Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

İvitt ivitt o benimm

Ya kızlar kalburabastı tatlısı getirmişler yarım yedim şimdi ama midem çok bulandı yiyemiyorum ben şerbetli tatlı yaa kusasım geliyo :18:

ay yenilmezmi kız
ama niye miden bulandı ki yemeğe yemeğe mi acaba
yada bozukmu ki

ay yenilmezmi kız
ama niye miden bulandı ki yemeğe yemeğe mi acaba
yada bozukmu ki

Yeni yapmışlar canım bozuk olamaz onlar bayıla bayıla yidi
Benim midem bulandı içim kalktı

Uzun zamandır şerbetli tatlı yemiyodum herhalde ondan

Yeni yapmışlar canım bozuk olamaz onlar bayıla bayıla yidi
Benim midem bulandı içim kalktı

Uzun zamandır şerbetli tatlı yemiyodum herhalde ondan

evet ne zamandır yemediğin için ağır geldi demek
aslında arada yemek lazım tamamen kesmemk lazım

günaydın :80:
Bilgisayarım yok kızlar tamamen gitti dün eşim işyerindeki laptopunu getirdi getirdi bana bayram için :81:
kimsecikler yoktur dedim ama yie de bir merhaba deyim dedim
Naf sen çalışıyormusun bu gün cnm

evet ne zamandır yemediğin için ağır geldi demek
aslında arada yemek lazım tamamen kesmemk lazım

Ben kesmedim aslında kuzum sütlü tatlıyı daha çok seviyorum ama arada sırada yemek lazım cidden

Ayy canım hoşgeldinn tahmin ettik bilgisayarınınn bozuk olduğunu eşin iyi yapmış bilgisayarı getirmekle
Ben öğlene kadar çalışıyorum canım birde bitiyor mesai inşallah
sen neler yapıyosun görüşmeyeli :82:

Son düzenleme:
günaydın bebekler.
nafişşş kız kula nın hangi köyüne gittiniz bakem..çok güzeldir orda kahvaltı yapmak.köy ekmeği nir harikadır biz kula nın bebekli köyüne gideriz arada..

iyiyim tatlım bende bilgisayar yokken işlerimi hallettim beni biraz tembelleştiriyor çünkü bilg. işim olsa da oyun oynamayı yada dolaşmayı tercih ediyorum napıyim . Bende fırsattan istifade evimle ilgilendim bayrama hazırım yanii :82:

günaydın bebekler.
nafişşş kız kula nın hangi köyüne gittiniz bakem..çok güzeldir orda kahvaltı yapmak.köy ekmeği nir harikadır biz kula nın bebekli köyüne gideriz arada..

Günaydın bebikim körez köyüne gittik canım kurbanlık aldığımız insanlar sağolsunlar bizi kahvaltıya beklemişler beraber kahvaltı yaptık kadın kendi elleriyle taş fırında ekmek pişirmiş çok lezzetliydi yaa Allahtan yanımıza kocaman bir ekmek koydular yoksa bütün gün ekmek sayıklardım

Aynı dert bende de var işlerim hep yarım yarım duruyor foruma bakamadığım zaman aklım kalıyo bir forum bir iş derken bitmiyor bir türlü sene sonu yandım vallahi

ay Naf şimdi baktım daha resmine nasıl güzelsin sen öyle :82: Ben seni birine benzettim ama adını çıkaramadım Haziğran gecesinde oynuyordu güzel bir kadındı ama senin burnun falan çok daha güzel Maşallah hokka gibi burnun

afiyet olsun nafişimm.bizde nezaman gitsek bir koca ekmekle döneriz.yalnız yiycenmi kız kilo aldırmazmıı?

Zaten önümüz bayram dolaba koyun bayatlamaz dediler gülüm bir uzun dilim kesiyorum lüpletiyorum beyaz ekmek sonuçta çok tüketmemek lazım yoksa kilo yapar tabi bebekim

Ayyy :78: utandım kuzum teşekkür ederim çok sağol o senin güzelliğin

Burcu kara' ya mı benzettin kuzum genelde ona benzetiyorlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…