Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naber canım
bugün nihanda olala da yok
İyiyim aşkitom sen nasılsın evet fırsat bulamamışlardır belkim :82: bende patrona basıldım şimcik ondan yazamadım ama odasına gitti hemen kaçtım geldim :78:

kalpler de yamuk yumuk çok hoş olmuş
Evet yaa bende beğendim kazen çok düzeltti dünden beri siteyi güzel oldu baya baya

günaydın kızlar nasılsınız :92: kahvaltımı yaptım acele acele salak müdür gelene kadar yaa dün kendime kepek ekmeği almıştım işe giderken.sadece 2 dilim yemiştim.sabah bi baktım bitmiş akşam yemişler

Günaydın mervecim kendi adıma iyiyim sen nasılsın

neyse kahvaltım : yarım domates yarım salatalık ve çay acele ettim.iyikide acele etmişim yavşak geldi
O adama dikkat et sen merve :82:

kızlar biraz geçmişi okudum da bu hediye işini anlamadım nasıl hediyeleşcezkiiiii??????????

Valla istenirse ben organize ederim bu işi :78: herkesin adresini alırım birde hediye için limit belirleriz sonra kura çekeriz isteyen bana sen çıktın der istemeyen söylemez daha büyük süpriz olur forumda var bazı arkadaşlar çekiliş yapmışlar kendi aralarında bayram çekilişi çok güzel olmuş açıkçası sonra herkes hediyelerinin resmini çekip siteye koyar

günaydın kızlar ben geldim

dün akşam ki yemeğim
yarım tabak patates yemeği
2 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

bu sabah
1 simit ve çay

he birde dün akşam 2,5 saatten fazla yürüyüş ve 15 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…