Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba arkadaşlar ben diyete 63 kilo ile başladım 1.5 ayda 3 kilo verdim diyetisyen kontrolünde .ama 1 aydır neredeyse 60 kiloda takıldım kaldım vücut direnmeye geçmiş ..valla bütün motivasyonum gitti ..bide ıbs rahatsızlıgım oldugu için karnımın şişliği bi türlü gitmiyor verdigim kiloda gözle görünür bi fark yaratmıyor o yuzden ..içinizde bu direnmeyi yenen varmı lütfen anlatsın:teselli:

iyi aksamlar kizlar ben geldim bir bakim kimler var cok iyi gidiyorsunu zkizlar boyle olursa buisi basaracagiz gibi geliyo bende 1 saat yuruyus yaptim geldim aksam yemegide yemedim bir yudum peynirli akmek attim agzima cok aciktim cunku ama bugun kalorili seyler yedigim icin ispanak yemegimi bile yemedim yarin su kaynana corbasindan yapacam dayanabilirsem icecem bakalim gerci hafta sonlari fen akaciriyorum ama ozellikle hafta sonuna biraktim belki bu defa basaririm ha ne dersiniz

aman dur kiz hakim ol kendine sende baslamisken yarida birakmak olmaz bakin ben basladimmi beni tutamazsini zhaberiniz olsun yani cok fena yarisirim rakipleriniz kuvvetli haberiniz olsun ona gore yerken bunu dusunmeyi sakin unutmayinkötükedihüso

selam çıtırlarrr sengözlerimebaksanab 2 hafta sonra tekrardan merhaba hepinizi çok özledimm :içelim: bu hafta kilo veremedim regl olduğum için yemediğim tatlı kalmadı, profiteroller, waffle.lar, çikolatalı kurabiyeler, gözlemeler, vs vs :tomato: Ama çok şükür ki kilo almadım. Size başımdan geçen ve beni süper mutlu eden bir şey anlatmak istiyorum

erkek arkadaşımla dün alışverişe çıktık, mağazaları dolaştık. çok beğendiğim şeyler oldu, ama hala kilo veremediğim psikolojisi içinde olduğum için, hiçbiri bana olmaz diye iç geçirip duruyordum. Sonra erkek arkadaşım bana 38-40 beden kıyafetleri seçip beni doğruca soyunma kabinine yolladı. ben ne kadar bunlar bana aslaaa olmaz desem de, o beni ısrarla kabine yolladı. giyinirken bile bunlar bana olmayacak, içine giremeyeceğim diye kendi kendime söyleniyordum. çünkü ben bu kiloları almadan önce çok orantısız bir vücuda sahiptim, kalçalarım bacaklarıma oranla çok genişti, bu nedenle hiçbir pantolon bana olmazdı, kalça kısmı olsa bel kısmı geniş gelirdi, beli tam olan pantolonsa bacağımdan geçmezdi, öyle rezalet bir durum yani, bu sebeple pantolon giyemiyordum kışın en soğuk zamanlarında bile etek giymek zorunda kalıyordum. e tabi bu düşünceler hala beynimde kazılı olduğu için erkek arkadaşımın bana 38-40 beden pantolonları denettirmesi beni deli ediyordu Çok üzgünüm çoook Neyse dedim hadi gönlü olsun deneyeyim. Giyindim vee o da ne :1shok: Pantolonların içine çok rahat giriyordum ve bacaklarımı kalçalarımı o kadar beğendim ki giydiklerimin içinde, kendi kendime mest oldum resmen Hayatımda ilk defa pantolonun hem beli, hem kalça kısmı tam oturdu ve görüntü süperdi benim için bir ilkti süprizzzzz Bunu diyete değil; SPOR + DİYETE borçluyum. Hatta bazı elbiselerin bel kısmı kalça kısmı geniş bile geldi mest oldum mesttt

