Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

iyakşmalr kızlarrrr napıyosunuz bakalaınm bildirim yapılmıyor dimi bu hafta yanlıuşmı biliyorumm..gerç itardımdımdün .tam 61:))iyii ay bişe sorcam kızlar dün halıyı tek başıma kladırdım temizlik için kasıklarımdaa agrı başladı neden olaki:18:

Son düzenleme:

nafffffff sen kulalımısın kızzz?benim eşimde kulalıı.kız iyice hemşo olduk haa..:86:

Meliscim bildirim dündü şekerim bu hafta bildirim yok bayramdan sonra inşallah

nafım iyi yolculuklar sana

Sağol bebemmm

nafffffff sen kulalımısın kızzz?benim eşimde kulalıı.kız iyice hemşo olduk haa..:86:

Yok kızzz kuzucuklarımız kulada alcaz gelcez ordan

canım beniim Turgutlu dan geçerken bi uğra kızzz..:86:

Ahh ahh kocişi kandıramadım kii F1 var erken gelmemiz lazım izmire dedi

Kızlar annemdeydim bakim size dedim ama gidiyoruz şimdi çok öptüm sizi pazartesi görüşürüzzzz :81:

selam canlarim nasilsiniz??? bu hafta kilo bildiriminde bulunamadim bu haftalik kusuruma bakmayin (( en yakin arkadasim 2500 euro dolandirildi hesabindan parasini cekmis sahtekarlar onla ugrastik çok uzgun dahada belli degil geri verilecekmi verilmeyecekmi....o yuzden buraya hic ugrayamadim o gun onunlaydim...sizleri seviyorum fistiklar...gorusruz...

günaydın kızlar nasılsınız...mehaycım arkadaşına çok geçmiş olsun ne denir bilmem.
artık haftaya kadar kimse uğramaz buralara.hadi öpüyorum sizi.

kızlarrrrr sarışındım şimdi çikolata rengi gibi oldu saçlarım boyattım moka ymış rengin adı
herkes çok beğendi ama ben daha alışamadım sanki

Gelmiş geçmiş olsun canım

kızlarrrrr sarışındım şimdi çikolata rengi gibi oldu saçlarım boyattım moka ymış rengin adı
herkes çok beğendi ama ben daha alışamadım sanki

Resim istiyorumm görmem lazım

Günaydın kızlarrr

Cumartesi akşam
1 lahmacun yedim

Pazar
1 ufak pk meyve suyu
2 adet çizi sandviç bisküvi

Öğlene doğru
2 dilim köy ekmeği
salça
peynir
çay

(kulada kurbanlık aldığımız köy evinde kahvaltı ettik çok sıcak insanlardı yaa :97: )

Ara
1 adet ıspanaklı börek (annem yapmış )

Akşam
2 dilim köy ekmeği
peynir
zeytin
salça
3-4 tane sucuk
çay

(Dönüşte yanımıza ekmek koydular kendi elleriyle yapılmış mis kokulu bende akşam çok yorgun geldik diye kahvaltılık hazırladım )

Tüm gün yollarda olduğum için menüm şaştı açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…