- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #28.421
Ohhh sefan olsunn
Bende geldim çalış çalışmali mişavir gelmedi kdv yine kaldı haberde vermedi :95:
Patron öğlen tost ısmarladı bize
15 dk sonra çıkıcam arkadaşımı benim kuaföre götürücem
sonra akşam eşimle arkadaşının kamyoneti almaya gidicez yarın koyunlarımızı alıcaz annemlere ve kayınvalidemlere bırakıcaz kurbana hazırlık diyekulaya gidicem yanii
öyle işte bebikk
Aygünnn senide görsem hazır gelmişken manisaya ne güzel olurdu
iyakşmalr kızlarrrr napıyosunuz bakalaınm bildirim yapılmıyor dimi bu hafta yanlıuşmı biliyorumm..gerç itardımdımdün .tam 61:))iyii ay bişe sorcam kızlar dün halıyı tek başıma kladırdım temizlik için kasıklarımdaa agrı başladı neden olaki:18:
nafım iyi yolculuklar sana
nafffffff sen kulalımısın kızzz?benim eşimde kulalıı.kız iyice hemşo olduk haa..:86:
canım beniim Turgutlu dan geçerken bi uğra kızzz..:86:
Kızlar annemdeydim bakim size dedim ama gidiyoruz şimdi çok öptüm sizi pazartesi görüşürüzzzz :81:
günaydın kızlar nasılsınız...mehaycım arkadaşına çok geçmiş olsun ne denir bilmem.
artık haftaya kadar kimse uğramaz buralara.hadi öpüyorum sizi.
selam canlarim nasilsiniz??? bu hafta kilo bildiriminde bulunamadim bu haftalik kusuruma bakmayin(( en yakin arkadasim 2500 euro dolandirildi hesabindan parasini cekmis sahtekarlar onla ugrastik çok uzgun dahada belli degil geri verilecekmi verilmeyecekmi....o yuzden buraya hic ugrayamadim o gun onunlaydim...sizleri seviyorum fistiklar...gorusruz...
kızlarrrrr sarışındım şimdi çikolata rengi gibi oldu saçlarım boyattım moka ymış rengin adı
herkes çok beğendi ama ben daha alışamadım sanki
selam kızlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?