- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #28.361
80 gündür yenilemediniz yazıyo yenile çıkarbenim çizelge kaybolmuş :26:
özge ben de insülin direncine göre diyet yaptımhugocum tebrik ederim aslında en mantıklısı doktora gitmek
böyle aylarca uğraşacağımıza kendi kendimize
doktorlar daha çabuk verebiliriz
ama işte erteliyoruz her seferinde
bayramlaşmayadıranam genel müdür geldiiiiiiiiiiiiiiiii
naf cevap vermedim mi
230 grcık kıymam var
lezzetli bi köfte yapmalıyım
yaptıklarımı hiç beğenmiyorum
özge ne dalga geçiyon veremedim valla 10 tl hiç içimden gelmedi
ben de 5lik aldım
köyden kilosu 25e et almıştımmm offfffff ne lezizzzdiii
bi daa gidersem 10 kg alcam ********imm
naf cevap vermedim mi
230 grcık kıymam var
lezzetli bi köfte yapmalıyım
yaptıklarımı hiç beğenmiyorum
bana düşermi bilmem ama nacizane diyet köfte tarifim var. istenildiği kadar yağsız kıymaya maydonoz rendelenmiş soğan baharatlar sarımsak tuz ekleyip yoğuruyoruz. çok az galeta olabilir ama 1 yemek kaşığını geçmesin. köfteleri yapıp yağsız tavada 1 yemek kaşığı yağ ekleyip kızınca arkalı önlü pişiriyoruz. son derece hafif ve sağlıklıdır
buzaman kadar hiç görmemiştm canım daha önceden gidiyoduk zaten dün son olarak yapıldı işte.doğuştan rahim ve yumurtalık yokmuş oyüzden görmüosun dediler.doktorun söyleme şekli çok üzdü beni..hayırlısı bişey diyemiyorum artık
doğuştan gelişmemiş canım hiçbiri..doktorda evlennceye kadar rafa kaldır bunu tedavisi yok binde bir görülen bisorun bu oda sende çıkmış dedi..büyük imtihan benim için bide çocuk sevgisi çok fazla bende nasıl budurumu kabullenicm bilmiyorum..önceden seziyodum zaten yanılmadım
birde mesela köfteye biraz bulgur katıp küçük küçük yuvarlayıp sulu köfte yapabiliriz ama bulgur olmalı pirinç değil yoksa insülin direnci çıkar ve iştah açar. tencereye soğanı doğruyoruz salçada ekleyip yağsız çeviriyoruz ardından su ekleyip kaynayınca köfteleri atıyoruz. pişince altını kapatıp servis yaparrken 1 yemek kaşığı yağ ekleyip yiyoruz. sağlıklı ve hafiftir üstelik iştah açmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?