- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #28.481
evet evet o
Ayyy :78: utandım kuzum teşekkür ederim çok sağolo senin güzelliğin
nazar: Ama öylee
: Burcu kara' ya mı benzettin kuzum genelde ona benzetiyorlar beni
Sana da İyi bayramlarben çıkıyorum kızlar biraz temizlik falan yapayım..hepinize İYİ BAYRAMLAARRR...öpüyorum bebekler..
evet evet burcu kara çok benziyosun..
evet evet o
Sana da İyi bayramlar
dimiii ..
ama çok daha güzeli
Naf demek ki sana açık kumral biraz da aralara röfle de yakışırmış aygünün yolladığğı resimde ki gibi
selam kızlar ben geldim ama gidicem yine
Bu arada dün dayanamadım Browni intense aldım müthiş bişey Sabah kahveyle iki taneyle kahvaltı yaptım Şimdi yemesem akşam yerdim bu yüzden sabahdan halledeyim dedim
Evett ama benim saçlar bonus nasıl durur acaba :97: Bide eşim sarı sevmiyo (röfle dahi) ne gerek var ben böyle seviyorum diyoben bir dönem kızıl yada kırmızı düşünmüştüm de :92: kuaförüm vazgeçirdi çok nankör renkler diye
selam kızlar ben geldim ama gidicem yine
Gitme kuşum yaa bi resmini koy bakalım saçlarına
Ohh afiyet olsunBende dün reklamlarını gördüm nasıl canım istedi Allahtan markete gidecek halim yoktu şansıma evde de yoktu
artık bayramda çekilip koyarım
çıkıyorum kızlar görüşürüz
Çok yakışır bence gözlerin yeşil galiba değil mi senin Sarı sende doğal durur o yüzden. Ama eşin sevmiyorsa boşver
Şu anki renginde güzel cnm Evet kızıl kırmızı hem nankör renk hemde biraz fazla iddialı geliyor bana
İyiki halin yokmuş fecii bişeyBende ne zamandır eve sokmuyordum böyle şeyler dün aç olarak alışverişe çıktım :)) o zaman kendimi kaybediyorum alakasız şeyler alıp gelirim eve :90:
Beklerimm
Gülegüle balım
Evet gözlerim yeşil canım (sinirlendiğimde lacivert oluyohemen anlaşılıyo sinirli olduğum ) Evet eşim sevmiyor hatta bigün noldu biliyomusun
Arkadaşım dedi sana sarı röfle çok yakışır yaptırsana filan dedi eşimde yanımdaydı (o zamanlar nişanlıydık daha) ben sarışın istesem sarışın alırdım dediyazık kızı bozdu ben utandım tabi :78:
bu konuda kararlı belli o da doğru öyle sevse sarı alırdı :)) Benim eşimde sarı saç çok sever çocukluğundan beri sarı saçlı olucak evlendiğim kişi dermiş . Kendi esmer çünkü herhalde ondan zıttını ister ya insan
Aaa bak ben öyle düşünmemiştim benimkide sarışın yeşil gözlüben esmer yeşil gözlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?