Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben ara öğün yiyemedim ya çok su içtiğim için gerek duymuyorum birazdan öğlen öğününü yiycem zaten ama öğlenle akşam arası muhakkak ara öğünde bişeyler yiyorum

bu arada çocuklara tavukgöğsü yaptım bakalım yemeden durabilcekmiyim :bbo:

kızlar yazdıklarınızın hepsini üşenmeden okudum bravo size ben ömrünün çoğu diyetle geçen biriyim yani bünyem çok çabuk kilo alıyo ama ramazan öncesi süper gittim 68 kilodan 59 kiloya düştüm 65 kilolardayken buranın sayesinde 6 kilo fln verdim ramazandan sonra zayıfım diye feci kaçırmama rağmen ve regl olmama rağmen iki kilo farketti yani 61 kiloyum şu an bugn ve yarın lapa diyeti yapacam şu iki kilodan kurtulmam lazım hemen bazı sorularınıza cvp olur diye şu iki ay süresince sürekli hamurişi yememe rağmen ve gece kaçamakları yapmama rağmen ve üstelik regli olmama rğmen nası oldu da sadece iki kilo farketti umarım işinize yarar
1. doğadan form çayım sabahları elimden düşmez ben zayıflattiğina inanıyorum çünki bende müthiş bir bağırsak tembelliği var doğuştan
2. bazıları sirkeli ballı suyu içemiyo o zaman limonlu ballı su deneyin başbakanda içiyormuş vücuttan toksin attırıyo ve tokluk hissi veriyo gün boyu enerji sağlıyo
3.her türlü bitki çayını içerim yeşil çaydan asla vazgeçemiyorum geceliri mutlaka demlerim
4.liptonun d-tx çayı süper şimdide after meelse başladım yolum aktarcıya düşerse biberiye ve kiraz sapıda alıcam çok kaçırsanız bile yediklerinizin hepsi siniyo ve kilo yapmadan vücuttan atılıyo
5. günde iki şişe limon sıkılmış maden suyu mutlaka içerim özellikle fazla kaçırdım mı hemen içerim
6.sporu bırakan ben bunları yaptığım için sadece iki kilocuk almışım eğer bunlar olmasaydı yediklerimi düşünüyorum da şimdi 68 kio ma geri dönmüştüm

şimdi spora tekrar başladım birazdan kalkıp yapıcam iki günü de lapa günü ilan ettim işi yarıda bırakmak olmaz şu bir ayda kalan 6 kiloyu da verip kurtulucam umarım işinize yarar

ayrıca sade sinameki çok zazrlı bağırsakta ki tüycükleri öldürüyormuş bilginize öptümkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2a.s.

ayrıca şu kayınvalide çorbası beni çok feci yaptı bende gastrit ve reflü var ve şişkinlik yaptı kio fln veremedim ama onun yerine ben sadece dövme haşlayıp yoğurtladığım zaman daha güzel sonuçlar almıştım ve dokunmamıştı midime yani nohut ve kuru fasulyeyi çıkarmıştım ben içinden

1 ay gibi bi sürede verdim aama o zamanlar ben hergün spor yapıyordum 1 saat koşu bandında yürüyordum yarım saat bisiklet çeviriyordum mekikler twistler fln 2 saat spor yapıyodum iki gün önce tekrar spora başladım ama okuldan yorgun geldğim için hergün yapamıyorum iki günde bir yapsam bile süper olur

ayrıca benim regl dönemlerim dişinda uyguladığım başka bir kürde var
maydanoz suyu akşam 3-4 sap maydanozu saplarıyla beraber 5 dk kaynatırım ılyınca içine limon sıkıp içerim kalanı da sabah aç karnına içerim basen ve kalça kısmını çok güzel eritiyo selülitleride yok denecek kadar azalttıyo ayrıca her gece 1 tatlı kaşığı keten tohumu yutarım

kizm ne uyumasin ben saat 7 diyince ayaktayim sanki bilmiyon
hafta sonlari kocis evde olunca onunla olmak zorunda kaliyorum oyuzden pek girmiyorum bunuda biliyosun cok sevindim geldigine takim kuralim dedin gittin kayboldun ortaliktan kizim yuru yardima bakim yardim ederim demesi kolay cadiii

slm kızlar ben bu sabah ballı limonlu karışımımı içtim üstüne form çayı ve 1 elma şimdi de nescafe şekersiz içiyorum spor yapcam ondan sonra da lapa mı yiycem diyet sahalarına geri döndüm

bu arada hepinize tunaydin nasil gidiyo bakalim ben dun bir tuttum disimi 600 gr gitmis cok sevindim su kaynana corbasini yapiyorum simdide sabahta kepekli ekmekten kahvalti yaptim

reglim bitti ve bu sabah nihayet tartıldım ve 2 kilo gittiğini gördümhihoyyyt 57 olmuşum nasıl mutluyum en son kimbilir kaç yıl önce görmüşümdür bu kiloyu:hooray:

merhaba kızlarrr :) ben öle yemeğimi şimdi yedm haftasnu olunca öğün saatlerım değişiyo tavuk ve salata yedim yanındada bi ayıp ettim şekerpare yedim ama 1 hafta boyunca tatlı namına hiç bişi atmadım azıma bişi olmaz heralde :)

