- Konu Sahibi lightcola fun
-
evet oyle yaparım herhalde. Nukeray sen ne kadar surede verdın bu kılolarını canım merak ettım bende 72 kg..kaydirigubbakcemile5
mesela dün neslihan bana mesaj yazmış nerdesin sen neden paylaşımda bulunmuyon diye hemencik geldim ama ne kadar paylaşım yapasam okadar çok kendimden emin adımlarla yürüyom
ama neslihan hanım ortalıkda yok bana gelince oklavalar havada geziyo kendisi kesin uyuyodur daha
Görürsün tatlım neden göremeyecekmişsin sositososito Spor ve düzenli beslenme ile ummadığın değişimleri görürsün emin ol. Önceki sayfada anlattım yaşadığım mutluluğu. İnan ki insan günde 4o dk ile büyük değişimler görüyor. Ben akşamları dizi izlerken açıyorum bilgisayarımı, koyuyorum televizyonun yanına, videodaki hareketleri yaparken bir yandan da dizimi izliyorum. Hem dizimi kaçırmamak, hem harcadığım 4oo kalori kârım oluyor :lepi: İnanın ki çok zor değil bu iş, büyütmeyin gözünüzde. Benim de daha verecek çok kilom var, ama artık işin nasıl yürüdüğünü kendimde gördüm. Bir süre sonra spor yapmak zor gelmiyor, aksine yapmadığınız zaman kendinizi suçlu hissediyorsunuz ve spor bittiği zaman zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile, bu kadarcık mıydı dediğim günler oldu kaydirigubbakcemile3 Ben inanıyorum, buradaki destek de çok büyük, bizler çok özeliz, başaran insanların bizden fazlası yok, güveniyorum hepimize, başaracağız kaydirigubbakcemile5
Kızlar inşaAllah irademizi bozmayız düşe kalka ilerliyorum bu gün tartı 77 buçuğu göseriyordu tartım dijital degil gram olarak haliyle anlaşılmıyor ama bu hafta durakladım belli
benim için bu foruma katılmam büyük bir şans oldu herkesle aynı duyguları paylaşmak çok güzel bir kaydirigubbakcemile5şey adeta destek görüyorsunuz hele çevrenizde fazla kilolular olmayınca süper bi paylaşım.
Birde evdeki herkes rejim yapsa dahada süperhihoyyyt olacak
Bu gün öglen cokacimcoookpatatesi haşlayıp püre yaptım çok az sızma zeytinyağı döktüm birtane salatalık turşusu doğradım nane baharat kattım üzerine yoğurt döküp yedim.Başka birşey yemiycektim dayanamadım:1no2: bir kaşık kadar tavuk yuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?