- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #28.341
Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan demişler
Oyy bebikim öptüm bendesenin için tabloyu 10 dk erken yayınlıcam gelen arkadaş olursa düzeltirim seve seve
Hügocum şekerim nasıl verdin o kadar kiloyu acaba tatlım
valla canım kendimi bildim bileli kiloluydum. spr vardı 3 yıldır ama yinede zayıflayamadımdı. yani diyet yapıyodum sporla ama hep zayıf olan yerler gidiyodu. göbek kalıyodu çok üzülüyodum en sonunda diyetisyene gittim. üniversite hastanelerinde ücretsiz sağlık güvencesi olduğunda. neyse listemi verdi 1 ayda 83 kilodan 72 kiloya indim. 2. ay çok vermedim hızlı verince ilk ay sonra yavaşlama olmuş. şimdi 69 oldum yağım fazla deği o yüzden ideal kilom 62 dedi doktor. boyumda 170. bende insülin direnci varmış o yüzden diyet yapamamış 1 hafta yapsam sonra bozuluyomuştu. valla şekeri ve tatlıyı tamamen kestim. hiç yani tadına bakmak bile yok. sonra sakarin veya tatlandırıcılarda yasaktı zaten. light içecekler yiyecekler falan. tek meyve yiyodum şekerli. böyle olunca listeyede kolaylıkla uydum. şeker tatlı olmayınca iştah olmuyo çünkü. verdim kiloları. hala daha devam ediyorum
Ne güzel canım maşallah diyeyimaslında doktora gitmek lazım en mantıklısını yapmışsın
bende nafla dura dura nafa çektim
sadist bi sevgi anlayışım oldu
önce seviyorumsonra dövüyorum
valla canım kendimi bildim bileli kiloluydum. spr vardı 3 yıldır ama yinede zayıflayamadımdı. yani diyet yapıyodum sporla ama hep zayıf olan yerler gidiyodu. göbek kalıyodu çok üzülüyodum en sonunda diyetisyene gittim. üniversite hastanelerinde ücretsiz sağlık güvencesi olduğunda. neyse listemi verdi 1 ayda 83 kilodan 72 kiloya indim. 2. ay çok vermedim hızlı verince ilk ay sonra yavaşlama olmuş. şimdi 69 oldum yağım fazla deği o yüzden ideal kilom 62 dedi doktor. boyumda 170. bende insülin direnci varmış o yüzden diyet yapamamış 1 hafta yapsam sonra bozuluyomuştu. valla şekeri ve tatlıyı tamamen kestim. hiç yani tadına bakmak bile yok. sonra sakarin veya tatlandırıcılarda yasaktı zaten. light içecekler yiyecekler falan. tek meyve yiyodum şekerli. böyle olunca listeyede kolaylıkla uydum. şeker tatlı olmayınca iştah olmuyo çünkü. verdim kiloları. hala daha devam ediyorum
bence de :)
Ne güzel canım maşallah diyeyimaslında doktora gitmek lazım en mantıklısını yapmışsın
dereceye girenleri ve 1. yi tebrik ediyorum
hayırlı bayramlar hepinize kızlar sizleri seviyorum
Kupa alan arkadaşları kutluyorum darısı bizim başımıza inş.
Naf seninde ellerine sağlık
dereceye girenleri ve 1. yi tebrik ediyorum
hayırlı bayramlar hepinize kızlar sizleri seviyorum
canım çok uğraştım başaramadım. günde 2 saat spor yapıyodum diyetle ama zayıf yerler gidiyo göbek kalıyodu bu da daha kötü gösteriyodu en sonunda pes ettim gittim bende. iyiki gitmişim şimdi göbeğim eriyo
Kupa alan arkadaşları kutluyorum darısı bizim başımıza inş.
Naf seninde ellerine sağlık
slm kızlar
naf burda mısın köfte yapicem de tarif alacaktımm
haftaya ne zaman bildireceğiz kilo durumunu?
bir karara bağlandı mı?
Evet arkadaşlar 13.10.2010 - 21.10.2010 Tarihleri arası Bayram tatili nedeni ile foruma giriş yapılamayacağını düşünerek 19.10.2010 Cuma günü yapılması gereken kilo bildiriminin 26.10.2010 Cuma gününe alınmasını oylamanıza sunuyorum.
Not: Kendi yazımı beğenemediğim için oyum görünmüyor ama ben onaylıyorum
çiko nooldu sonuç??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?