Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Ayyy :78: utandım kuzum teşekkür ederim çok sağol o senin güzelliğin
nazar: Ama öylee
: Burcu kara' ya mı benzettin kuzum genelde ona benzetiyorlar beni
evet evet o
ben çıkıyorum kızlar biraz temizlik falan yapayım..hepinize İYİ BAYRAMLAARRR...öpüyorum bebekler..
Sana da İyi bayramlar
evet evet burcu kara çok benziyosun..

dimiii ..
ama çok daha güzeli

Son düzenleme:
Naf demek ki sana açık kumral biraz da aralara röfle de yakışırmış aygünün yolladığğı resimde ki gibi

Evett ama benim saçlar bonus nasıl durur acaba :97: Bide eşim sarı sevmiyo (röfle dahi) ne gerek var ben böyle seviyorum diyo ben bir dönem kızıl yada kırmızı düşünmüştüm de :92: kuaförüm vazgeçirdi çok nankör renkler diye

Bu arada dün dayanamadım Browni intense aldım müthiş bişey Sabah kahveyle iki taneyle kahvaltı yaptım Şimdi yemesem akşam yerdim bu yüzden sabahdan halledeyim dedim

selam kızlar ben geldim ama gidicem yine

Gitme kuşum yaa bi resmini koy bakalım saçlarına

Bu arada dün dayanamadım Browni intense aldım müthiş bişey Sabah kahveyle iki taneyle kahvaltı yaptım Şimdi yemesem akşam yerdim bu yüzden sabahdan halledeyim dedim

Ohh afiyet olsun Bende dün reklamlarını gördüm nasıl canım istedi Allahtan markete gidecek halim yoktu şansıma evde de yoktu

Çok yakışır bence gözlerin yeşil galiba değil mi senin Sarı sende doğal durur o yüzden. Ama eşin sevmiyorsa boşver
Şu anki renginde güzel cnm Evet kızıl kırmızı hem nankör renk hemde biraz fazla iddialı geliyor bana

Gitme kuşum yaa bi resmini koy bakalım saçlarına

Ohh afiyet olsun Bende dün reklamlarını gördüm nasıl canım istedi Allahtan markete gidecek halim yoktu şansıma evde de yoktu

İyiki halin yokmuş fecii bişey Bende ne zamandır eve sokmuyordum böyle şeyler dün aç olarak alışverişe çıktım :)) o zaman kendimi kaybediyorum alakasız şeyler alıp gelirim eve :90:

artık bayramda çekilip koyarım

Beklerimm

çıkıyorum kızlar görüşürüz

Gülegüle balım

Evet gözlerim yeşil canım (sinirlendiğimde lacivert oluyo hemen anlaşılıyo sinirli olduğum ) Evet eşim sevmiyor hatta bigün noldu biliyomusun
Arkadaşım dedi sana sarı röfle çok yakışır yaptırsana filan dedi eşimde yanımdaydı (o zamanlar nişanlıydık daha) ben sarışın istesem sarışın alırdım dedi yazık kızı bozdu ben utandım tabi :78:

İyiki halin yokmuş fecii bişey Bende ne zamandır eve sokmuyordum böyle şeyler dün aç olarak alışverişe çıktım :)) o zaman kendimi kaybediyorum alakasız şeyler alıp gelirim eve :90:

Bende aç oldum mu gözüm döner kıtlıktan çıkmış gibi alışveriş yaparım

bu konuda kararlı belli o da doğru öyle sevse sarı alırdı :)) Benim eşimde sarı saç çok sever çocukluğundan beri sarı saçlı olucak evlendiğim kişi dermiş . Kendi esmer çünkü herhalde ondan zıttını ister ya insan

Aaa bak ben öyle düşünmemiştim benimkide sarışın yeşil gözlü ben esmer yeşil gözlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…