- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #28.461
kayınvalidende kokoşmu kız senin gibi:89:
Yok kızzben kokoşum aynı renk ojeyle iki gün görünmek istemem şahsen :82:
delüüüü...................
İvitt ivitt o benimm
Ya kızlar kalburabastı tatlısı getirmişler yarım yedim şimdi ama midem çok bulandıyiyemiyorum ben şerbetli tatlı yaa kusasım geliyo :18:
ay yenilmezmi kız
ama niye miden bulandı ki yemeğe yemeğe mi acaba
yada bozukmu ki
Yeni yapmışlar canım bozuk olamaz onlar bayıla bayıla yidi
Benim midem bulandı içim kalktı
Uzun zamandır şerbetli tatlı yemiyodum herhalde ondan
evet ne zamandır yemediğin için ağır geldi demek
aslında arada yemek lazım tamamen kesmemk lazım
günaydın :80:
Bilgisayarım yok kızlar tamamen gitti dün eşim işyerindeki laptopunu getirdi getirdi bana bayram için :81:
kimsecikler yoktur dedim ama yie de bir merhaba deyim dedim
Naf sen çalışıyormusun bu gün cnm
Ben kesmedim aslında kuzum sütlü tatlıyı daha çok seviyorum ama arada sırada yemek lazım cidden
Ayy canım hoşgeldinntahmin ettik bilgisayarınınn bozuk olduğunu eşin iyi yapmış bilgisayarı getirmekle
Ben öğlene kadar çalışıyorum canım birde bitiyor mesai inşallah
sen neler yapıyosun görüşmeyeli :82:
günaydın bebekler.
nafişşş kız kula nın hangi köyüne gittiniz bakem..çok güzeldir orda kahvaltı yapmak.köy ekmeği nir harikadır biz kula nın bebekli köyüne gideriz arada..
günaydın bebekler.
nafişşş kız kula nın hangi köyüne gittiniz bakem..çok güzeldir orda kahvaltı yapmak.köy ekmeği nir harikadır biz kula nın bebekli köyüne gideriz arada..
iyiyim tatlım bende bilgisayar yokken işlerimi hallettim beni biraz tembelleştiriyor çünkü bilg.işim olsa da oyun oynamayı yada dolaşmayı tercih ediyorum napıyim . Bende fırsattan istifade evimle ilgilendim bayrama hazırım yanii :82:
afiyet olsun nafişimm.bizde nezaman gitsek bir koca ekmekle döneriz.yalnız yiycenmi kız kilo aldırmazmıı?
ay Nafşimdi baktım daha resmine nasıl güzelsin sen öyle :82: Ben seni birine benzettim ama adını çıkaramadım Haziğran gecesinde oynuyordu güzel bir kadındı ama senin burnun falan çok daha güzel Maşallah hokka gibi burnun
ben çıkıyorum kızlar biraz temizlik falan yapayım..hepinize İYİ BAYRAMLAARRR...öpüyorum bebekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?