Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

İlk dediğin gibi canım :98: katılmak istermisin

Bence kilon güzel canım :97:

Herkes onaylarsa yaparım tabiki seve seve

aslında isterim tabi ki en sevdiğim şeylerdendir hediyeleşmek mart anneleri topicinde de 2-3 kez düzenlemiştik harika bir duygu o heyecan ama daha sizi çok iyi tanımıyorum zevkleriniz hakkında hiç bir bilgim yok o yüzden tereddütteyim ama siz bir planınızı yapın nasıl olacak diye bende sizi tanımaya çalışayım en son bildireyim olur mu?

Yılbaşı çekilişine katılanlar şimdilik
Melis
Tinkerbell
oyelken
naf
merve
asya
abatu :98:

Olur bebik

Kızlar bu lahana çorbasını deniyen varmı aranızda ? Benim yengem doktor kendine bu çorbadan yapıp mucizevi bi şekilde zayıflıyordu ben 5 kilo daha verme istiyorum sadece. Şimdi bu çorbadan yapacağım ama kerevizim yok onsuzda olur sanırım sadece lahana soğan ve domates ile yapacağım. Merak ettim aranızda deniyen varmı diye.

Ben denemedim tatlım yardımcı olamadım kusura bakma

aslında bir de şöyle düşünüyorum
diyelim ki bana naf çıktı ben birtek nafa hediye aldım
ama bana merve de olala da gönderdi o zaman ben mahcup olmuş olacağım
bide bu var yaniiii :78:

Merhaba kızlar. Burası ne kadar hareketli. Ben Zuhal yaşım 30 evliyim. Evlendikten sonra çalışma hayatım bitti ve hızla kilo aldım. Şimdi onları vermeye çalışıyorum. Son sayfaları okudumda pek kilo problemi olan yok sanırım yada vermişler. Benmi geç kaldım acaba

aslında bir de şöyle düşünüyorum
diyelim ki bana naf çıktı ben birtek nafa hediye aldım
ama bana merve de olala da gönderdi o zaman ben mahcup olmuş olacağım
bide bu var yaniiii :78:
Ama o gönülden kopmuş gelmiş kuzum mahçup olur tabi insan ama yapıcak bişi yok :97:

gerçekten ben çok sabırsızımdır
bana bir şey dendimmi anında o olacak
zaman kavramım hiç yoktur
Bende öyleyim de çaktırmıyorum :78: zaten ben şimdiden başlarım hediyeleri almaya anca oturur aklımdakiler

Yok şekerim geç kalmadın gel gell :87:

yok zuhalcim hepimiz kiloluyuz ama gevezelik yapmaktan kilomuz hakkında konuşamıyoruz pek
Hahaha delüü

özge haklı.öyle olmaz yaaaa.bence herkes şimdilik sadece çekilişte çıkana alsın hediyeyi.daha sonra yılbaşından ayrı bi zamanda istediğine gönderirler.

Kargocuyla anlaşma sağlarsam neden olmasın çok uçuk rakamlar istiyolar ya :95:

yok kızzz ben burdaN ORDUYA kargo gönderdim kaç kere.6-7-8 değişiyo.kocamann bi paket olursa bilemem tabi ama normal boyutta bi paket çok tutmuyo.reklam olmasın yanlış anlamada olmasında yurtiçi bütün hepsinden daha ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…