- Konu Sahibi lightcola fun
-
acaba doğadan form'un çayı zayıflatırmı kızlarr?
Kızlar bende akşam yoğurt ve tavuklu patates yemegi yedim ama canım acayip yemek istiyor çay yaptım yanında kepekli bisküvi falan atıştırrım heralde bastırmam lazım aslında akşam yememegi düşünüyordum kendime hakim olamıyorum yaa
Kızlar benim kilomda duraksadıfisfisfis pazardan beri tartı aynı gösteriyor.Acaba özel günlerden sebeb olabilirmi.
Birde ben su içince tuvalete taşınsam arada sırada çıksam ancak valla kalıyorum tuvalette.Çalışanlar ne yapar nasıl başediyorsunuz.Su içmeye korkuyorum.
üfffya akşam kaçırdım biraz inş yarın telafi edicem hcr35 kardeşimede sevindim eminim ne güzel duygulardır insana güven geliyor degilmi
Ben bi ara okadar kötü olmuştumki moralolarak dışarı çıkmak istemiyordum aslında kiloluyum fakat derli toplu bir vucut yapım var yinede moralim çok bozuktu.
Geçen bir arkadaş sana çok yakışıyor kendini zorlama böylede güzelsin dedi sengözlerimebaksanabbende ya siz zayıf halimi görmediniz belki daha güzelim canım diyorum
Latife tabiki kilonun güzelligi senağlamaolurmu onlar beni sevdiği için güzel görüyorlar :1no2:ama önemli olan ben nasıl görüyorum:jeyyar:
kızlar sinemaki ile ilgili ne dusunuosunuz:uhm: ben bugun olcuyu kacırdımda sınemakı ıccem:çok üzgünüm: ınsallah bugunku yedıgım gıderde bende rahatlarım :çok üzgünüm:
Ben senin listene bağlı kalamadım yasen nasısın :) verdiklerimimi yapıyosun yeni bişilermi buldun canım
slm gaye kac kılosunkıkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?