana çorbası içiyorumm-tatlicadiarzu-1 tencerede daha dolapta duruyor tam olarak yapamadım diyeti artık lahana çorbası içmek istemiyommm:1no2:yasakkelime
daha önce 2 kere yaptım lahana diyetini ve toplam 6-500 gr verdim ama şimdi sürekli içemiyorum o çorbayı fazla bi kilo veremedim 2 kilo verebildim
ben az önce şekersiz nescafe içmeyi başardım yaşasınnn şekersiz içebiliriz değilmi
bu çorbanın tadı çok güzelllllll:içelim:lahanadan sonra özellikle daha bir tabak içtim 3-4 gün sonrada güzel diyebilirmiyim bilmiyorumya aslinda corba cok guzel ama birgunden sonra fenalik geciriyo insan normalde bende uzun sureli boyle diyetleri yapamiyorum ama ne yapim hemen insan kilo vermek istiyo bakalim su kayinvalidemin corbasi diyetide fena degil ah bir tam anlamiyla baslayabilseydim iyi olackti ama bakalim bakalim bir aksam su nohutu felan bir islayimda yarin sabah yapim su corbayi tadini merak ettim ona gore kara verecem hangisinin tadi guzelse onu yapacam
ben 82 bucukla başlasım 12 gün oldu şuan 78 kiloyum canım
2 güne kadarda adet olucam yerimde sayıyorum kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?