İnşallah daha güzel, sağlıklı, orantılı yağlar, kilolar vereceğiz hep beraber. Geçen hafta saldım ben, hem de bayaa saldım. Bu hafta son gaz devam her şeye, desteklerimizle tabi kaydirigubbakcemile5 Öpüyorum hepinizi, mutluluğumu paylaşmak istedim sizinle, iyi ki varsınız Şeniz

teşekkürler tatlımm ben bunları nivea body ile dinamik sabahlar cd.sine borçluyum, gerçi hareketlerin sabah yapılması gerekiyor ama ben gece yatmadan 2 saat kadar önce yapıyorum. öneririm sana da canım sitede paylaşımı var. umarım sen de istediğin gibi etekleri giyebilirsin a.s.

Kızlar benim kilomda duraksadıfisfisfis pazardan beri tartı aynı gösteriyor.Acaba özel günlerden sebeb olabilirmi.
Birde ben su içince tuvalete taşınsam arada sırada çıksam ancak valla kalıyorum tuvalette.Çalışanlar ne yapar nasıl başediyorsunuz.Su içmeye korkuyorum.

üfffya akşam kaçırdım biraz inş yarın telafi edicem hcr35 kardeşimede sevindim eminim ne güzel duygulardır insana güven geliyor degilmi
Ben bi ara okadar kötü olmuştumki moralolarak dışarı çıkmak istemiyordum aslında kiloluyum fakat derli toplu bir vucut yapım var yinede moralim çok bozuktu.
Geçen bir arkadaş sana çok yakışıyor kendini zorlama böylede güzelsin dedi sengözlerimebaksanabbende ya siz zayıf halimi görmediniz belki daha güzelim canım diyorum
Latife tabiki kilonun güzelligi senağlamaolurmu onlar beni sevdiği için güzel görüyorlar :1no2:ama önemli olan ben nasıl görüyorum:jeyyar:

haysem sorma o kadar cok su içiyorumki masamda sürahi var yarım saatte 1 wc ye tasınıyorum artık odadakılerden utanıyorum kalkmasamda sıkışıyo gaz oluyo ama katlanıcas herşey zayıf bir beden için :) he bide geceleri uykumun en tatlı yerinde uyanır oldum ben ki hiç uyanmazdım ama geceleri bile ihtiyac duyuyorum

kızlar sinemaki ile ilgili ne dusunuosunuz:uhm: ben bugun olcuyu kacırdımda sınemakı ıccem:çok üzgünüm: ınsallah bugunku yedıgım gıderde bende rahatlarım :çok üzgünüm:

kızlar sinemaki ile ilgili ne dusunuosunuz:uhm: ben bugun olcuyu kacırdımda sınemakı ıccem:çok üzgünüm: ınsallah bugunku yedıgım gıderde bende rahatlarım :çok üzgünüm:

canım kullanmayı alışkanlık haline getirmedikçe sorun olacağını düşünmüyorum, çünkü bağırsakları çalıştırıyor evet ama yorgunluğa da yol açıyor, ilk gün işe yarar, 2. gün yarar: ama 3.gün bağırsaklar o tempoya alışıyor ve sonrası daha kötü oluyor.​

kızlar sizlere birşey soracağım.içinizde hergün devamlı siyah çay içen varmı? ben hiç siyah çayı sevmezdim,1 hafta içmesem aramazdım.:1no2:1 haftadır sürekli siyah çay içiyorum,şekersiz içemiyorum,tatlandırıcı kullanıyorum(kalorisiz) ve inanılmaz derece zayıflamaya başladım.yaklaşık 1,5 aydır falan kilo veremiyordum,durmuştu.metabolizmam hızlandı galiba,öyle hissadiyorum.artı yemek iştahımıda bastırıyor.yemek yiyemez oldum.tatlıdan vazgeçemiyordum,canım tatlı bile istemiyor düşünün.midemde şişlik oluyordu, çay içelden beri midem indi resmen.acaba sadece bendemi bu etki oluyor,yada içen varsa bilgilendirirmisiniz lütfen!kaydirigubbakcemile5

hihoyyythihoyyyt
gunaydın herkese... ben sabah elmasırkesı, bal su karısımı ıctım bır bardak ama oldum tadı cok kotu agzım bısekıl oldu hemen kucuk bı beyaz peynır attım agzıma tadını degıstırsın dıye.. bırazdan nıvea bodyle spor yapacagım. kocıs uyanıncada kahvaltı ederız... herkese kolay gelsın...

