Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hadi nen döferim bak temizlik yaptım belim ağrıyo zaten bide sen dalga geçme nafım cuma günü ağalaya ağlaya gittim eve

Ayy kuzumm neden ağladın kıyamam kızz temizlikçi tutsaydın keşke kendini yıprattığına değmez hee :82:

ben yapmadım temizlik vallahi dün sabah 06:30 da yollara düştük 16:30 gibi eve girdik pestilim çıktı sonra yiyecek bişeyler hazırla ye kaldır et derken koltukta sızmışım kalmışım

Bugün temizleyebilirim belkim :82:

Saat birde çıkacakmışız biz sanırsam :92:

evet 1 de çıkılacak bugün..
ya gelip çalıştığıma üzülmüyorum ama bana yapılan haksızlığa üzülüyorum.
benle uğraşanlara Allah öyle bi dert versin ki benle uğraşmaya vakitleri kalmasın okadar canımı sıktılar düşün beddua ediyorum tövbe yarabbi...

ya çok bişey yapmıcaktım temizlik ama şurası olsun burası olsun derken baya bişey yapmışım ev temizdi 1,5 ay önce badana yapmışyık ama yinede yaptım işte bebikim sen napıyon tatlişkom

Beddua etme kuzucum boşver Allahlarından bulsunlar

Ben hep diyorum kim benim hakkımda ne düşünüyorsa Allah ona bin katını versin. İyi ise iyi kötü ise kötü :97:

Bende öyleyim üstten temizleyeyim derken bir bakmışım canım çıkmış erkek olsak yayılır yatarız miss :95:

Bu arada acayip uykum var

önce ediyorum sonra tövbe tövbe diyorum bedduanın yarısı sahibine herzaman Allah bilsin dediğin gibi canım
benimde uykum var valla nafım hadi uyuyak

Hain patron stok dökümü istedi istemeseydi uyucaktım masada azcuk :97:

Yeşil çay yaptım belkim uykumu kaçırır

İyi yapmışsın bebikk :92:

Mavi oje sürmüştüm dün çıkartayımda kırmızılarımı süreyim

günaydın kızlarr.ev temizlencek bugün çok işim var..arada bakarım size.kilom günden düne düşüşe dewam ediyo bu arada.inşallah bayramda ipin ucunu kaçırmam.

kızlarr günaydınnn cuma günü bildirimde yapamadım aynıyım zaten oda bi dert ne alıyom ne veriyom bıktım yaaaaaa bu arada geçmişi okuyamadım tam bi günümü alır bence ama iyi yada kötü neler varsa amannnnn takmayın olumsuzlukları 3 günlük dünya iyi şeyler yazıldıysa da Allah daha daha iyilikler sağlıklar versin inşallahhhhh

iş yerindemi sürüyon kız

Evet dadlumm sürdüm bile şip şak

Dün kayınvalidem gördü mavileri şimdi bugünde görmesin kırmızı süreyim dedim :81: yeşil ojem gelmedi piss limangoo gelseydi bayrama yeşil sürcektim :97:

Hoşgeldin cnm aminn :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…