Görürsün tatlım neden göremeyecekmişsin sositososito Spor ve düzenli beslenme ile ummadığın değişimleri görürsün emin ol. Önceki sayfada anlattım yaşadığım mutluluğu. İnan ki insan günde 4o dk ile büyük değişimler görüyor. Ben akşamları dizi izlerken açıyorum bilgisayarımı, koyuyorum televizyonun yanına, videodaki hareketleri yaparken bir yandan da dizimi izliyorum. Hem dizimi kaçırmamak, hem harcadığım 4oo kalori kârım oluyor :lepi: İnanın ki çok zor değil bu iş, büyütmeyin gözünüzde. Benim de daha verecek çok kilom var, ama artık işin nasıl yürüdüğünü kendimde gördüm. Bir süre sonra spor yapmak zor gelmiyor, aksine yapmadığınız zaman kendinizi suçlu hissediyorsunuz ve spor bittiği zaman zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile, bu kadarcık mıydı dediğim günler oldu kaydirigubbakcemile3 Ben inanıyorum, buradaki destek de çok büyük, bizler çok özeliz, başaran insanların bizden fazlası yok, güveniyorum hepimize, başaracağız kaydirigubbakcemile5​

bende akşamları yarım saat bantta yürüyorum sorasında yarım saat yada 1 saat pilates yapıyorum inanılmaz güzel oluyo...e tabi bide diyetisyene gidiyorum ama sanki mucize gibi geliyo 60lara inmek ama hiç bu kadar kararlı olmadım burası çok güzel sorumlu hissediyorum kendimi nedense burdakilere

evet çünkü herkes aynı amaç için destek veriyor birbirine, önemli olan 55 olmak ya da 6o olmak değil benim gözümde, önemli olan aynaya baktığım zaman kendimi beğenmek, ve ne kadar mümkünse o kadar az yağlı bir vücuda ama sağlıklı bir vücuda sahip olmak. ben gerçekten inanıyorum ve bu sefer emin adımlarla ilerliyorum, önceden az yerdim, az hareket ederdim, kilo çok az verirdim o da çok az belli olurdu. şimdi daha çok kısa bir süre oldu bu yola koyulalı, ama her şeyden yiyorum, tavuğumu, sütümü, yoğurdumu, tatlımı, sebzemi, meyvemi... Ama makul ölçülerde karnım doyacak kadar yiyorum patlayana kadar değil. E üstüne bir de spor yapınca gerçekten bölgesel olarak zayıfladığımı görüyorum, aynada artık kendimi beğenmeye başladım, etrafımdakiler farkediyor kilo verdiğimi, en güzeli de gitmekten korktuğum alışveriş artık beni mutlu ediyor, gerçekten emin ama yavaş adımlarla ilerleyerek bu işi hakkıyla yapacağımıza inancım sonsuz. Sadece kendime değil sizlere de çok güveniyorum. a.s.

ne güzel baya kilolar wermişsinizz darısı benımm basıma gerçi bişi yapmıyorum ama en guzel zayıflama yöntemı bol bol su içmek..ne spor yapmayı ne yürümeyi ne de cok su içmeyii sewmiyorum =( allaha dua edıyorum..sadece yedıklerıme bıraz dikkat ediyorum o kadar 15 kg da fazlam war ha

bende sabah corba yaptım içine domates,kereviz saplarıyla,biber,kabak fln evde ne sebze varsa koydum tadı çok ii bişey deil ama baska türlü yemiycem biliorum robottada geçirdim bi güzel yanında light yogurtla yiyiyorum bu hafta sonu böyle geçiricem sabah yedim bide aksam yesem yeter arada da elma yemeyi düşünüyorum hedef pztsiye 1 kilo verebilmek umarım hepinize basarılar

Kızlar inşaAllah irademizi bozmayız düşe kalka ilerliyorum bu gün tartı 77 buçuğu göseriyordu tartım dijital degil gram olarak haliyle anlaşılmıyor ama bu hafta durakladım belli
benim için bu foruma katılmam büyük bir şans oldu herkesle aynı duyguları paylaşmak çok güzel bir kaydirigubbakcemile5şey adeta destek görüyorsunuz hele çevrenizde fazla kilolular olmayınca süper bi paylaşım.
Birde evdeki herkes rejim yapsa dahada süperhihoyyyt olacak

Bu gün öglen cokacimcoookpatatesi haşlayıp püre yaptım çok az sızma zeytinyağı döktüm birtane salatalık turşusu doğradım nane baharat kattım üzerine yoğurt döküp yedim.Başka birşey yemiycektim dayanamadım:1no2: bir kaşık kadar tavuk yuttum.

kızlar 100 dk bantta yürüdüm 90 dk sı yokuş yukarı 10 dk sı düzdü tam 1150 kalori yaktığımı gösteriyodu 50 tane tam mekik çektim 100 tane twist yaptım üstüne 15 dk titreşimli kemeri taktım bandın toplamda 2 saat spor yapmış oldum ve ardından tartıldım 60 kiloyum şimdi sabahtaan beri 1 kilo gitmiş üstüne d tx çayımı içtim şimdi lapamı yiyorum yanında 1 domates 1 salatalık yiycem çok mutluyum geri döndüüüüüüm

canımcım protein ve karbonhidrat beraber yenildiğinde kilo yapar 1 parça tavukla bişi olmaz ama bilgine kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…