herkezlere gunaydınnn :) bugun ıs olmad ıcın gec uyandım kahwaltımı yenı yaptım 1 dılım kepek ekm light karper peynir ve carliston biber çok lezzetlı oldu ama tadı damaım da kaldı :) sizler neler yedınız

günaydın kızlar tam pazartesinden bu yana diyetdeyim kaçırma olmadı yarında kaçırmasam eger tam anlamıyla haftayı başaracam tam 1 kilo verdim bu hafta
haftaya hedefim yine bir kilo
bu arad a diyetimi de anlatayım sabah 2 fincan kahve ben kahvaltı yapınca akşama kadar yiyom o yüzden sadece kahve aclık hissi vermiyo
öglen yogurt meyvelide olabilir
akşam çorba ve salata çok acıkırsam yatarken meyve ekmek katiyen yok
akşam olunca gerçekde herşeye saldırasım geliyo
bugün içmedim ama hergün 5 bardak bitki çayı kendimi iyi histeyim çay içince tuvalatede çıkarıyo
bu kadar kızlar görüşürüz

sen nasısın :) verdiklerimimi yapıyosun yeni bişilermi buldun canım
Ben senin listene bağlı kalamadım ya
Kafama göre bişiler yapıyorum
Annem yemekleri çok az yağlı pişiriyor zaten genelde sebze pişer bizde
Artık ne pişirmişse porsiyon küçülttüm annem de yağı azalttı bu şekilde devam ediyorum
Ama ilaçlarım nedeniyle kilo vermem inanılmaz yavaş 1 ay oldu 63 kiloyum zaman zaman rejim yaptığım halde 64 - 65 bile çıktığım oluyo-tatlicadiarzu-

Günaydın kızlarrrrrhihoyyyt
bu sabah erkenden uyandım ama net bağlantısı yoktu sinir oldum
hemen kilo cetvelimi düzeltmem lazımmm
500 gr daha vermişim 67 kiloyum artıkkkkaydirigubbakcemile3
2 günde 1 kilo inanamadım ama inşallah yağdır gidenler

sabah ılık ballı sirkeli su içtim
kahvaltı domates salatalık peynir ve zeytin 1 dilim kepek ekmeği bol bol su ve bitki çayı içiyorum aralarda:içelim:

slm gaye kac kılosunkıkaydirigubbakcemile5

ben 172 boyundayım 76 kiloydum 75 oldum
yazın 68 kiloydum ama tatil felan derken geri aldım
10 takıma ben 79 kiloyla başlamışdım 68 kiloyla bidirmişdim yani benim için iyiydi diye bilirim sıkı diyete başlayalıda bir hafta işde olacak ben sıkı yapmazsam hayatda veremem zaten bu akşamdan itibaranda spora başlıyom kesin haftaya 1 kilodan fazla veririm bir kere kaçamak yaparsam benimiçin digeri gelir çok dikkat etmeliyim bu yüzden dur bi kahvede alam geliyom

kızlar sabah ben msj yazmıştım 9 larda bulamadım göndermemişmiyim ne

bu gün sirkli su içtim domates salatası zeytin bir dilim kepekli ekmek yedim su içtim şimdi elma yiycem

:1no2: oooof kahvaltıda bıraz fazla kacırdım, tutamadım kendımı... aksam bısey yemıcem sımdı form cay ıcıyorum...:a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…